- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.501
bu hafta kendimi hic begenmedimSelamlar kızlar ne yapıyorsunuz yemeler içmeler hafiffff bir şekilde bitmiştir umarım
Geldim şükür canım ama iki çocukla yol beni bitirdiKavuştun mu evine :)) geçmiş olsun canım :)
off bilirim o durumuGeldim şükür canım ama iki çocukla yol beni bitirdi
Muhteşemsin emnisim 21 kg çok iyi vermişsin tekrardan tebrik ederim
Hiç haberim yoktu valla, şaşırdım bak şimdi. Neden oraya taşınıyor ki kötü bir durum yoktur inşallah?
Ben 1 tane ile fıttırıyorumGeldim şükür canım ama iki çocukla yol beni bitirdi
Kaptanımmm özledik yaSelam kızlar. Eşya toplama derdinden ugrayamadim ayın 18 inde taşınıyorum
Cherry Mom canım mezun olmuşun canım çok sevindim. Maşallah sana
morordek özledim valla seni İstanbul a bit gittin pir gittin
Ben de bakalım Konya'ya uyum saglayabilecekmiyim umut paşam nasıl arada insta da goruyom resimlerini
Bende beğenmedim vallabu hafta kendimi hic begenmedimama yola aynen devam
Offf ne pis ağrı çekmiştir adam heGeçmiş olsun.. bizim köyde bi komşu taş düşünüyordu traktörün romorkuna bindirip tasli yollarda ziplata ziplata gezdiriyorlardi
Hastaneye götürdük serum verdiler 2 tane geçti ağrısı canım teşekkür ederim. İşine gidebilecek duruma geldi. Ay sabah ne ağladım adam önümde kıvranıyor ağlıyor bende dayanamam önümde sevdiğim birisinin ağlamasına. Onu gördükçe bende ağlıyorum. Allah a çok şükür geçti. Size de tavsiyem olur da bir yakınınız eşiniz yaşarsa mutlaka hastaneye götürün kas gevşetici serum ya da iğne vurdurun. Buscopan ya da dikloron türevi
yaaa bende begenmedım kendımı koptuk ya ondan. bu hafta haledelım su ısı. gercı benım regl zamaı gelıyor sısecegım yakında. belkı bol spor ıle sısmeden halederımbu hafta kendimi hic begenmedimama yola aynen devam
SElam peri yenı gelmıssın galıba hos gerdın. Kılo ısı sabır ısı hızlı hızlı gelıyorda bıraz yavas gıdıyor. sen sabret olur o sen bıle ınanamazsın olurken.Herkese iyi akşamlar merhabalar kızlar biliyorum daha 3. Gündeyim ama sanki boşuna yapıyormuşum gibi geliyor yahu hiç kilo veriyormuşum gibi hissetmiyorum tam tersi her yerimi şiş şiş hissediyorum((( sanki ancak hiçbir şey yemezsem verebilecekmişim gibi
Selam canımm özledik yahuSelam hanımlarrr
sukur kavusturana. bayram koye gıttık dedım tel ceker cekmezsede donerım ama resmen 1 gun oldu 2, 2 oldu 3 cıkmadıgım catı kalmadı. en son yarın cuma dedım baglasanız durmam buralarda artık. zorda olsa gerı gelebildim. neler yaptını bıraz gerı gıdıp bakayım arım buyuk gunumuz 0.4'un altına dusmucektık dımı kaptanıCherry Mom
Dinlen canım iyi gecelerbıraz gecmıs yapayım dedım ama pıt pıt gozlerm gıdıyor. YArın ıns buralardayım bıraz bakayım ben yokken neler olmus. opuyorum hepınızı ıyı geceler.
Hahahaaa erken bile yaptım biliyorsunAllahım saat 22:15’te eliptik yapanlar görüyorum, aynı azimden bana da ver Yarabbim amin
Kisirlastirmistim dikis kismi alindi. Karma vs asilarini oldu bir deKedinin nesi vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?