Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Form çay zaten ben de pek önemsemiyorum ama tuvalete çıkamamak büyük sorun gerçekten kayısılı diye sırf onun için aldım

Kusura bakmayın menü de paylaşamadan ama genel olarak akşamları mangal ekmeksiz ve salata sabahları klasik kahvaltı yine ekmeğe abanmadan. Bugün döneceğiz inşallah, başka yerde kendi beslenme sistemi yürütülmüyor ya da ben beceremiyorum. Umarım herkesin bayram tatili güzel geçmiştir, geçiyordur. Trafiğe kalmadan dönme planımız var, inşallah herkes bizim gibi düşünmüyordur yoksa yandık

Son düzenleme:
Form çay zaten ben de pek önemsemiyorum ama tuvalete çıkamamak büyük sorun gerçekten kayısılı diye sırf onun için aldım
Ya ben bir ara kabızım basurum diye diye proteini kestim şimdiki aklım olsa hiç kesmezdim kayısı form içerdim yanına. Acı çehre açlık otu gibi bir şey işte ama ne bileyim adı FORM ya psikolojik olarak daha iyi geliyor forma sokacakmış gibi

Proteini kesmek zor geliyor bana bayramda zaten hangi anneye gitsek hep et yedik bi dün akşam kurubaklagil vardı belki işe yarar psikolojik olarak bakalım bi

Sonra onları kesince sıkıntı yaşamıyor musunuz ya ? Ben çok kötü oluyorum kabızlık bir yana müthiş bir gaz sıkışması yaşatıyor bana o yüzden içinde sinemaki olan hiç birşey içemiyorum

Ona henüz kıyamadım o da geldi sanıyorum açıklamasına göre devam edelim yada çıkartalım canım fancynancy sana küstüm
Aaaa aşkolsun niye küstün banaaa. 2 akşam paylaşım yapamadım. Ya da 3 galiba. Tatil havadına girince bir de dediğim gibi çoluk çocuk olunca valla pestilim çıkıyor akşama. Denize sok koştur peşinde yıka pakla. Ama çok sıkıntı oluyorsa çıkartabilirsiniz. Ayrıca açıklamamı yaptım haftalardır paylaşımda yapıyorum. 3 gün için listeden çıkartılırsam açıkçası kalbim kırılır, demorilize oluyor insan. Kimsenin de kalbini kırmak istemem, takımın kaptanı sensin. Olmuyor diyorsanız eyvallah tabi

Ben sinameki olduğunu bilmeden aldım normalde sinameki kullanmaya karşıyım kaptanım bağırsak tembelleştirdiği için. Ama sonra sordum mest çayda da yani hilalle calpyin kullandığı çayda da sinameki varmış sanırım tüm form çaylara az da olsa koyuyorlar. Aldık artık tüketicez bir şekilde. :/ Ben her gün içmemeye çalışıyorum 3-4 günde bir şeklinde. Dün gece içtim işte tartı var diye ama dünle bugün fark ettirmedi aynı kilo geldim yine. :/

Ben düzenli kullanmam arada şimdiki gibi iyice sıkıntı çekersem öyle içerim sanırım bağırsakların iyice bozmasın

Kızlar benim bu adet düzensizliği aşılamadan olabilir mi sizce . Aşılama yaptırdım geçen ay 5 gün erken geldi şimdi 2 3 gün geçti gelmedi

Ben düzenli kullanmam arada şimdiki gibi iyice sıkıntı çekersem öyle içerim sanırım bağırsakların iyice bozmasın
Ya benim eşim her sabah wc çıkıyor adam 4 yıldır yanımda 4 yıldır her sabah tuvalete çıktı nasıl bir bağırsak var anlamıyorum bazı insanlarda

5 günlük menün eksik tatlım sorun o değil bende zaten menü listesinden isimlerin çıkartılmasını isterken senin adını geçirmedim Reyyan sordu izinli mi diye orda adın geçti
Sorun şu ki herkesin özel işleri vs olur sizden beklediğimiz alt liste için (üst liste devamlı yazmak durumunda ) ben bu hafta menü yazmayacağım bu hafta takım listelernde olmayayım lütfen ( orti listeleri menü listeleri kg takipleri ) vs vs snra siz gidiyorsunuz biz sizi kovalıyoruz canlar
Tablolar doluyor ve bunu gören bir başka kişi diyorki ya o da paylaşmamış menü bende bir günlük yazmayayım ne olacak ama baksa görse herkes menü yazıyor kimse orda tek kendinde olsun istemeyecek anlatabildim mi ?
Ben bu hafta o kadar çok senin listeye girmeni istiyorum ki ama sen menü bile yazmıyorsun küslük vs demeem ondan

Kızlar benim bu adet düzensizliği aşılamadan olabilir mi sizce . Aşılama yaptırdım geçen ay 5 gün erken geldi şimdi 2 3 gün geçti gelmedi
Bitanem aşılama ilaç o bu olmadan bile gecikebiliyor ben geçen ay 4 gün gecikmeli oldum ki normal beslenip spor yapıyorum hiçbir ilaç da kullanmıyorum. 10 güne kadar normal kabul ediyor doktorlar 10 günden sonra olmadı bir test yaparsın. Şimdi sıcaklar, diyet, stres, ilaç kullanımı vs etkilemiştir seni.

Evet sıcaklar çok fena ondan şüphelenirim işte

Aynen öyle lafım fancye değil kesinlikle kaptanım ama orada çarpılar çok oldukça insanlar sürü psikolojisine girip yazmamaya başlıyor nasıl olsa başkaları da yazmıyor diye. Ay sanki kendimiz için istiyoruz onlar için istiyoruz farkında değiller.

Yalan yok ben de hissediyorum bazen ama benim çarpılar 12den sonra yazdığım içindi genellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…