Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay balım olur mu öyle şey ben zaten lafa başlarken dedim fancynancy değil kesinlikle diye sen yine öyle ya da böyle paylaşımını yapıyorsun ben hiçbir şekilde varlık göstermeyenlere demiştim. Listeye giriş çıkışlar Cherry Mom kaptanımız nasıl uygun görürse o şekilde biz sadece üyeyiz ben gitmeni istemem ama sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun bitanem. Bana kalsa kal diyetten kopma derim. :)

Ferahcım lütfen ya valla şimdi daha çok üzüldüm akşam paylaşacağım dedin şimdi niye karar değiştirdin canım ? Alınma gücenme cidden burda gitmeni isteyen kişiler olsak kimse inan bu kadar ikna çabasına girmez gidersen biizmde motivasyonumuz bozulacak yapma

Bir türlü başlayamadık ya yeniden ://
Bnada iyi gelmişti kimler katılır hepimiz bir başlayalım karışık olmasın
Yulaf kepeği bozmuyorsa ben katılırım zaten 1.5 haftadır şekersiz besleniyorum içinde şeker olan tek şey yulaf kepeği yedim yani.

Canım uzaklaşırsan tamamen kopabilirsin..
Kesinlikle öyle olacaktı.

Ay yok biliyorum kuzum, her türlü haklısınız da zaten. Ve bende kalmayı istiyorum tabii.

Yaaa çok sağolun canım benim. Gitmem ki o zaman şimdi düzeni bozmayayım, çıkıntılık yapıyor gibi olmayayım dedim. Ama gerçekten çok teşekkür ederim tatlı yaklaşımlarınız için. Artık zaten menü paylaşmama gibi bir şansım yok kaptanım. Listeye girip bu işi bitireceğimmm inşallahhh zaten eve geldik direkt tartıldım, kilo almamışım hiç değilse. Yarın tartılıp sabahki kilomu da bildiririm. Çok öpüyorum her birinizi.

Ben tartilmayi unuttum sıcaktan nevrim döndü.kalkar kalkmaz baya bi su içtikten sonra aklım başıma geldi ama dün tartılmıştım 69.5 'di onu ekleye biliriz cuma 68.8 'di.

Ben dün ızgara et yedim ya et çok sertti bildiğiniz çiğnemeden yuttum kaç günde sindireceğim onu acaba. Eti de yedigime göre bayram bitti demektir. Gelsin detokslar gitsin kabaklar açlık oruçları sıvı diyetleri Allah ne verdiyse artık. Stres olmadan ben zayiflayamacagim anlaşıldı. Cuma stresi zayiflatiyormus beni bunu anladım. Bu hafta izne ayrılacağım ben Cherry Mom memlekete gideceğim. Dönüşte ideal kiloma gelene kadar mezun olmak yok

Bir türlü başlayamadık ya yeniden ://
Bnada iyi gelmişti kimler katılır hepimiz bir başlayalım karışık olmasın
Karatayin 21 gün şekersizini mi yapsak ben onla 1 ayda 5 kilo vermiştim birakincada hemen almamıştım. Yağdan gitmişti bence. Onu yapsam son noktayı koyarım aslında detokslarla falan 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Memleket dönüşü ben bunu yapayım.

Yulaf kepeği bozmuyorsa ben katılırım zaten 1.5 haftadır şekersiz besleniyorum içinde şeker olan tek şey yulaf kepeği yedim yani.
Yok canım bozmaz.Maksat tatlı,pasta,paketli ürünler gibi şeylerden uzak durmak..

Kizlar kizlar gelem mi ,yanagizdan öpen mi ay nerden geldi aklıma bu şarkı bilmiyorum sabah tartıldım ama yürüyüşe çıkamadım yuruyuse çıkınca 500-600 fark ediyordu(1,5 -2 saat tempolu yürüyüş) cuma 55.0(yanlış hatırlamıyorsam)
Güncel 55.6( ama muhtemelen yine 55 im yurusem duLenirdi o meyveli soda dışında kacamagim yok yazmadigim iki gunde.)
Psikolojik olarak sabit olduğumu düşünüyorum ama listeye 55.6 yazabiliriz.
Yürüyüş arkadaşım yarın geliyor inşallah yarın yuruyebilirsem yine tartilip bildiririm Cherry Mom EceZ
Kızımı uyuturken okudum yazdıklarınizi, son iki syf geldim ki uyudu

Oh misss sizi görmemiştim, hoş geldiniz takimimiza
Ya est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.
Canım hayırdır inşallah çok geçmiş olsunşimdi nasıl?
Ben ben ben neredeyim

Canım koku alabiliyor musunuz? İshal halsizlik yapar zaten

EceZ kusura bakma vakit bulamadım işten cuma 62 bugun 64 alkışları eksik etmeyin

Oh misss sizi görmemiştim, hoş geldiniz takimimiza

Canım hayırdır inşallah çok geçmiş olsunşimdi nasıl?

Ben ben ben neredeyim
Ay 50 kere ekledik çıkardık listeyi akşam ekleyip kilonu da eklicem canım kusura bakma özlemi de koymamışım sonradan ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…