Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanımlar harikasınız ya 2 sayfa okuyayım dedim sporlar mis gibi. Gidip iki hareket edeyim ben de yaa çok miskinleşmiştim
Hoş geldin canım..
Geçmiş olsun canım..

Hoş geldin canım..

Geçmiş olsun canım..
Hastaneye götürdük serum verdiler 2 tane geçti ağrısı canım teşekkür ederim. İşine gidebilecek duruma geldi. Ay sabah ne ağladım adam önümde kıvranıyor ağlıyor bende dayanamam önümde sevdiğim birisinin ağlamasına. Onu gördükçe bende ağlıyorum. Allah a çok şükür geçti. Size de tavsiyem olur da bir yakınınız eşiniz yaşarsa mutlaka hastaneye götürün kas gevşetici serum ya da iğne vurdurun. Buscopan ya da dikloron türevi

Çok geçmiş olsun canım ((

Neden öyle düşünüyorsun hele ilk günlerde ödem atıldığı için daha hızlı verilir kilolar. biz pozitif düşüneceğiz, beyin neye inanırsa vücut onu yapar.

bugun biraz duzensiz bi menu oldu. Sabah gec kalktim kediyi vet e goturdum alelacele eve gelince direk ogle yemegi kalorisi az pikolata yedim arada. Aslinda form activia yogurtta mi yesem dedim de siskinlik yapiyor. Cuma suprizi tekrar yasamak istemiyorum :)

Selamlar kızlar ne yapıyorsunuz yemeler içmeler hafiffff bir şekilde bitmiştir umarım
Listede değilim ama çorba salatalık taze meyve suyu az da ekşi mayalı form ile geçirdim bugünü. Oldukça hafif oldu yarına güzel sonuçlar inşallah
Çok geçmiş olsun canım ((
Geçti canım 3 ilaç ile döndük eve Allah bir daha göstermesin yeter
Kedinin nesi vardı canım

Hayda kız dur daha bismillah başlamışsın ben 9 aydır uğraşıyorum daha yolun yarisina geldim. 3 günde 5 gün de olacak iş değil bu. Aç kalsanda bisey yeme sende olmaz zaten. Sabırlı ol. Isyan etmk için çok erken.

Geçmiş olsun.. bizim köyde bi komşu taş düşünüyordu traktörün romorkuna bindirip tasli yollarda ziplata ziplata gezdiriyorlardi

Geçmiş olsun.. bizim köyde bi komşu taş düşünüyordu traktörün romorkuna bindirip tasli yollarda ziplata ziplata gezdiriyorlardi
Sabah evde zıpla diyorum 120 kiloyum ne zıplaması erkek adam zıplar mı diyor Zıplamadı finalde hastanede serumu yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…