- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.161
ben oyle cok adim atmayinca yazmaya gerek bile duymuyorum
03.08.2020 Walk Challenge sonuçları
1.ayvacicegi 12036 adım
2.cgdmk 12000 adım
3. S Suskunhanim 10455 adım
4.Cherry Mom 7460 adım
5.0zlem 1700 adım
Ayy çok uykum var tek tek yazmaya üşendimokumaya doyamadım ,penisim iyi geceler
Yaz tabi çorbada tuzun bulunsunnben oyle cok adim atmayinca yazmaya gerek bile duymuyorumatayim bari arada
Ece benim 82.4
Cherry Mom KİLO BEKLENİYOR C Cagrihilal1 68.8 69.5 +700 pacman 63.2 63.6 +300 Calypso95 69.6 69.9 +300 0zlem 73.6 74.5 +900 A Asya2600 62.0 64.0 +2 fancynancy BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ mavimli 84 83.9 -100 Amor-a 55.3 54.8 -500 turab571 57.6 56.7 -900 Sibal57 KİLO BEKLENİYOR SaskinAnne KİLO BEKLENİYOR U UmutluBen KİLO BEKLENİYOR cgdmk 65.0 65.7 +700 redsonja87 55.7 55.4 -300 kirmizigitar 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ ayvacicegi 56.8 56.6
-200S Suskunhanim 55.0 55.6 +600 EceZ
Kaptanım bu liste doğru değil mi eksik ya da fazla yok. Sabit bir liste istiyorum artık
Gozlerim yaniyordu yorgunljktan sanırım nöbetçi ecz.aradim durum bu şekilde diye damla istedim çünkü görmüyordum bulanık gormeye başladım. Adam getiremem dedi
Cuma günü de yazmıştım 83.1 çıkmıştiHAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
CUMA KG PZTESİ KG FARK 63.2 63.6 +300 84 83.9 -100 55.3 54.8 -500 57.6 56.7 -900 55.7 55.4 -300 67.3 BİLDİRİMSİZ BİLDİRİMSİZ 56.8 56.6 -200EceZ 54.7 54.4 -300
Evet kızlaaar gelsin kilolaaar bekliyoruz
Bir zamanlar Bi S Suskunhanim vardı her yarışmanın 1. Si gören var mı :)ben oyle cok adim atmayinca yazmaya gerek bile duymuyorumatayim bari arada
[/QUOTE]Amanın uyudugun belli düzelt öyle uyuiyi geceler canımm
Yaakahkahamdan cocuk uyandi
Ah ahBir zamanlar Bi S Suskunhanim vardı her yarışmanın 1. Si gören var mı :)
Canım metabolizma öğün sayısını artırdıkça hızlanır. Az yemeye devam ettikçe depolamaya başlar kilo vermen bi zaman sonra durur. 1400 uygun bi kalori ben de 1500 falan almam gerek son günlerde çok hesap yapmıyorum amagunaydin kizlar
size birsey sorucam, hayatim boyunca diyet yapmadim ben cidden acemiyim. dikkat ederim sadece. (sulalecek baskul ailesi oldugumuzdan ve herkes milyon farkli cesit diyet denedigi halde bir sure sonra daha kotu dondugunden diyet olayina inanmiyorum da)
ama yine hayatim boyunca hep cok az yiyen biri olmusumdur. kotu diyetisyen tecrubemden dolayi isi kendi elime almaya calistim ve su kalori takipli programlarla yurutmeye calisiyorum.
gunluk 1400 kalori almam gerektigini gosteriyor kullandigim iki programda. ben hayatim boyunca o kadar cok yenemisimdir bir gunde. sizce yemeyi zorlamali miyim yoksa bildigim duzende devam mi etmeliyim (700-800 lerde)
metabolizma gercekten yedikce hizlanir mi? acaba bu yuzden mi kilo veremedim ben yemedigim icin yani
AHAHAHAHA ay Allah iyiliğinizi versinAyy çok uykum var tek tek yazmaya üşendimokumaya doyamadım ,penisim iyi geceler
Kahkahalara boğuldum ya sabah sabahAmanın uyudugun belli düzelt öyle uyuiyi geceler canımm
Ay bende öyle yazarken bile gülüyorum 200 gram verdik gülerekkahkahamdan cocuk uyandi
Hayırlı olsun canım günlük menü paylaşımını unutma. Sayfanın üst kısmındaki etiketler bölümünden ulaşabilirsin. 5. takım menü ve spor listeleri konusu. :)GünaydınnBen yeni üyeyim. Başlangıç kilom 76.3 ve hedefim 65. Umarım herkes hedefine ulaşıır.
Herkesin bünyesi farklı canım bende düşük kalori alıyorum diyet boyunca da öyle aldım ha tabi kaçamak günlerimde off günlerimde çok kalori yüklendiğim oldu ama genel olarak belli bir kalori civarında kalıyorum. Yediklerinin kalorisinden ziyade ne yediğinde önemli. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan vücudunda su tutar ödem yapar tartıda eksi göremezsin. Proteinler daha hızlı kilo vermene destek olur. Sen ne tür besleniyorsun?gunaydin kizlar
size birsey sorucam, hayatim boyunca diyet yapmadim ben cidden acemiyim. dikkat ederim sadece. (sulalecek baskul ailesi oldugumuzdan ve herkes milyon farkli cesit diyet denedigi halde bir sure sonra daha kotu dondugunden diyet olayina inanmiyorum da)
ama yine hayatim boyunca hep cok az yiyen biri olmusumdur. kotu diyetisyen tecrubemden dolayi isi kendi elime almaya calistim ve su kalori takipli programlarla yurutmeye calisiyorum.
gunluk 1400 kalori almam gerektigini gosteriyor kullandigim iki programda. ben hayatim boyunca o kadar cok yenemisimdir bir gunde. sizce yemeyi zorlamali miyim yoksa bildigim duzende devam mi etmeliyim (700-800 lerde)
metabolizma gercekten yedikce hizlanir mi? acaba bu yuzden mi kilo veremedim ben yemedigim icin yani
Moralini bozma canım genel anlamda yediklerini paylaşırsan beslenmeni düzenlemene destek olabilirizEceZ dun tartilamamistim bu sabah tartildim sinirim oynadi
bayram suresince yedigim 2 dilim tatlinin oldugu gun bile toplam kalori 1000 i grcmedigi halde, +600 gr la bitirmisim inanilmaz canim sikkin. ne yemeliyim ne yememeliyim gercekten bilmiyorum.
cuma:67.3
sali:67.9
acayip moralim bozuk. onca sene ne bulduysam yedim kilom ayni kaldi simdi bu kadar dikkat ettigim halde neden aliyorum anlamis degilim
hayatim boyunca zayiftim, evlendigim ilk yil esim sagolsun abur cubura abaninca ona uyup 10 kilo almistim. ama sonra onu verdim.Canım metabolizma öğün sayısını artırdıkça hızlanır. Az yemeye devam ettikçe depolamaya başlar kilo vermen bi zaman sonra durur. 1400 uygun bi kalori ben de 1500 falan almam gerek son günlerde çok hesap yapmıyorum amayani ilk haftalar hep hesaplayarak o kadar kalorilik diyetlerle kilo verdim. Tabi herkesin bünyesi farklı ama vücudun alışacaktır.
yukarida bahsettigim beslenme sureci beni bu hale getirdi aslinda. yoksa ben ezelinden beri az ekmek cok protein alirim, karbonhidratlarla cidden hic isim yok 3 sene borek pogaca yemesem aklima bile gelmez. karbonhidrati makarna ve pilav olarak aliyorum cogunlukla. onlarda cok buyuk porisyonlarda degildir, normal miktarda yerim. bu hafta su kalori hesabina uymaya calisicam. cumaya kadar 1400 kalori olacak sekilde bir duzen kurayim kendime. epey zorlayacak beni o kadar cok emege alisik degilim cunku. ama bu hafta da onu deneyeyim bakalim...Herkesin bünyesi farklı canım bende düşük kalori alıyorum diyet boyunca da öyle aldım ha tabi kaçamak günlerimde off günlerimde çok kalori yüklendiğim oldu ama genel olarak belli bir kalori civarında kalıyorum. Yediklerinin kalorisinden ziyade ne yediğinde önemli. Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan vücudunda su tutar ödem yapar tartıda eksi göremezsin. Proteinler daha hızlı kilo vermene destek olur. Sen ne tür besleniyorsun?
Moralini bozma canım genel anlamda yediklerini paylaşırsan beslenmeni düzenlemene destek olabiliriz
Bendekinde sinameki var onda da varmış galiba 3-4 fincan içip de tuvalette yaşama sonra
Ya bu form çay ile kilo verenler falan da vardı hep forumda görüyorum bizde etki edecek mi bakalım normalde hiç form çay alışkanlığım yoktur wc için içiyorum sadece
günaydın aramıza hoşgeldinGünaydınnBen yeni üyeyim. Başlangıç kilom 76.3 ve hedefim 65. Umarım herkes hedefine ulaşıır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?