- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.981
Aşağı yukarı bir rakam versen de olur balım cumaya kadar düzene sokarsın zaten maksat tablomuz boş kalmasın.Ölçülmeye korkuyorum hala tuvalete çıkamadım bi de regl olmadım bugün 3. Gün olacaktı olsaydım inşallah cumaya kadar bu şişler iner
Ölçüldüm şimdi bi artı daha oldu 70lere geri çıkmak istemiyorumAşağı yukarı bir rakam versen de olur balım cumaya kadar düzene sokarsın zaten maksat tablomuz boş kalmasın.Hem biz takımın demirbaşlarıyız biz bildirmezsek yeni gelenler oohooo bunlar yaymış der hiç bildirmez.
Evine geçebildin mi canım sen söktürücü birşeyler içebilsen keşkeÖlçülmeye korkuyorum hala tuvalete çıkamadım bi de regl olmadım bugün 3. Gün olacaktı olsaydım inşallah cumaya kadar bu şişler iner
Ay sende ilk defa böyle şeyler oluyor alışmak istemiyormÖlçüldüm şimdi bi artı daha oldu 70lere geri çıkmak istemiyorum69.9 geldi cuma 69.6 ydı ececim ben yürüyüşe yükleneyim bugün
Evet ilk defa böyle oluyor ben de şaşırdım. Cumaya veririm kaptanım artı gelmek istemiyorumAy sende ilk defa böyle şeyler oluyor alışmak istemiyormcumaya düzelir inşallah
Evet evdeyim şimdi kayısılı çay içeyim bi bakalımEvine geçebildin mi canım sen söktürücü birşeyler içebilsen keşke
İnşallah canım bu hafta kritik olmasa bir senin artın arada kaynarda muhtemelen çoğu kişi iyi gelemeyecekEvet ilk defa böyle oluyor ben de şaşırdım. Cumaya veririm kaptanım artı gelmek istemiyorum
Kayısılı çay söktürür canım form mu bu yoksa normal kayısı çayı mıEvet evdeyim şimdi kayısılı çay içeyim bi bakalım
Cumartesi de 74.5 diye bildirmiştinn en son hiç gitmemişGünaydın kızlar..
Bu cuma kac kilo çıktığımı hatırlamıyorum. Ama en son listede 73.6 güncel 74.5
Ay hilalde bundan almış indirime girmiş bende mi alsam acaba 3 tl mi neydi ya. 2 paket doğuş kayısı form stokladım hala alasım geliyor.A101den almıştım Eki Görüntüle 2670503
Ben de şimdi aç karna bi içeyim o zaman sonra bi daha içerimAy hilalde bundan almış indirime girmiş bende mi alsam acaba 3 tl mi neydi ya. 2 paket doğuş kayısı form stokladım hala alasım geliyor.
Hilal wc çıktım demişti ertesi günü. İnşallah sende de etki gösterir. Her gece yatmadan ya da sabah aç karnına içmek güzel oluyor ben yatarken içiyordum ertesi gün wc çıkarıyordu. Dün wc çıktım sonra bugün tartı var diye yine içtim. Şuanda da karnım gurulduyor muhtemelen bugün yine çıkaracak beni.
Ben yeni katıldım bir hafta olmadı henüz ve daha başlamadimHAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK 63.2 63.6 +300 84 83.9 -100 55.3 54.8 -500 57.6 56.7 -900 55.7 55.4 -300 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ 56.8 56.6 -200EceZ 54.7 54.4 -300
Evet kızlaaar gelsin kilolaaar bekliyoruz
Sağol cnmgecmis olsun
Bendekinde sinameki var onda da varmış galiba 3-4 fincan içip de tuvalette yaşama sonraBen de şimdi aç karna bi içeyim o zaman sonra bi daha içerimsen alma artık iki paket varmış ne yapacaksın o kadar çayı
Tamam canım seni de şuan listeden çıkarayım geldiğin zaman tam olarak başladığında ekleriz. :)Ben yeni katıldım bir hafta olmadı henüz ve daha başlamadimannemdeyim baskül yok dışarı çıkma imkanım yok ev kalabalık kural oluşturma ortamım yok iki hafta sonra başlamak istiyorum
Annemdeyimmm kuzum. Tartımda yok burada. 4 bebe 5 yetişkin günlerde harala gürele geçti. Yarın tartılsam olur mu?HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK 63.2 63.6 +300 84 83.9 -100 55.3 54.8 -500 57.6 56.7 -900 55.7 55.4 -300 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ 56.8 56.6 -200EceZ 54.7 54.4 -300
Evet kızlaaar gelsin kilolaaar bekliyoruz
Olur balım bildirimsiz yazayım şimdilik haber verdiğin için teşekkür ederiz.Annemdeyimmm kuzum. Tartımda yok burada. 4 bebe 5 yetişkin günlerde harala gürele geçti. Yarın tartılsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?