Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lets go şuan hazır değilmiş kurallı sistemli bir işleyişe o 2 hafta sonra falan gelirim dedi onu eklemedim kaptanım paylaşım yapmayacak çünkü. Ozgenurrr da cumaya kadar yazar mı bilmiyorum yazmazsa da onu da çıkarayım zaten sanırım diskalifiye de oluyor değil mi :/

Bayram sonrasında da hiç girip yazmazsa evet canım bilgi veririm şimdilik dursun

Günaydın
Cuma 57.6
Pazartesi 56.7

kilolarımız nerdeyse aynı, kapışırız artık senle benim boy 155, seninki kaç? hedef kilon nedir?

Hedefim seni yakalamak olsun bir iki haftaya

Benim de 156 yakınmış gerçekten. Menülerinize bakayım nasıl besleniyorsunuz diye..
Ya est. Ne kusuru. Bende geç kaldım bugün. Annem çok hasta da akşam acil buraya geldim. Gece uyumadık sabah uyumuşum biraz.

Çok geçmiş olsun.

Lifli beslenmek daha doğru olur, yulaf işe yaramıyor mu? Yürüyüş de iyidir..
Ya benim eşim her sabah wc çıkıyor adam 4 yıldır yanımda 4 yıldır her sabah tuvalete çıktı nasıl bir bağırsak var anlamıyorum bazı insanlarda

Ben de eskiden öyleydim (çıkamayanlardan). Hamilelikte şekeri kestikten sonra, beslenme de düzelince bir de metabolizma hızlandı galiba, düzenli hale geldi. Yürüyüş, lifli beslenme bu işin sırrı bence.
Yok kuzu köyde klima ne gezer
Yapıyor yapıyorda bir ihtimal suyu bile midemizi bozmuş olabilir canım
Köy deyince anlamıştım kesin sudan olmuştur

Cherry Mom kaptanım çocuk uyuyor hava da çok güzel çıkıp yürümek istiyorum hem kendimi çok iyi hissediyorum, hem resmen yağ yakımına geçtiğimi anlıyorum hem de challenge çok cazip ama çıkamıyorum eşim dışarıda gelmedi hala
Yine de umudum var gelirse yarım saat için de olsa çıkacağım

Şu sıra yaklaşık 10 gündür lifli besleniyorum canım. Yulaf kepeği alıyorum. Ceviz yiyorum. Keten tohumu tüketiyorum. Günlük ihtiyaç 20 grammış sanırım çoğu zaman onu katlayarak geçiyorum. Eski kabızlık günlerim geride kaldı şu aralar iyiyim. Her gün olmasa da 2-3 günde bir zorlanmadan çıkıyorum.

Bir de bende basur var çok problem oluyor wc konusunda. Kızlar bilir neler çektim 1 ay sürdü geçmesi. Şimdi sporla lifli beslenme ile derken normale döndüm. :)

Bende eylül e ancak yaparım. 21 günü yaparsam hedefe ulaşabilirim bi de detoks gibi sonradan etkisi geçmiyor kalıcı oluyor. Ilk denediğimde iyiydi yani bakalım. Olmazsa beraber yaparız

Merhabala

Ben sevda. Yarın ketojonik diyete başlıyorum eğer beni kabul ederseniz birlikte destek olarak yapmak istiyorum
Hoşgeldin canım formun bu sanırım arada kalmış

• Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formunu doldurması gerekir.
katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )sevda
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:evlk

MESLEGINIZ:depo sorumlusu+muhasebe
ÇOCUK SAYISI:1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:14.takım ama 3-4 yıl oldu
KİLO ALMA NEDENİNİZ:kendim ve metabolizmam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendim için

Güncel kilon 66 sanırım değil mi?

Merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza mümkünse tabi. İlk formu doldurdum inş. kabul edilirim
Bu arada ismim Sevda
Ben sevda. Yarın ketojonik diyete başlıyorum eğer beni kabul ederseniz birlikte destek olarak yapmak istiyorum
Hoşgeldin Sevda ben takım kaptanı Esra memnun oldum umarım azim ve istikrarlı bir şekilde bizlerle ilerler hedeflerine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…