Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yalan yok ben de hissediyorum bazen ama benim çarpılar 12den sonra yazdığım içindi genellikle
3 ay olacak buradayım nerdeyse ne zamanki buradan koptum bildirim yapmadım kendi içime çekildim o zaman hep kilo vermede zorluk yaşadım. Yani buraya en azından günlük paylaşım yapmak ya da menü yazmak veya spor yazmak bilinçaltında bir psikolojik baskı oluşturuyor. Daha dikkatli oluyorsun. Sonuçta gün içinde hepimiz bir şekilde bilgisayar ya da telefon kullanıyoruz 5 dakika bile olsa fırsat yaratıp paylaşım yapmak zor olmamalı. Zaten düzenli paylaşım yapan arkadaş çok da bazıları Cherry Mom kaptanımı iyi huylu görüp söz verip verip kaçıyor. Kadın da boşa liste ile onunla bununla uğraşıyor.

Ve yine diyorum Allah peygamber sabrı vermiş onun yerinde pek çok kişi olsa gayet de kırıcı konuşup yol verirdi takımdan.

Zaten başka takımlarda bu hoşgörü var mıdır bilmiyorum kaptanımız maşallah çok sabırlı bi de anlayışlı

Zaten başka takımlarda bu hoşgörü var mıdır bilmiyorum kaptanımız maşallah çok sabırlı bi de anlayışlı

Ayy kızlar size bişi diyim mi bende 5 6 gündür ishal durumu var ve ben bunu ilacın yan etkisi sandım ama şimdi eşimde ve çocukta başladı acil eve dönüyoruz burda annem babam anneannem var bizde birşey varsa onlara bulaştırdıysak deliririm

Allah korusun canım ya ateş falan bişey var mı. Bi doktora görünün isterseniz neden olduğunu bilmek lazım bakteri kaynaklı mi yoksa yediğiniz şeylerden mi oldu

Allah korusun canım ya ateş falan bişey var mı. Bi doktora görünün isterseniz neden olduğunu bilmek lazım bakteri kaynaklı mi yoksa yediğiniz şeylerden mi oldu
Yo hiç birşey yok canım sadece ishal bende birde halsizlik var ama işte o da ilaçtan mı diyorum karışıyor yan etkileriyle anlamıyorum ki eve gidelimde enn azındn girenn çıkan yok

Cumartesi de 74.5 diye bildirmiştinn en son hiç gitmemiş önceki cumaya göre ise dediin ggibi fena artı özlem ne yapacağız lütfen toparlan önce kendin sonra ekip için bu artılar detoks olmadan gitmez gibi (
Halbuki bu hafta hep ishal problemim oldu. Güzel bir yürüyüşle hemen gider diye düşünüyorum. Yokuş çıkmadan düz yolda yürüyüş yapmayı düşünüyorum yarın sabah. Aksam kabak yoğurt yicem.

İzinli ise öyle yazayım diye sordum bende aslında. Bide orda çarpı gördükçe sen üzülüyorsun diye. Hani kötü niyetimiz yok ikimizinde. Herkes kendisi için yarışıyor sonuçta. Bizlik bişey yok. Hepimiz belli Bi yoğunluktayız. Sorumlu olduğum 3 ev var. Çocuğum yok meşgul olacak ama 2 annem 2 babam var bana muhtaç olan. Eşim de zor Bi insan. Herşeyini ben hallederim. Değil tatile gitmek evimde dinlenmeye vaktim bile yok çoğu zaman.
Üzülme sende boşver

fancynancy alınma tatlım tamam mı sadece sonuca bakıp söyledim 4 5 gün açıklamasız menü yazmamak bence sıkıntı ♥ yoksa seni severim hep bizle ol inşallah
Bende seni ve buradaki diyet arkadaşlarımı seviyorum. Alınmak değil canım biraz üzüldüm sadece. 3 gün menü paylaşmadım diye hatırlıyorum sadece. Çünkü iki gecedir annemdeyiz ondan önceki gece de yol hazırlığı vs yapmıştım. Bana iyi geliyor aranızda olmak, kilo verme konusunda desteğiniz olmasa 88-89 larda takılıyor olurdum hala. Aslında bir an önce mezun olmayı ve sonrasında koruma için devam etmeyi çok istiyorum. Akşama yazarım menümü canım

Haklısın canım. Buradaki emeğiniz ve hakkınız çok. Bir daha çarpı olursa hanemde direkt atarsınız.

Reyyancım herkesin sorumlulukları ve yaşadığı hayat şartları vs farklı tabi. Burada yapılan her şeyde gönüllü sende çok canını sıkma.

Fena ishal yapıyor bu çay.

Cherry Mom EceZ canım ben sizin iyi niyetinize canı gönülden inanıyorum. Başkalarının da kötü niyet beslemediğine eminin ama birbirimizi üzmeyelim. Nasılsa listeye giremedim, sizde isterseniz ilerleyen dönemlerde tekrar gelirim takıma. İnşallah kilo veririm size destek olmaya gelirim belki kim bilir. Ya da daha fazla alıp.
Bugüne kadar desteğiniz için teşekkür ediyorum. Ben şimdilik müsaadenizle ara vereyim. Kimseyi zora sokmayayım. Sizi seviyorum

Canım uzaklaşırsan tamamen kopabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…