- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.001
Form çay zaten ben de pek önemsemiyorum ama tuvalete çıkamamak büyük sorun gerçekten kayısılı diye sırf onun için aldımBendekinde sinameki var onda da varmış galiba 3-4 fincan içip de tuvalette yaşama sonra
Ya bu form çay ile kilo verenler falan da vardı hep forumda görüyorum bizde etki edecek mi bakalım normalde hiç form çay alışkanlığım yoktur wc için içiyorum sadece
Ya ben bir ara kabızım basurum diye diye proteini kestim şimdiki aklım olsa hiç kesmezdim kayısı form içerdim yanına. Acı çehre açlık otu gibi bir şey işte ama ne bileyim adı FORM ya psikolojik olarak daha iyi geliyor forma sokacakmış gibiForm çay zaten ben de pek önemsemiyorum ama tuvalete çıkamamak büyük sorun gerçekten kayısılı diye sırf onun için aldım
Ona henüz kıyamadım o da geldi sanıyorum açıklamasına göre devam edelim yada çıkartalım canım
Asıl ben teşekkür ederimmmmOlur balım bildirimsiz yazayım şimdilik haber verdiğin için teşekkür ederiz.
Proteini kesmek zor geliyor banaYa ben bir ara kabızım basurum diye diye proteini kestim şimdiki aklım olsa hiç kesmezdim kayısı form içerdim yanına. Acı çehre açlık otu gibi bir şey işte ama ne bileyim adı FORM ya psikolojik olarak daha iyi geliyor forma sokacakmış gibi
Fancye kıyma kaptanım biraz daha bildirimsiz olursa o zaman kıyarızOna henüz kıyamadım o da geldi sanıyorum açıklamasına göre devam edelim yada çıkartalım canımfancynancy sana küstüm
Sonra onları kesince sıkıntı yaşamıyor musunuz ya ? Ben çok kötü oluyorum kabızlık bir yana müthiş bir gaz sıkışması yaşatıyor bana o yüzden içinde sinemaki olan hiç birşey içemiyorumYa ben bir ara kabızım basurum diye diye proteini kestim şimdiki aklım olsa hiç kesmezdim kayısı form içerdim yanına. Acı çehre açlık otu gibi bir şey işte ama ne bileyim adı FORM ya psikolojik olarak daha iyi geliyor forma sokacakmış gibi
Fancyde yoktu piyasada ne yapalım ama yazcam dedi yazmadı kandırdı beniFancye kıyma kaptanım biraz daha bildirimsiz olursa o zaman kıyarızSiz de sabah verdiniz odunu çat çat herkese indiriyorsunuz
Aaaa aşkolsun niye küstün banaaa. 2 akşam paylaşım yapamadım. Ya da 3 galiba. Tatil havadına girince bir de dediğim gibi çoluk çocuk olunca valla pestilim çıkıyor akşama. Denize sok koştur peşinde yıka pakla. Ama çok sıkıntı oluyorsa çıkartabilirsiniz. Ayrıca açıklamamı yaptım haftalardır paylaşımda yapıyorum. 3 gün için listeden çıkartılırsam açıkçası kalbim kırılır, demorilize oluyor insan. Kimsenin de kalbini kırmak istemem, takımın kaptanı sensin. Olmuyor diyorsanız eyvallah tabiOna henüz kıyamadım o da geldi sanıyorum açıklamasına göre devam edelim yada çıkartalım canımfancynancy sana küstüm
Ben sinameki olduğunu bilmeden aldım normalde sinameki kullanmaya karşıyım kaptanım bağırsak tembelleştirdiği için. Ama sonra sordum mest çayda da yani hilalle calpyin kullandığı çayda da sinameki varmış sanırım tüm form çaylara az da olsa koyuyorlar. Aldık artık tüketicez bir şekilde. :/ Ben her gün içmemeye çalışıyorum 3-4 günde bir şeklinde. Dün gece içtim işte tartı var diye ama dünle bugün fark ettirmedi aynı kilo geldim yine. :/Sonra onları kesince sıkıntı yaşamıyor musunuz ya ? Ben çok kötü oluyorum kabızlık bir yana müthiş bir gaz sıkışması yaşatıyor bana o yüzden içinde sinemaki olan hiç birşey içemiyorum
Ben düzenli kullanmam arada şimdiki gibi iyice sıkıntı çekersem öyle içerim sanırım bağırsakların iyice bozmasınSonra onları kesince sıkıntı yaşamıyor musunuz ya ? Ben çok kötü oluyorum kabızlık bir yana müthiş bir gaz sıkışması yaşatıyor bana o yüzden içinde sinemaki olan hiç birşey içemiyorum
Ya benim eşim her sabah wc çıkıyor adam 4 yıldır yanımda 4 yıldır her sabah tuvalete çıktı nasıl bir bağırsak var anlamıyorum bazı insanlardaBen düzenli kullanmam arada şimdiki gibi iyice sıkıntı çekersem öyle içerim sanırım bağırsakların iyice bozmasın
5 günlük menün eksik tatlımAaaa aşkolsun niye küstün banaaa. 2 akşam paylaşım yapamadım. Ya da 3 galiba. Tatil havadına girince bir de dediğim gibi çoluk çocuk olunca valla pestilim çıkıyor akşama. Denize sok koştur peşinde yıka pakla. Ama çok sıkıntı oluyorsa çıkartabilirsiniz. Ayrıca açıklamamı yaptım haftalardır paylaşımda yapıyorum. 3 gün için listeden çıkartılırsam açıkçası kalbim kırılır, demorilize oluyor insan. Kimsenin de kalbini kırmak istemem, takımın kaptanı sensin. Olmuyor diyorsanız eyvallah tabi
Aynısından benim başımda da var bi tane her gün aynı saatte çıkıyor sinir oluyorumYa benim eşim her sabah wc çıkıyor adam 4 yıldır yanımda 4 yıldır her sabah tuvalete çıktı nasıl bir bağırsak var anlamıyorum bazı insanlarda
Bitanem aşılama ilaç o bu olmadan bile gecikebiliyor ben geçen ay 4 gün gecikmeli oldum ki normal beslenip spor yapıyorum hiçbir ilaç da kullanmıyorum. 10 güne kadar normal kabul ediyor doktorlar 10 günden sonra olmadı bir test yaparsın. Şimdi sıcaklar, diyet, stres, ilaç kullanımı vs etkilemiştir seni.Kızlar benim bu adet düzensizliği aşılamadan olabilir mi sizce . Aşılama yaptırdım geçen ay 5 gün erken geldi şimdi 2 3 gün geçti gelmedi
Evet sıcaklar çok fena ondan şüphelenirim işteBitanem aşılama ilaç o bu olmadan bile gecikebiliyor ben geçen ay 4 gün gecikmeli oldum ki normal beslenip spor yapıyorum hiçbir ilaç da kullanmıyorum. 10 güne kadar normal kabul ediyor doktorlar 10 günden sonra olmadı bir test yaparsın. Şimdi sıcaklar, diyet, stres, ilaç kullanımı vs etkilemiştir seni.
Aynen öyle lafım fancye değil kesinlikle kaptanım ama orada çarpılar çok oldukça insanlar sürü psikolojisine girip yazmamaya başlıyor nasıl olsa başkaları da yazmıyor diye. Ay sanki kendimiz için istiyoruz onlar için istiyoruz farkında değiller.5 günlük menün eksik tatlımsorun o değil bende zaten menü listesinden isimlerin çıkartılmasını isterken senin adını geçirmedim Reyyan sordu izinli mi diye orda adın geçti
Sorun şu ki herkesin özel işleri vs olur sizden beklediğimiz alt liste için (üst liste devamlı yazmak durumunda ) ben bu hafta menü yazmayacağım bu hafta takım listelernde olmayayım lütfen ( orti listeleri menü listeleri kg takipleri ) vs vs snra siz gidiyorsunuz biz sizi kovalıyoruz canlar
Tablolardoluyor ve bunu gören bir başka kişi diyorki ya o da paylaşmamış menü bende bir günlük yazmayayım ne olacak ama baksa görse herkes menü yazıyor kimse orda tek kendinde olsun istemeyecek anlatabildim mi ?
Ben bu hafta o kadar çok senin listeye girmeni istiyorum ki ama sen menü bile yazmıyorsun küslük vs demeem ondan
Yalan yok ben de hissediyorum bazenAynen öyle lafım fancye değil kesinlikle kaptanım ama orada çarpılar çok oldukça insanlar sürü psikolojisine girip yazmamaya başlıyor nasıl olsa başkaları da yazmıyor diye. Ay sanki kendimiz için istiyoruz onlar için istiyoruz farkında değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?