- 23 Mart 2016
- 30.945
- 92.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.901
Aslında hepsi var evde dönünce yapayım bendeCeyrek limon, kiraz sapi, misir puskulu ben arti 1 de cubuk tarcin atiyorum
Dünün telafisi çok iyi menü canımSabah
2 haşlanmış yumurta
Salatalık/domates
ara
Türk kahvesi
öğlen
Kırmızı mercimek çorbası
yeşil salata(içine birazcık ligt beyaz peynir koydum) salataya yağ dökmedim
Ara
Kiraz sapı çayı
Akşam
Yok
su
2.5 lt ye tamamlayacağım
spor
40 dk yürüyüş
Cherry Mom @reyyanK
evet evetKendimi tuttuğuma şimdi daha çok sevindim bu nedirrrr zıp turnuvaaı 1 dilim baklavanın tadi unutuluyor ben yememeye devam gözüm korkmadı desem yalan olur
Valla öyle gel birlikte 3-4 ayda bitirelim şu işi.
Evet tatlım kaldığımız yerden devamDünün telafisi çok iyi menü canım ✌
Kabak tabiki yiyeceğim kaç gündür yemiyorum çok özledim canım bir kabak çekiyor bir kabak çekiyor anlatamamİlle yeee Çarşamba kabağa merhaba dersin
Vay be40 dk pilates
Kıyamet gerçekten yaklaşıyor
Yumurtaya o kadar psikolojik bir bağlılık yapıyoruz ki yumurta yemeyince acimdan öleceğim sanıyorum. Yumurta yemedigim günler daha az kalori alıyorum bu arada ama yok bende son zamanlarda ekmek yememek için 2 bazen 3 yiyorum bide üstün e yine ekmek yedim. Artık yumurtadan kurtulmak istiyorumAyyyy ♥♥ kahvaltına bayıldım içim açıldı kahvaltı yapasım geldi çok güzel olmuş zeytin peynirden bıktım yumurtadan bıktım ama en iyide onlar tok tutuyor
Afiyet olsun
Evet kaptanım arada değişiklik gerekiyor ben de böyle foto çekmek için özeniyorum tabak hazırlamaya, böylece yanlış şeylerle geçiştirmenin ötesine geçebiliyorum malum eskiden çok fazla peynir ekmek öğünü oluyordu.sonrasında çektiğimden fazlasını da yememiş oluyorum. Ama çekiniyorum da, can çekerse filan diye, foto paylaşmasam mı ki?Ayyyy ♥♥ kahvaltına bayıldım içim açıldı kahvaltı yapasım geldi çok güzel olmuş zeytin peynirden bıktım yumurtadan bıktım ama en iyide onlar tok tutuyor
Afiyet olsun
Bence kesinlikle devam etmelisin can çeksede sıkıntılı şeyler değil sonuçtaEvet kaptanım arada değişiklik gerekiyor ben de böyle foto çekmek için özeniyorum tabak hazırlamaya, böylece yanlış şeylerle geçiştirmenin ötesine geçebiliyorum malum eskiden çok fazla peynir ekmek öğünü oluyordu.sonrasında çektiğimden fazlasını da yememiş oluyorum. Ama çekiniyorum da, can çekerse filan diye, foto paylaşmasam mı ki?
Zinciri ben kırdım ortim. Sen de kır hadi bakalım.
Yumurtaya o kadar psikolojik bir bağlılık yapıyoruz ki yumurta yemeyince acimdan öleceğim sanıyorum. Yumurta yemedigim günler daha az kalori alıyorum bu arada ama yok bende son zamanlarda ekmek yememek için 2 bazen 3 yiyorum bide üstün e yine ekmek yedim. Artık yumurtadan kurtulmak istiyorum
Yarın walk Challenge var ekstra çaba gösteririz artık :)Hadtasonu benim hareketsiz geçti, umarı pazartesi az da eksi görürüm, yarın yürüyüşleri artıralım.
Aynen evet bende de var öyle bir durumYumurtaya o kadar psikolojik bir bağlılık yapıyoruz ki yumurta yemeyince acimdan öleceğim sanıyorum. Yumurta yemedigim günler daha az kalori alıyorum bu arada ama yok bende son zamanlarda ekmek yememek için 2 bazen 3 yiyorum bide üstün e yine ekmek yedim. Artık yumurtadan kurtulmak istiyorum
Teşekkürler canım100 mekikCherry Mom
GELSİNNN CEZALARRR
gün içinde yapıp dönüş yapmanızı bekliyorum kızlarrrrrr
1 saat tempolu yürüyüş veya 250 zıplama
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
redsonja87
Tatlı ve kurabiyeler için 500 zıplama
Kendimede 1 kalburabastı için 250 zıp yazdım
Senin dönüş ne zamandı edacım ?kizlar iyi aksamlar cok yedim bugun
09:30 yagda yumurta,az peynir,domates,salatalik,1 minik dilim su boregi
14:00 1minik armut,5 kiraz
17:00 1minik dilim su boregi,3 parca sekersiz erik pestili
20:30 2 sis izgara ciger,koz salata,1 kucuk salkim uzum
2 litre suCherry Mom @reyyanK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?