Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ölçülmeye korkuyorum hala tuvalete çıkamadım bi de regl olmadım bugün 3. Gün olacaktı olsaydım inşallah cumaya kadar bu şişler iner
Aşağı yukarı bir rakam versen de olur balım cumaya kadar düzene sokarsın zaten maksat tablomuz boş kalmasın. Hem biz takımın demirbaşlarıyız biz bildirmezsek yeni gelenler oohooo bunlar yaymış der hiç bildirmez.

Ölçüldüm şimdi bi artı daha oldu 70lere geri çıkmak istemiyorum 69.9 geldi cuma 69.6 ydı ececim ben yürüyüşe yükleneyim bugün

Günaydın kızlar..
Bu cuma kac kilo çıktığımı hatırlamıyorum. Ama en son listede 73.6 güncel 74.5
Cumartesi de 74.5 diye bildirmiştinn en son hiç gitmemiş önceki cumaya göre ise dediin ggibi fena artı özlem ne yapacağız lütfen toparlan önce kendin sonra ekip için bu artılar detoks olmadan gitmez gibi (

Ay hilalde bundan almış indirime girmiş bende mi alsam acaba 3 tl mi neydi ya. 2 paket doğuş kayısı form stokladım hala alasım geliyor.

Hilal wc çıktım demişti ertesi günü. İnşallah sende de etki gösterir. Her gece yatmadan ya da sabah aç karnına içmek güzel oluyor ben yatarken içiyordum ertesi gün wc çıkarıyordu. Dün wc çıktım sonra bugün tartı var diye yine içtim. Şuanda da karnım gurulduyor muhtemelen bugün yine çıkaracak beni.

Ben de şimdi aç karna bi içeyim o zaman sonra bi daha içerim sen alma artık iki paket varmış ne yapacaksın o kadar çayı

Ben yeni katıldım bir hafta olmadı henüz ve daha başlamadim annemdeyim baskül yok dışarı çıkma imkanım yok ev kalabalık kural oluşturma ortamım yok iki hafta sonra başlamak istiyorum

Ben de şimdi aç karna bi içeyim o zaman sonra bi daha içerim sen alma artık iki paket varmış ne yapacaksın o kadar çayı
Bendekinde sinameki var onda da varmış galiba 3-4 fincan içip de tuvalette yaşama sonra

Ya bu form çay ile kilo verenler falan da vardı hep forumda görüyorum bizde etki edecek mi bakalım normalde hiç form çay alışkanlığım yoktur wc için içiyorum sadece

Ben yeni katıldım bir hafta olmadı henüz ve daha başlamadim annemdeyim baskül yok dışarı çıkma imkanım yok ev kalabalık kural oluşturma ortamım yok iki hafta sonra başlamak istiyorum
Tamam canım seni de şuan listeden çıkarayım geldiğin zaman tam olarak başladığında ekleriz. :)

Annemdeyimmm kuzum. Tartımda yok burada. 4 bebe 5 yetişkin günlerde harala gürele geçti. Yarın tartılsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…