- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.461
Daha küçükmüş canım ama iki saat de olsa (az bir zaman kaldığı için) ver ve kendine iyi bak derim ama tabi ki yine sen bilirsinDoğru söylüyorsun
Az kaldı öğlen uyuyacaktım uyuduğunda ama bi telefon test yapmaya geliyoruz dediler korkudan sadece duş aldım bekledim. O da korkulacak biseydrgilmis
22 aylık canim
Ben genelde hızlı yürürsem 1 saatte 7500 adım atıyorum diye aklımda kalmış ama yarın çıkarsam dikkat edicem. Merak ettim..
Heetotem mi
Teşekkür ederimİyi yolculuklar canım ♥
daha fazla da olabilirizBu arada burası öğretmenler odasına dönmeye başladı
Benim bildiğim seninle birlikte 4 öğretmen olduk. bende Ingilizce öğretmeniyim, bir Ingilizce öğretmenimiz daha var.
Sizce okullar açılacak mı? Amerika'da bir çok eyalet ve birçok farklı birçok ülke online eğitime devam edeceğini açıklamış.
Canım bak sen böyle deyince tereddüt ettim bı saati geçmişim o zamanSaat yanlış aklimda kalmis 1 saat tamamlandı sanmıştım 57 dakika olmuş 6500 adım.. 1 saate tamamlamasaydım 7000 adım olurdu galiba.
S Suskunhanim Canım sen koşuyor musun?
1 saatte 10000 adım çok zor gibi görünüyor.
benim evden calisma pandemi ile ilgili degil yalniz:) 1 yil oncesine kadar hem evden kendi isimi yapiyordum (internet uzerinden ozel gun susleme hediyelik vs) hem de haftanin 3 gunu meslek edindirme ogretmenligi yapiyordum. 1 yil once tatsiz bir sekilde isten cikarildim (benimle alakali olmayan bir sebepten oturu) sadece evden yuruttugum is kaldi.Al bendende o kadar, bizim hayatımız spor anacım
Bende çok yoğun olmasada marttan itibaren evden çalışmaya devam ettim, online ders verdim ama o dersler iş gibi gelmiyor bana; bir kaçış, bir nefes alış... Labirentten, sarmaldan bir çıkışIngilizce ders verirken kıymete değer bir şey yaptığımı, faydalı olduğumu hissediyorum. Ev işi en zoru ama kimse takdir etmiyor . Çalışmaya alışmış bir insan için evde durmakta ayrı bir zorluk. Tüm düzenimiz alt üst oldu şu pandemiden bir kurtulsaydık hayırlısı ile.
Sade türk kahvesiYürüyüş sonrası dondurma mı?Kahve mi?
Bu ikisi yine masum biz dünden önceki gün yürüyüşe gidip kazandibi ile taçlandırdık
Allahım saat 22:15’te eliptik yapanlar görüyorum, aynı azimden bana da ver Yarabbim aminEki Görüntüle 2671683
Çok saçma geldi şimdi. Adımları toptan sayıyor. Eliptikte şu kadar adım oldu demiyor. Bir de sadece yaptığım sporun km sini tutuyor. Diğer adımları km’ye çevirmiyor. Telde yüklü başka bir adım sayar var, onu cebime koyup deneyeyim yarın. Belki ayırabilirim. Aslında en basiti senin de dediğin gibi saati spor yaparken takmamak ama oradan haftalık takip, kalp atışı takibi vs yapabiliyorum ya iyi oluyor.
Yaz geldi ya evimde zor kalıyorum artık sürekli köye gidiyoruz yurt dışından gelen akrabalar var düğünler bayram falan derken fırsat olmuyor zip bile yapamadımAhh nerde sabah 6 da uyanıp Leslie yapan calipsooommm
Allah kolaylıklar versin gittikçe kolaylayacak inş, çocuklar büyüyecek. Ne tür hediyelik eşya yapıyorsun? Her girişim bir gelişim. Tebrik ediyorum senibenim evden calisma pandemi ile ilgili degil yalniz:) 1 yil oncesine kadar hem evden kendi isimi yapiyordum (internet uzerinden ozel gun susleme hediyelik vs) hem de haftanin 3 gunu meslek edindirme ogretmenligi yapiyordum. 1 yil once tatsiz bir sekilde isten cikarildim (benimle alakali olmayan bir sebepten oturu) sadece evden yuruttugum is kaldi.
evden yuruttugum is uretim odakli oldugu icin ust katta bir atolye var, hallac pamugu gibi toz ucusuyor ortaliktaresmen paramparcayim bir asagiyi trmizle bir yukarida siparis yetistir orayi temizle.
Doğru tahminSade türk kahvesi
Allah kolaylıklar versin gittikçe kolaylayacak inş, çocuklar büyüyecek. Ne tür hediyelik eşya yapıyorsun? Her girişim bir gelişim. Tebrik ediyorum seni
Benim de bir saat yaklaşık 10bin adım ama kilo çok etkiler bi 10 kilo fazlayken heehalfe 7binlerde kalırdım.Saat yanlış aklimda kalmis 1 saat tamamlandı sanmıştım 57 dakika olmuş 6500 adım.. 1 saate tamamlamasaydım 7000 adım olurdu galiba.
S Suskunhanim Canım sen koşuyor musun?
1 saatte 10000 adım çok zor gibi görünüyor.
Sanki açılmayacak gibi ya. Benim iki oğlan kreş é gidio. Açılmasa bana yarar iyi gelirBu arada burası öğretmenler odasına dönmeye başladı
Benim bildiğim seninle birlikte 4 öğretmen olduk. bende Ingilizce öğretmeniyim, bir Ingilizce öğretmenimiz daha var.
Sizce okullar açılacak mı? Amerika'da bir çok eyalet ve birçok farklı birçok ülke online eğitime devam edeceğini açıklamış.
Oyy geçmiş olsunGünaydın kızlaaaar
Eşimde böbrek taşı çıktı sabahtır onla uğraşıyoruz ağrıyor ağrıyor diye ağlıyor var mı evde çözüm olabilecek birşey buscopan verdim sıcak suya oturttum banyo yaptırdım limonlu su içirdim şimdi geçmedi bir türlü ağrısı kusuyor ara ara
Çok geçmiş olsun canım, yapılacakları yapmışsın aslındaGünaydın kızlaaaar
Eşimde böbrek taşı çıktı sabahtır onla uğraşıyoruz ağrıyor ağrıyor diye ağlıyor var mı evde çözüm olabilecek birşey buscopan verdim sıcak suya oturttum banyo yaptırdım limonlu su içirdim şimdi geçmedi bir türlü ağrısı kusuyor ara ara
Hastaneye gidiyoruz buscopan iğne yaptıralım dedik inşallah çözüm olurÇok geçmiş olsun canım, yapılacakları yapmışsın aslındaçok agrisli sancılı olur bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?