- 23 Mart 2016
- 30.942
- 92.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.061
Kokuda sıkıntı yok canım evimizdeyiz şuan yarın eşim işe gidecek oda Allah'tan tek çalışıyor ofisteki herkes karantinadaydı bir o kalmıştıCanım koku alabiliyor musunuz? İshal halsizlik yapar zaten
Biz ortiler biraz kötü gidiyoruz galibaKizlar kizlar gelem mi ,yanagizdan öpen miay nerden geldi aklıma bu şarkı bilmiyorum sabah tartıldım ama yürüyüşe çıkamadım yuruyuse çıkınca 500-600 fark ediyordu(1,5 -2 saat tempolu yürüyüş) cuma 55.0(yanlış hatırlamıyorsam )
Güncel 55.6( ama muhtemelen yine 55 im yurusem duLenirdi omeyveli soda dışında kacamagim yok yazmadigim iki gunde.)
Psikolojik olarak sabit olduğumu düşünüyorumama listeye 55.6 yazabiliriz.
Yürüyüş arkadaşım yarın geliyor inşallah yarın yuruyebilirsem yine tartilip bildiririmCherry Mom EceZ
Kızımı uyuturken okudum yazdıklarınizi, son iki syf geldim ki uyudu
Canım yanlış yazdın galiba 64.7 mi kilonKilom cuma 65.0 idi sanirim
Bugun 65.7 dune gore -300
Liste o kadar karıştı ki çok normal canım,sorun değilAy 50 kere ekledik çıkardık listeyi akşam ekleyip kilonu da eklicem canım kusura bakma özlemi de koymamışım sonradan ekledim
Yok yok kotulemwzsiniz inşallahKokuda sıkıntı yok canım evimizdeyiz şuan yarın eşim işe gidecek oda Allah'tan tek çalışıyor ofisteki herkes karantinadaydı bir o kalmıştıbizde kötüleyene kadar evde dururuz herhalde başka bir Belirti yok çünkü
@reyyanK
inciitanesi yi listeden çıkartabilir misin
Beyazinci biliyorum salı günü geleceksin ama takıldığım nokta şu zaten tatil diye gidip dönmüş 2 gün menü paylaşıp yine tatil diye gittnn ya o 2 gün hiç takıma dönmeyecektin temelli tüm programı bitirip gelecektin yada tatil vs tüm bildirimlerini yapacaktın çünkü biz seni burada tatildede olsan yazdı mı yazmadı mı takip ediyoruz,burada bir emek var bana biraz saygısızlık gibi geldi kusura bakmatatilde menü yazılmaz diye birşey yok sonuçta
Başka bir konu başlangıç kilon ile hedef kilon arasında yüzde 10 olmadığı için zaten asıl listeye de hiç alamayacağız o yüzden artık takibini alt listedede olsa yapamayacağız bilgin olsun canım umarım kırmadan anlatabilmişimdir..
A Asya2600 deneme süren çoktan geldi geçti ama kilo aldın verdinn paylaşım yaptın yapmadın istikrarlı olmadığın için listeye alamadık senide son durum nedir ekibi bıraktıysan senide listeden çıkaralım oradakilar cidden moral bozuyor canım
@Ozgenurrrr senin için son uyarımdır alt liste değilsin izin hakkın yok direk diskalifiye olma durumun var bugünden itibaren menüleri bekliyorum aksi takdirde yaptırımını uygulayacağım canım kuralları bir kenara koy senden söz aldımda girdinn takıma ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmazsın
Estağfurullah canım atmak ne demek umarım düzenli olur kalırsın bizle.. arada yazmamak olur bizdede oluyor istikrarlı yazmamak sayfaya ugramamak olmasın yeter
Yapıyor yapıyorda bir ihtimal suyu bile midemizi bozmuş olabilir canımYok yok kotulemwzsiniz inşallahhava değişimi bile sebep olur ishale,ayrıca kim demiş covid ishal yapıyor diye
Ay 50 kere ekledik çıkardık listeyi akşam ekleyip kilonu da eklicem canım kusura bakma özlemi de koymamışım sonradan ekledim
Kesinlikle öyle olacaktı.
Ay yok biliyorum kuzum, her türlü haklısınız da zaten. Ve bende kalmayı istiyorum tabii.
Yaaa çok sağolun canım benim. Gitmem ki o zamanşimdi düzeni bozmayayım, çıkıntılık yapıyor gibi olmayayım dedim. Ama gerçekten çok teşekkür ederim tatlı yaklaşımlarınız için. Artık zaten menü paylaşmama gibi bir şansım yok kaptanım. Listeye girip bu işi bitireceğimmm inşallahhh zaten eve geldik direkt tartıldım, kilo almamışım hiç değilse. Yarın tartılıp sabahki kilomu da bildiririm. Çok öpüyorum her birinizi.
A yazmışsın ben şimdi gördüm karatayın 21 günü nasıl yahuKaratayin 21 gün şekersizini mi yapsak ben onla 1 ayda 5 kilo vermiştim birakincada hemen almamıştım. Yağdan gitmişti bence. Onu yapsam son noktayı koyarım aslında detokslarla falan 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Memleket dönüşü ben bunu yapayım.
+0,7 fena değil cumaya kadar gider mi dersinBen tartilmayi unuttum sıcaktan nevrim döndü.kalkar kalkmaz baya bi su içtikten sonra aklım başıma geldi ama dün tartılmıştım 69.5 'di onu ekleye biliriz cuma 68.8 'di.
Tamam canimBana yapın canım sevgi gelmeyebilir mesajlar kalmasın 23.00 e kadar
Yok canim persembe 4 gunluk detoksun son gunuydu, cuma haliyle kilom daha azdi. Cuma gunu kendi listeme geri dondum, kacamak yapmadim ama ctesi arti gordum detoksu birakinca. Onun artisindan veriyorum 2 gundurBiz ortiler biraz kötü gidiyoruz galiba
Canım yanlış yazdın galiba 64.7 mi kilon
morordek ördeğim nasılsın nerelerdesin
Selamlarrr :)
Aaayy ördekimde gelmiş. Sana da iyi bayramlar canım.İyi bayramlar hepinize ❤
CUMA KG | PZTESİ KG | FARK | |
| KİLO BEKLENİYOR | ||
C Cagrihilal1 | 68.8 | 69.5 | +700 |
| 63.2 | 63.6 | +300 |
| 69.6 | 69.9 | +300 |
0zlem | 73.6 | 74.5 | +900 |
A Asya2600 | 62.0 | 64.0 | +2 |
| BİLDİRİMSİZ | BİLDİRİMSİZ | BİLDİRİMSİZ |
| 84 | 83.9 | -100 |
| 55.3 | 54.8 | -500 |
| 57.6 | 56.7 | -900 |
| KİLO BEKLENİYOR | ||
| KİLO BEKLENİYOR | ||
U UmutluBen | KİLO BEKLENİYOR | ||
| 65.0 | 65.7 | +700 |
| 55.7 | 55.4 | -300 |
| 67.3 | BİLDİRİMSİZ | BİLDİRİMSİZ |
| 56.8 | 56.6 | -200 |
S Suskunhanim | 55.0 | 55.6 | +600 |
| 54.7 | 54.4 | -300 |
U UmutluBen neden gelmedi acabaHAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK Cherry Mom KİLO BEKLENİYOR C Cagrihilal1 68.8 69.5 +700 pacman 63.2 63.6 +300 Calypso95 69.6 69.9 +300 0zlem 73.6 74.5 +900 A Asya2600 62.0 64.0 +2 fancynancy BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ mavimli 84 83.9 -100 Amor-a 55.3 54.8 -500 turab571 57.6 56.7 -900 Sibal57 KİLO BEKLENİYOR SaskinAnne KİLO BEKLENİYOR U UmutluBen KİLO BEKLENİYOR cgdmk 65.0 65.7 +700 redsonja87 55.7 55.4 -300 kirmizigitar 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ ayvacicegi 56.8 56.6
-200S Suskunhanim 55.0 55.6 +600 EceZ 54.7 54.4 -300
Güncel tablomuz bu şekilde arkadaşlar. Artılar eksiler karışığız alt liste için sorun değil ama üst listenin 4 gün iyice kontrol etmesi lazım kendini yoksa son hafta nazar boncuğumuz kesin gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?