Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünün telafisi çok iyi menü canım

Cuma hedeflrini hangi cumadan sayacağız ya bayram etabından mı önceki etaptan mı ?
Byramda çok eksik kilo var öbürüde 2 haftalık hedef oluyor

Ayyyy ♥♥ kahvaltına bayıldım içim açıldı kahvaltı yapasım geldi çok güzel olmuş zeytin peynirden bıktım yumurtadan bıktım ama en iyide onlar tok tutuyor
Afiyet olsun
Yumurtaya o kadar psikolojik bir bağlılık yapıyoruz ki yumurta yemeyince acimdan öleceğim sanıyorum. Yumurta yemedigim günler daha az kalori alıyorum bu arada ama yok bende son zamanlarda ekmek yememek için 2 bazen 3 yiyorum bide üstün e yine ekmek yedim. Artık yumurtadan kurtulmak istiyorum

C Cagrihilal1 karabuğday salataaı bizim evde çok tuttu, oğlanla babası da beğendi, artık bol bol yaparım ben.

Haftaya pazar doğum günü daveti vericem, menüye 1 numaradan karabuğday salatasını yazdım. Önerilere açığım, arkadaşlarım da kek börek vb istemiyor, sağlıklı neler yapsam sizce?

Ayyyy ♥♥ kahvaltına bayıldım içim açıldı kahvaltı yapasım geldi çok güzel olmuş zeytin peynirden bıktım yumurtadan bıktım ama en iyide onlar tok tutuyor
Afiyet olsun
Evet kaptanım arada değişiklik gerekiyor ben de böyle foto çekmek için özeniyorum tabak hazırlamaya, böylece yanlış şeylerle geçiştirmenin ötesine geçebiliyorum malum eskiden çok fazla peynir ekmek öğünü oluyordu.sonrasında çektiğimden fazlasını da yememiş oluyorum. Ama çekiniyorum da, can çekerse filan diye, foto paylaşmasam mı ki?

Bence kesinlikle devam etmelisin can çeksede sıkıntılı şeyler değil sonuçta
Karabuğday salatası da çok hoş duruyor,davet için başka ne olabilir bir düşüneyim :)

Haftada 3 kez yumurta olsa mesela:
Pztesi, perş, pazar yumurta,
salı, cuma yulaf lapası,
Çarş, cumartesi alternatif peynir/Çorba vb
gibi

Aynen evet bende de var öyle bir durum eşim eve yumurta dayandıramıyor ne çocuk ne kendi direk yumurta yiyen tipler değiller yani krep kek içinde anca yerler ben bitiriyorum 2 2 2

redsonja87 ve Calypso95 yaptı ise bitti sanırım cezalar

turab571 canım sen daha önce paylaşımda bulunmama açıklaması ile yarışmadan diskalifiye edilmişsin,tarihte eski olunca fazla kurcalayamadım o ara neden öyle bir durum olmuştu özel değil ise ? Çok geçerli bir sebep olmadıkça ve kaptan talep etmedikçe tekrar yarışma imkanın olmuyor çünkü birde tek tek tüm kaptanlardan onay almamız lazım

Senin dönüş ne zamandı edacım ?
Sakın böyle açılma toparlan hemen tamam mı insan diyeti bıraktı mı bir daha dönemeyecek gibi oluyor hepten yiyor ama öyle yapma bugün yedin yarın telafi et mutlaka bol su iç bol hareket et canım
Ceza olarak 300 zıp veya 1 saat yürüyüş bu saate olmaz dersen en geç yarına bekliyorum canım etiket yap beni yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…