Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• 40C73F3B-C51F-4217-AC0E-310A1BD9DC5F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 22
Ece benim 82.4

C Cagrihilal1 gelmedi mi
SaskinAnne de yok sanırım iyidir inşallah
Sibal57
Gozlerim yaniyordu yorgunljktan sanırım nöbetçi ecz.aradim durum bu şekilde diye damla istedim çünkü görmüyordum bulanık gormeye başladım. Adam getiremem dedi sonradan il vefa hattı aklıma geldi getirdiler sağolsunlar
Ben iki gündür menü bildiriminde bulunamıyorum Mehfam elime teli alıyorum kaçırmış oluyorum su birkaç gün kusuruma bakmayın evde hasta olunca çocuk o ben yorgunluktan bayılacak gibi oluyorum çocuk uyuduğunda da ev temizleyip topluyorum. Bi atlatalım eskisi gibi yazarim yine söz

Cuma günü de yazmıştım 83.1 çıkmışti

Amanın uyudugun belli düzelt öyle uyu iyi geceler canımm
[/QUOTE]
Ay ne yazmışım ben öylesusun susun duymasın kimseler çok utandım
Ya çok yoruluyorum,akşam kendimi zorlamaya çalıştım ama zorlamasam iyi olacakmış o kadar zor uyandım ki
Ne yazmak istemişti acaba
[/QUOTE]
Ah bı de ben bilsem
kahkahamdan cocuk uyandi
Yaaneyse ki kahkaha zayiflatiiii
Bir zamanlar Bi S Suskunhanim vardı her yarışmanın 1. Si gören var mı :)
Ah ahdunki adimim yürüyüşe cikmadigim,gün içinde attığım adimimdi diyeyim de sen anla
Nasılsın canım?

gunaydin kizlar

size birsey sorucam, hayatim boyunca diyet yapmadim ben cidden acemiyim. dikkat ederim sadece. (sulalecek baskul ailesi oldugumuzdan ve herkes milyon farkli cesit diyet denedigi halde bir sure sonra daha kotu dondugunden diyet olayina inanmiyorum da)

ama yine hayatim boyunca hep cok az yiyen biri olmusumdur. kotu diyetisyen tecrubemden dolayi isi kendi elime almaya calistim ve su kalori takipli programlarla yurutmeye calisiyorum.

gunluk 1400 kalori almam gerektigini gosteriyor kullandigim iki programda. ben hayatim boyunca o kadar cok yenemisimdir bir gunde. sizce yemeyi zorlamali miyim yoksa bildigim duzende devam mi etmeliyim (700-800 lerde)

metabolizma gercekten yedikce hizlanir mi? acaba bu yuzden mi kilo veremedim ben yemedigim icin yani

EceZ dun tartilamamistim bu sabah tartildim sinirim oynadi

bayram suresince yedigim 2 dilim tatlinin oldugu gun bile toplam kalori 1000 i grcmedigi halde, +600 gr la bitirmisim inanilmaz canim sikkin. ne yemeliyim ne yememeliyim gercekten bilmiyorum.

cuma:67.3
sali:67.9

acayip moralim bozuk. onca sene ne bulduysam yedim kilom ayni kaldi simdi bu kadar dikkat ettigim halde neden aliyorum anlamis degilim

Canım metabolizma öğün sayısını artırdıkça hızlanır. Az yemeye devam ettikçe depolamaya başlar kilo vermen bi zaman sonra durur. 1400 uygun bi kalori ben de 1500 falan almam gerek son günlerde çok hesap yapmıyorum ama yani ilk haftalar hep hesaplayarak o kadar kalorilik diyetlerle kilo verdim. Tabi herkesin bünyesi farklı ama vücudun alışacaktır.

Ayy çok uykum var tek tek yazmaya üşendim okumaya doyamadım ,penisimiyi geceler
AHAHAHAHA ay Allah iyiliğinizi versin
Amanın uyudugun belli düzelt öyle uyu iyi geceler canımm
Kahkahalara boğuldum ya sabah sabah

kahkahamdan cocuk uyandi
Ay bende öyle yazarken bile gülüyorum 200 gram verdik gülerek
Günaydınn Ben yeni üyeyim. Başlangıç kilom 76.3 ve hedefim 65. Umarım herkes hedefine ulaşıır.
Hayırlı olsun canım günlük menü paylaşımını unutma. Sayfanın üst kısmındaki etiketler bölümünden ulaşabilirsin. 5. takım menü ve spor listeleri konusu. :)
Herkesin bünyesi farklı canım bende düşük kalori alıyorum diyet boyunca da öyle aldım ha tabi kaçamak günlerimde off günlerimde çok kalori yüklendiğim oldu ama genel olarak belli bir kalori civarında kalıyorum. Yediklerinin kalorisinden ziyade ne yediğinde önemli. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan vücudunda su tutar ödem yapar tartıda eksi göremezsin. Proteinler daha hızlı kilo vermene destek olur. Sen ne tür besleniyorsun?
Moralini bozma canım genel anlamda yediklerini paylaşırsan beslenmeni düzenlemene destek olabiliriz

hayatim boyunca zayiftim, evlendigim ilk yil esim sagolsun abur cubura abaninca ona uyup 10 kilo almistim. ama sonra onu verdim.

ben asil kiloyu emzirme doneminde aldim. cocugumun coklu gida alerjisi vardi, patates ve makarnayla beslendim 1 yila yakin. o donem kilo aldim, ama asil sorun diyeti biraktiktan sonra basladi. cunku 1 yildir yiyemedigim herseyin acisini cikarttim. bunlar cogunlukla cikolata tatli oldugu icin cok yemekten ziyade sagliksi beslenme yuzunden oldu.

alerjen emzirme sureci hayatimda olmasa asla kilo diye bir sorunum olmazdi.

yukarida bahsettigim beslenme sureci beni bu hale getirdi aslinda. yoksa ben ezelinden beri az ekmek cok protein alirim, karbonhidratlarla cidden hic isim yok 3 sene borek pogaca yemesem aklima bile gelmez. karbonhidrati makarna ve pilav olarak aliyorum cogunlukla. onlarda cok buyuk porisyonlarda degildir, normal miktarda yerim. bu hafta su kalori hesabina uymaya calisicam. cumaya kadar 1400 kalori olacak sekilde bir duzen kurayim kendime. epey zorlayacak beni o kadar cok emege alisik degilim cunku. ama bu hafta da onu deneyeyim bakalim...

yalniz birsey merak ediyorum. beslenmenin %50-60 i karbonhidrat olmali diyor bazi yerlerde, bazi yerlerde ise tam tersi karbonhidrat cok az tuketilmeli diyor. acikcasi ekmege abanip kilo vermek bana mantikli gelmiyor ama kafam karisti

Ececim yalnız içinde sinameki olan çayları diyetisyenim “ASSSLAAA” içmeyin diyordu. Sonrasında bağırsak tembelliği yapıyormuş. Şimdi iyi gelebilir ama sonra acısı çıkmasın. Nadiren için bence. Her gün değil.

Herkese günaydın
dünden önceki gün o kadar aç uyumuştum ki sanki uyumamış bayılmıştım, dün sabah kalkar kalkmaz yürüyüşe gittik aç olduğum için bir erik aldım yanıma oda çürük çıktı, yürüyüş sonrası eve gelince de ne yesem doymayacak gibiydim. Berbat bir gün oldu. 2 gün yaptığım sporun acısı dün çıktı hem çok yorgun hemde çok tahammüsüzdüm açlığa karşı. daha bilinçli hareket etmem lazım. menümü paylaştım Mehfam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…