- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.021
3 ay olacak buradayım nerdeyse ne zamanki buradan koptum bildirim yapmadım kendi içime çekildim o zaman hep kilo vermede zorluk yaşadım. Yani buraya en azından günlük paylaşım yapmak ya da menü yazmak veya spor yazmak bilinçaltında bir psikolojik baskı oluşturuyor. Daha dikkatli oluyorsun. Sonuçta gün içinde hepimiz bir şekilde bilgisayar ya da telefon kullanıyoruz 5 dakika bile olsa fırsat yaratıp paylaşım yapmak zor olmamalı. Zaten düzenli paylaşım yapan arkadaş çok da bazılarıYalan yok ben de hissediyorum bazenama benim çarpılar 12den sonra yazdığım içindi genellikle
Zaten başka takımlarda bu hoşgörü var mıdır bilmiyorum kaptanımız maşallah çok sabırlı bi de anlayışlı3 ay olacak buradayım nerdeyse ne zamanki buradan koptum bildirim yapmadım kendi içime çekildim o zaman hep kilo vermede zorluk yaşadım. Yani buraya en azından günlük paylaşım yapmak ya da menü yazmak veya spor yazmak bilinçaltında bir psikolojik baskı oluşturuyor. Daha dikkatli oluyorsun. Sonuçta gün içinde hepimiz bir şekilde bilgisayar ya da telefon kullanıyoruz 5 dakika bile olsa fırsat yaratıp paylaşım yapmak zor olmamalı. Zaten düzenli paylaşım yapan arkadaş çok da bazılarıCherry Mom kaptanımı iyi huylu görüp söz verip verip kaçıyor. Kadın da boşa liste ile onunla bununla uğraşıyor.
Ve yine diyorum Allah peygamber sabrı vermiş onun yerinde pek çok kişi olsa gayet de kırıcı konuşup yol verirdi takımdan.
3 ay olacak buradayım nerdeyse ne zamanki buradan koptum bildirim yapmadım kendi içime çekildim o zaman hep kilo vermede zorluk yaşadım. Yani buraya en azından günlük paylaşım yapmak ya da menü yazmak veya spor yazmak bilinçaltında bir psikolojik baskı oluşturuyor. Daha dikkatli oluyorsun. Sonuçta gün içinde hepimiz bir şekilde bilgisayar ya da telefon kullanıyoruz 5 dakika bile olsa fırsat yaratıp paylaşım yapmak zor olmamalı. Zaten düzenli paylaşım yapan arkadaş çok da bazılarıCherry Mom kaptanımı iyi huylu görüp söz verip verip kaçıyor. Kadın da boşa liste ile onunla bununla uğraşıyor.
Ve yine diyorum Allah peygamber sabrı vermiş onun yerinde pek çok kişi olsa gayet de kırıcı konuşup yol verirdi takımdan.
Zaten başka takımlarda bu hoşgörü var mıdır bilmiyorum kaptanımız maşallah çok sabırlı bi de anlayışlı
Allah korusun canım ya ateş falan bişey var mı. Bi doktora görünün isterseniz neden olduğunu bilmek lazım bakteri kaynaklı mi yoksa yediğiniz şeylerden mi olduAyy kızlar size bişi diyim mi bende 5 6 gündür ishal durumu var ve ben bunu ilacın yan etkisi sandım ama şimdi eşimde ve çocukta başladı acil eve dönüyoruz burda annem babam anneannem var bizde birşey varsa onlara bulaştırdıysak deliririm
Yo hiç birşey yok canım sadece ishal bende birde halsizlik var ama işte o da ilaçtan mı diyorum karışıyor yan etkileriyle anlamıyorum kiAllah korusun canım ya ateş falan bişey var mı. Bi doktora görünün isterseniz neden olduğunu bilmek lazım bakteri kaynaklı mi yoksa yediğiniz şeylerden mi oldu
Evet dikkat edin canım kendinize . Halsizlik eşinle oğlunda var mı pekiYo hiç birşey yok canım sadece ishal bende birde halsizlik var ama işte o da ilaçtan mı diyorum karışıyor yan etkileriyle anlamıyorum kieve gidelimde enn azındn girenn çıkan yok
Eşimde var canım oğlum iyi maşallahEvet dikkat edin canım kendinize . Halsizlik eşinle oğlunda var mı peki
Şükür canım aman bişey olmasınEşimde var canım oğlum iyi maşallah
Halbuki bu hafta hep ishal problemim oldu.Cumartesi de 74.5 diye bildirmiştinn en son hiç gitmemişönceki cumaya göre ise dediin ggibi fena artı özlem ne yapacağız lütfen toparlan önce kendin sonra ekip için bu artılar detoks olmadan gitmez gibi (
İzinli ise öyle yazayım diye sordum bende aslında. Bide orda çarpı gördükçe sen üzülüyorsun diye. Hani kötü niyetimiz yok ikimizinde. Herkes kendisi için yarışıyor sonuçta. Bizlik bişey yok. Hepimiz belli Bi yoğunluktayız. Sorumlu olduğum 3 ev var. Çocuğum yok meşgul olacak ama 2 annem 2 babam var bana muhtaç olan. Eşim de zor Bi insan. Herşeyini ben hallederim. Değil tatile gitmek evimde dinlenmeye vaktim bile yok çoğu zaman.5 günlük menün eksik tatlımsorun o değil bende zaten menü listesinden isimlerin çıkartılmasını isterken senin adını geçirmedim Reyyan sordu izinli mi diye orda adın geçti
Sorun şu ki herkesin özel işleri vs olur sizden beklediğimiz alt liste için (üst liste devamlı yazmak durumunda ) ben bu hafta menü yazmayacağım bu hafta takım listelernde olmayayım lütfen ( orti listeleri menü listeleri kg takipleri ) vs vs snra siz gidiyorsunuz biz sizi kovalıyoruz canlar
Tablolardoluyor ve bunu gören bir başka kişi diyorki ya o da paylaşmamış menü bende bir günlük yazmayayım ne olacak ama baksa görse herkes menü yazıyor kimse orda tek kendinde olsun istemeyecek anlatabildim mi ?
Ben bu hafta o kadar çok senin listeye girmeni istiyorum ki ama sen menü bile yazmıyorsun küslük vs demeem ondan
fancynancy alınma tatlım tamam mı sadece sonuca bakıp söyledim 4 5 gün açıklamasız menü yazmamak bence sıkıntı ♥ yoksa seni severim hep bizle ol inşallah
Haklısın canım. Buradaki emeğiniz ve hakkınız çok. Bir daha çarpı olursa hanemde direkt atarsınız.5 günlük menün eksik tatlımsorun o değil bende zaten menü listesinden isimlerin çıkartılmasını isterken senin adını geçirmedim Reyyan sordu izinli mi diye orda adın geçti
Sorun şu ki herkesin özel işleri vs olur sizden beklediğimiz alt liste için (üst liste devamlı yazmak durumunda ) ben bu hafta menü yazmayacağım bu hafta takım listelernde olmayayım lütfen ( orti listeleri menü listeleri kg takipleri ) vs vs snra siz gidiyorsunuz biz sizi kovalıyoruz canlar
Tablolardoluyor ve bunu gören bir başka kişi diyorki ya o da paylaşmamış menü bende bir günlük yazmayayım ne olacak ama baksa görse herkes menü yazıyor kimse orda tek kendinde olsun istemeyecek anlatabildim mi ?
Ben bu hafta o kadar çok senin listeye girmeni istiyorum ki ama sen menü bile yazmıyorsun küslük vs demeem ondan
Canım klima varsa oda ishal yapıyor.Eşimde var canım oğlum iyi maşallah
Reyyancım herkesin sorumlulukları ve yaşadığı hayat şartları vs farklı tabi. Burada yapılan her şeyde gönüllü sende çok canını sıkma.İzinli ise öyle yazayım diye sordum bende aslında. Bide orda çarpı gördükçe sen üzülüyorsun diye. Hani kötü niyetimiz yok ikimizinde. Herkes kendisi için yarışıyor sonuçta. Bizlik bişey yok. Hepimiz belli Bi yoğunluktayız. Sorumlu olduğum 3 ev var. Çocuğum yok meşgul olacak ama 2 annem 2 babam var bana muhtaç olan. Eşim de zor Bi insan. Herşeyini ben hallederim. Değil tatile gitmek evimde dinlenmeye vaktim bile yok çoğu zaman.
Üzülme sende boşver
A101den almıştım Eki Görüntüle 2670503
Fena ishal yapıyor bu çay.Ay hilalde bundan almış indirime girmiş bende mi alsam acaba 3 tl mi neydi ya. 2 paket doğuş kayısı form stokladım hala alasım geliyor.
Hilal wc çıktım demişti ertesi günü. İnşallah sende de etki gösterir. Her gece yatmadan ya da sabah aç karnına içmek güzel oluyor ben yatarken içiyordum ertesi gün wc çıkarıyordu. Dün wc çıktım sonra bugün tartı var diye yine içtim. Şuanda da karnım gurulduyor muhtemelen bugün yine çıkaracak beni.
Canım uzaklaşırsan tamamen kopabilirsin..Cherry Mom EceZ canım ben sizin iyi niyetinize canı gönülden inanıyorum. Başkalarının da kötü niyet beslemediğine eminin ama birbirimizi üzmeyelim. Nasılsa listeye giremedim, sizde isterseniz ilerleyen dönemlerde tekrar gelirim takıma. İnşallah kilo veririm size destek olmaya gelirim belki kim bilir. Ya da daha fazla alıp.
Bugüne kadar desteğiniz için teşekkür ediyorum. Ben şimdilik müsaadenizle ara vereyim. Kimseyi zora sokmayayım. Sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?