- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.041
Ay balım olur mu öyle şey ben zaten lafa başlarken dedim fancynancy değil kesinlikle diye sen yine öyle ya da böyle paylaşımını yapıyorsun ben hiçbir şekilde varlık göstermeyenlere demiştim. Listeye giriş çıkışlarCherry Mom EceZ canım ben sizin iyi niyetinize canı gönülden inanıyorum. Başkalarının da kötü niyet beslemediğine eminin ama birbirimizi üzmeyelim. Nasılsa listeye giremedim, sizde isterseniz ilerleyen dönemlerde tekrar gelirim takıma. İnşallah kilo veririm size destek olmaya gelirim belki kim bilir. Ya da daha fazla alıp.
Bugüne kadar desteğiniz için teşekkür ediyorum. Ben şimdilik müsaadenizle ara vereyim. Kimseyi zora sokmayayım. Sizi seviyorum
Ferahcım lütfen ya valla şimdi daha çok üzüldümCherry Mom EceZ canım ben sizin iyi niyetinize canı gönülden inanıyorum. Başkalarının da kötü niyet beslemediğine eminin ama birbirimizi üzmeyelim. Nasılsa listeye giremedim, sizde isterseniz ilerleyen dönemlerde tekrar gelirim takıma. İnşallah kilo veririm size destek olmaya gelirim belki kim bilir. Ya da daha fazla alıp.
Bugüne kadar desteğiniz için teşekkür ediyorum. Ben şimdilik müsaadenizle ara vereyim. Kimseyi zora sokmayayım. Sizi seviyorum
Yok kuzu köyde klima ne gezerCanım klima varsa oda ishal yapıyor.
Bir türlü başlayamadık ya yeniden ://Takım halinde sekersiz 21 gün yapmıştık. Yine yapalım mı kızlar?
Ay hadi bakalım gider inşallah canımHalbuki bu hafta hep ishal problemim oldu.Güzel bir yürüyüşle hemen gider diye düşünüyorum. Yokuş çıkmadan düz yolda yürüyüş yapmayı düşünüyorum yarın sabah. Aksam kabak yoğurt yicem.
Yulaf kepeği bozmuyorsa ben katılırım zaten 1.5 haftadır şekersiz besleniyorum içinde şeker olan tek şey yulaf kepeği yedim yani.Bir türlü başlayamadık ya yeniden ://
Bnada iyi gelmişti kimler katılır hepimiz bir başlayalım karışık olmasın
Kesinlikle öyle olacaktı.Canım uzaklaşırsan tamamen kopabilirsin..
Ay yok biliyorum kuzum, her türlü haklısınız da zaten. Ve bende kalmayı istiyorum tabii.Ay balım olur mu öyle şey ben zaten lafa başlarken dedim fancynancy değil kesinlikle diye sen yine öyle ya da böyle paylaşımını yapıyorsun ben hiçbir şekilde varlık göstermeyenlere demiştim. Listeye giriş çıkışlarCherry Mom kaptanımız nasıl uygun görürse o şekilde biz sadece üyeyiz ben gitmeni istemem ama sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun bitanem. Bana kalsa kal diyetten kopma derim. :)
Yaaa çok sağolun canım benim. Gitmem ki o zamanFerahcım lütfen ya valla şimdi daha çok üzüldümakşam paylaşacağım dedin şimdi niye karar değiştirdin canım ? Alınma gücenme cidden burda gitmeni isteyen kişiler olsak kimse inan bu kadar ikna çabasına girmez gidersen biizmde motivasyonumuz bozulacak yapma
Ben tartilmayi unuttum sıcaktan nevrim döndü.kalkar kalkmaz baya bi su içtikten sonra aklım başıma geldi ama dün tartılmıştım 69.5 'di onu ekleye biliriz cuma 68.8 'di.HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK 63.2 63.6 +300 84 83.9 -100 55.3 54.8 -500 57.6 56.7 -900 55.7 55.4 -300 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ 56.8 56.6 -200EceZ 54.7 54.4 -300
Evet kızlaaar gelsin kilolaaar bekliyoruz
Karatayin 21 gün şekersizini mi yapsak ben onla 1 ayda 5 kilo vermiştim birakincada hemen almamıştım. Yağdan gitmişti bence. Onu yapsam son noktayı koyarım aslında detokslarla falan 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Memleket dönüşü ben bunu yapayım.Bir türlü başlayamadık ya yeniden ://
Bnada iyi gelmişti kimler katılır hepimiz bir başlayalım karışık olmasın
Yok canım bozmaz.Maksat tatlı,pasta,paketli ürünler gibi şeylerden uzak durmak..Yulaf kepeği bozmuyorsa ben katılırım zaten 1.5 haftadır şekersiz besleniyorum içinde şeker olan tek şey yulaf kepeği yedim yani.
Oh misssBen yürüdüm geldim bile.sabah 6.30 da kızım ile sahilde tempolu bir yürüyüşe gittik geldik, tembel günlerin ardından süper geldi. sabah saatlerine göre kalabalıktı yürüyenler vardı, bir birimize bakıp motive olduk selamlaştık. 1 saat yürüyüş benden
Canım hayırdır inşallah çok geçmiş olsunYa est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.
Ben ben ben neredeyimHAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK 63.2 63.6 +300 84 83.9 -100 55.3 54.8 -500 57.6 56.7 -900 55.7 55.4 -300 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ 56.8 56.6 -200EceZ 54.7 54.4 -300
Ortim gozum uzerinde diyordu, ben geldim kendisi kayip
Canım koku alabiliyor musunuz? İshal halsizlik yapar zatenAyy kızlar size bişi diyim mi bende 5 6 gündür ishal durumu var ve ben bunu ilacın yan etkisi sandım ama şimdi eşimde ve çocukta başladı acil eve dönüyoruz burda annem babam anneannem var bizde birşey varsa onlara bulaştırdıysak deliririm
HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
Bana yapın canım sevgi gelmeyebilir mesajlar kalmasın 23.00 e kadarWalk kaca kadardi? Bildirim.kime yapiliyordu, degismisti sanki
Ay 50 kere ekledik çıkardık listeyi akşam ekleyip kilonu da eklicem canım kusura bakma özlemi de koymamışım sonradan ekledimOh missssizi görmemiştim, hoş geldiniz takimimiza
Canım hayırdır inşallah çok geçmiş olsunşimdi nasıl?
Ben ben ben neredeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?