- 23 Mart 2016
- 30.936
- 92.093
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.141
Eklemez miyim tarihe notunu düştüm kayıtlara geçmesi için belge kalsın istedim paylaştımCherry Mom ortimi de ekle bak bu her zaman olmaz
Görüyoruz görüyoruz gözler dolu dolu çok duygulandımUzun zaman sonra spor listesindeyim. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.
Benim azıcık daha arttı güncellesek miListe bitmiyorduuuu var mı arttırannn
Şey ilk ne zaman di ben hatırlayamadımUzun zaman sonra spor listesindeyim. Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz.
Benim azıcık daha arttı güncellesek mi
Deneme süresinde beni kandırmak için yapmıştır kesin :)))))Şey ilk ne zaman di ben hatırlayamadım
O zaten geç açıklıyordu geç kalan sadece kendi oluyorduiyi alıştın
Sevgi de hiç böyle şeyler olmuyordu ille beni yorcaksınız ahahaha tabi kızı zor buluyordunuz açıklasın yeter diyordunuz demi :))))
İlk ve son (nolur olmasın) ortimŞey ilk ne zaman di ben hatırlayamadım
Neyse bugünde gıybete doyduk hahahO zaten geç açıklıyordu geç kalan sadece kendi oluyordu
Bende hile yapmadım hakkını verdim
10037 adım şimdi attım, şimdi eve girdim çünkü.Özelden yazdım ama 8 dk geç olarak... Önemli olan niyet tabi.
Ayy çok uykum var tek tek yazmaya üşendimSoooonnn dakiiikaaaaaa paccmaaaannn
03.08.2020 Walk Challenge sonuçları
1.ayvacicegi 12036 adım
2.cgdmk 12000 adım
3. S Suskunhanim 10455 adım
4. C Cagrihilal1 10450 adım
5.pacman 10037
6.Cherry Mom 7460 adım
7. @Calypso95 7000 adım
8. @0zlem 1700 adım✌
Amanın uyudugun belli düzelt öyle uyuAyy çok uykum var tek tek yazmaya üşendimokumaya doyamadım ,penisim iyi geceler
Merhaba hoşbuldum. Öyleyse yarın bildirimlerini başlıyorumHoşgeldin Sevdaben takım kaptanı Esra memnun oldum umarım azim ve istikrarlı bir şekilde bizlerle ilerler hedeflerine ulaşırsın ♥
Merhabalar teşekkürlerMerhaba hoşgeldiniz,birazdan kaptan görüp yazar zatendevamlılık göstereceksiniz neden olmasın,seve seve
[/QUOTE]Amanın uyudugun belli düzelt öyle uyuiyi geceler canımm
Evet evet. Yarın da pilates yapıcam yine inşallah. Ya da yürüyüş. ♥Senin elinde paccim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?