Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğru söylüyorsun
Az kaldı öğlen uyuyacaktım uyuduğunda ama bi telefon test yapmaya geliyoruz dediler korkudan sadece duş aldım bekledim. O da korkulacak biseydrgilmis

22 aylık canim
Daha küçükmüş canım ama iki saat de olsa (az bir zaman kaldığı için) ver ve kendine iyi bak derim ama tabi ki yine sen bilirsin
Umarım bir an önce sağlıkla atlatirsiniz
Ben genelde hızlı yürürsem 1 saatte 7500 adım atıyorum diye aklımda kalmış ama yarın çıkarsam dikkat edicem. Merak ettim..

Hee aslında 22336 mi neydi
İyi yolculuklar canım ♥
Teşekkür ederim
daha fazla da olabiliriz
Zor gibi görünse de kısa surmwyecegi için,yüz yüze eğitimi bir şekilde başlatacaklarını düşünüyorum. Büyük sınıflar için başlatıp süreci izleyip küçük siniflari öyle başlamaları daha mantıklı geliyor ama bilemiyorum bir iki yıl daha böyleyiz gibi,hemen duzelmeyecek muhtemelen
Canım bak sen böyle deyince tereddüt ettim bı saati geçmişim o zaman ama biz baya baya hızlı yürüyoruz hatta nabız yükselsin diye yokuş da cikiyorum ya da ara ara kosuyorum

benim evden calisma pandemi ile ilgili degil yalniz:) 1 yil oncesine kadar hem evden kendi isimi yapiyordum (internet uzerinden ozel gun susleme hediyelik vs) hem de haftanin 3 gunu meslek edindirme ogretmenligi yapiyordum. 1 yil once tatsiz bir sekilde isten cikarildim (benimle alakali olmayan bir sebepten oturu) sadece evden yuruttugum is kaldi.

evden yuruttugum is uretim odakli oldugu icin ust katta bir atolye var, hallac pamugu gibi toz ucusuyor ortalikta resmen paramparcayim bir asagiyi trmizle bir yukarida siparis yetistir orayi temizle.

Allahım saat 22:15’te eliptik yapanlar görüyorum, aynı azimden bana da ver Yarabbim amin

Allah kolaylıklar versin gittikçe kolaylayacak inş, çocuklar büyüyecek. Ne tür hediyelik eşya yapıyorsun? Her girişim bir gelişim. Tebrik ediyorum seni
Sade türk kahvesi
Doğru tahmin

Allah kolaylıklar versin gittikçe kolaylayacak inş, çocuklar büyüyecek. Ne tür hediyelik eşya yapıyorsun? Her girişim bir gelişim. Tebrik ediyorum seni

8 yildir yapiyorum kuzu, hediyelikler (kina nisan dogum vs) masa susleme , dogum gunu pastasi kurabiyesi dahil kim ne isterse:)

cocukla cok zorluyor iste. gunduz vaktim olmuyor gunduz uykusunda onu uyutup evi topluyorum gece uyuyunca da atolyeye cikip siparislere bakiyorum 12 de yatip 5-6 da uyaninca ben genelde 1-2 aaat bile dinlenemiyorum. araya bir de spor nasil sokusturayim

Benim de bir saat yaklaşık 10bin adım ama kilo çok etkiler bi 10 kilo fazlayken heehalfe 7binlerde kalırdım.

Günaydın kızlaaaar

Eşimde böbrek taşı çıktı sabahtır onla uğraşıyoruz ağrıyor ağrıyor diye ağlıyor var mı evde çözüm olabilecek birşey buscopan verdim sıcak suya oturttum banyo yaptırdım limonlu su içirdim şimdi geçmedi bir türlü ağrısı kusuyor ara ara

Sanki açılmayacak gibi ya. Benim iki oğlan kreş é gidio. Açılmasa bana yarar iyi gelir

Oyy geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, yapılacakları yapmışsın aslındaçok agrisli sancılı olur bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…