- 23 Mart 2016
- 30.927
- 92.085
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.481
Allah rahmet eylesin inşallah tamm canımCherry Mom kaptanım Calypso95 in babaannesi vefat etmiş foruma giremeyecek haber vermek istedim size :/
Hoş geldin canım..hanımlar harikasınız ya 2 sayfa okuyayım dedim sporlar mis gibi. Gidip iki hareket edeyim ben de yaa çok miskinleşmiştim
Geçmiş olsun canım..Günaydın kızlaaaar
Eşimde böbrek taşı çıktı sabahtır onla uğraşıyoruz ağrıyor ağrıyor diye ağlıyor var mı evde çözüm olabilecek birşey buscopan verdim sıcak suya oturttum banyo yaptırdım limonlu su içirdim şimdi geçmedi bir türlü ağrısı kusuyor ara ara
Hastaneye götürdük serum verdiler 2 tane geçti ağrısı canım teşekkür ederim. İşine gidebilecek duruma geldi. Ay sabah ne ağladım adam önümde kıvranıyor ağlıyor bende dayanamam önümde sevdiğim birisinin ağlamasına. Onu gördükçe bende ağlıyorum. Allah a çok şükür geçti. Size de tavsiyem olur da bir yakınınız eşiniz yaşarsa mutlaka hastaneye götürün kas gevşetici serum ya da iğne vurdurun. Buscopan ya da dikloron türeviHoş geldin canım..
Geçmiş olsun canım..
İnşallah canımHastaneye gidiyoruz buscopan iğne yaptıralım dedik inşallah çözüm olur
Umarım düşeceksin diyen "sen" kazanırMerhaba kızlaaar❤ bir dahaki tartı günü listeye girecek kiloya düşeceğime dair kendi kendime iddiaya girdim
31 Temmuz-7 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
C Cagrihilal1
S Suskunhanim
0zlem
@pacman
@fancynancy
@Calypso95
@Ozgenurrrr
@Sibal57
@SaskinAnne
@Asya2600
@cgdmk
@UmutluBen
Amor-a
@mavimli
@redsonja87
@kirmizgitar
@ayvacicegi
turab571
@MoongirlAndSerenity
P peri3032
Kavuştun mu evine :)) geçmiş olsun canım :)Kizlar eve geleli yarım saat oldu,pilin bitmiş durumdauyuyakalmazsam dolanirim yine
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlaaaar
Eşimde böbrek taşı çıktı sabahtır onla uğraşıyoruz ağrıyor ağrıyor diye ağlıyor var mı evde çözüm olabilecek birşey buscopan verdim sıcak suya oturttum banyo yaptırdım limonlu su içirdim şimdi geçmedi bir türlü ağrısı kusuyor ara ara
Neden öyle düşünüyorsun hele ilk günlerde ödem atıldığı için daha hızlı verilir kilolar. biz pozitif düşüneceğiz, beyin neye inanırsa vücut onu yapar.Herkese iyi akşamlar merhabalar kızlar biliyorum daha 3. Gündeyim ama sanki boşuna yapıyormuşum gibi geliyor yahu hiç kilo veriyormuşum gibi hissetmiyorum tam tersi her yerimi şiş şiş hissediyorum((( sanki ancak hiçbir şey yemezsem verebilecekmişim gibi
İnşallah gider bu kilolarrNeden öyle düşünüyorsun hele ilk günlerde ödem atıldığı için daha hızlı verilir kilolar. biz pozitif düşüneceğiz, beyin neye inanırsa vücut onu yapar.
Kaybeden kazanana ne alacakMerhaba kızlaaar❤ bir dahaki tartı günü listeye girecek kiloya düşeceğime dair kendi kendime iddiaya girdim
Listede değilim ama çorba salatalık taze meyve suyu az da ekşi mayalı form ile geçirdim bugünü. Oldukça hafif oldu yarına güzel sonuçlar inşallahSelamlar kızlar ne yapıyorsunuz yemeler içmeler hafiffff bir şekilde bitmiştir umarım
Geçti canım 3 ilaç ile döndük eve Allah bir daha göstermesin yeterÇok geçmiş olsun canım((
Kedinin nesi vardı canımbugun biraz duzensiz bi menu oldu. Sabah gec kalktim kediyi vet e goturdum alelacele eve gelince direk ogle yemegi kalorisi az pikolata yedim arada. Aslinda form activia yogurtta mi yesem dedim de siskinlik yapiyor. Cuma suprizi tekrar yasamak istemiyorum :)
Hayda kız dur daha bismillah başlamışsın ben 9 aydır uğraşıyorum daha yolun yarisina geldim. 3 günde 5 gün de olacak iş değil bu. Aç kalsanda bisey yeme sende olmaz zaten. Sabırlı ol. Isyan etmk için çok erken.Herkese iyi akşamlar merhabalar kızlar biliyorum daha 3. Gündeyim ama sanki boşuna yapıyormuşum gibi geliyor yahu hiç kilo veriyormuşum gibi hissetmiyorum tam tersi her yerimi şiş şiş hissediyorum((( sanki ancak hiçbir şey yemezsem verebilecekmişim gibi
Geçmiş olsun.. bizim köyde bi komşu taş düşünüyordu traktörün romorkuna bindirip tasli yollarda ziplata ziplata gezdiriyorlardiListede değilim ama çorba salatalık taze meyve suyu az da ekşi mayalı form ile geçirdim bugünü. Oldukça hafif oldu yarına güzel sonuçlar inşallah
Geçti canım 3 ilaç ile döndük eve Allah bir daha göstermesin yeter
Kedinin nesi vardı canım
Sabah evde zıpla diyorum 120 kiloyum ne zıplaması erkek adam zıplar mı diyorGeçmiş olsun.. bizim köyde bi komşu taş düşünüyordu traktörün romorkuna bindirip tasli yollarda ziplata ziplata gezdiriyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?