- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.641
ben ne zaman listeye gircem kaptanim
Canım suan izin dönüşü 10.6 kg artı kilon varben ne zaman listeye gircem kaptanim
ya ben beceremedim sanirim bu oran olayini.Canım geçen hafta cuma günü kilon 58 miydi? 58 ise yüzden %6 olmuyor şöyle hesaplıyoruz kiloları.
58-54,8=3,2 kilo vermişsin. sonra 3,2 rakamını ilk kilona bölüyoruz. 3,2/58=0,0551724137931034 oluyor. Onu da 100 ile çarpıyoruz. %5,517 oluyor. Son rakam 5 ve üzeri olduğu için yuvarlıyoruz. %5,52 oranın senin. :)
Canım oranını tekrar hesapladım öyle yazdım :)
Canım normalde ekip üyeleri için öğlen 1 ama böyle kritik zmanlarda esnetiyorız işte bekliyorzHeycanla okudum valla yazısmaları. Kaptan biz bildirimleri normalde kaca kadar yapıyoruz? İnş nota almayız yaa.
Amin
Kaptanımız hallediyor canım sorun yok :)ya ben beceremedim sanirim bu oran olayini.
tamamdirCanım suan izin dönüşü 10.6 kg artı kilon varyazışmalardan anlamışsındır nota alma durumu var o yüzden bu hafta eski üye sokamıyorum maalesef
Günaydın herkese. :) Çok çok özür dilerim birkaç gündür uğrayamıyorum doğru düzgün. Kilomu sabite zar zor çektim bugün için. AmaCherry Mom kaptanım müsadenizle ben bir süre izne ayrılabilir miyim? Size özelden daha önce yazdığım şeyler üzerine bir şeyler daha eklendi. O yüzden buraya girecek vakit de bulamıyorum, enerji de. Yine de yediklerime dikkat edeceğim ve en kısa zamanda döneceğim inşallah. Bu bildirimsiz izin olayını nasıl yapıyorduk?
Bir yaprak daha düştü sayfamızdan kaptanım paco hilal balpamuk
Hilal izin değil mezun oluyor canımAy ben de üzüldüm şimdi. Ben zaten çok katkıda bulunamıyordum son zamanlarda ama Hilal be Pac takımın neşesiydi yahu! Nereye gidiyorsunuz, gitmeyin dönünnnn
C Cagrihilal1 sana ne oldu? Neden izne ayrılıyorsun?
pacman ne zaman geri dönmeyi öngörüyorsun?
Özlem yaa harikasınnnn sabahtan beri çırpındın resmenn
Balım cuma hedefini de verir misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?