- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.661
Güncel: 73.3Balım cuma hedefini de verir misin :)
Teşekkür ederim canımSaskinAnne canım okudum mesajlarını çok şükğr bitmiş. Çok çok geçmiş olsun tekrardan.
Allah razı olsun canımSaskinAnne gecmis olsun cnm, liste icinde hayirli olsun
Canım cuma hedefin nedir kaç kilo :)Heycanla okudum valla yazısmaları. Kaptan biz bildirimleri normalde kaca kadar yapıyoruz? İnş nota almayız yaa.
Umarım liste baya azalmış çünkü mezun olanlar, izne ayrılanlar uuİnşallah canım
Umarım düşeceksin diyen "sen" kazanır
Nanik yapacak hahahahaKaybeden kazanana ne alacak
Darısı sizlere canım teşekkür ederizGüzel dereceler dilerim arkadaşlar
Cherry Mom C Cagrihilal1 mezun mu oluyorsunuz siiizz darısı listedeki herkese inşallah
Hoşgeldin canımmerhabalar arkadaşlarımCherry Mom kaptanım. 5. takımın güzel bayanları.uzun bir aradan sonra artık dönmek istiyorum izinden. hemen hemen çoğu arkadaşımız mezun olmuş kaptanım sen demi mezun oldun...üzüldüm çok....ama hayırlı olsun. kilon sabit kalsın inşallah. şimdi ben geri dönmek istiyorum da çok şey değişmiş. şimdi kurallar neler ...en başından anlatıversen
Özgecim haftaya cuma hedefini de şimdi verir misin kaç kilo hedefledin65.800 sabah aç karnına wc gidip gelip tamamen bişey olmadan tarrıldım, 200 gr gitti benden sadece
Ay hedefini bile vermeden gitti vallahi zorla kilo verdirmeye çalışıyoruz arkadaşlaraKızlar listeyi paylaştım herkesin emeğine sağlık
C Cagrihilal1 şimdiden hayırlı uğurlu olsun mezuniyetinn bu hafta parti yaparızzzz ♥♥♥
O Ozgenurrrr hiç bir etiketime birebir karşılık alamadım rahatsızlığın varsada söyle canım saat 4 oluyor ancak bildirim yapıyorsun bir daha bu kadar bekleyemeyiz bilgin olsun bildirim saatimiz öğlen 1
Evet
Aslında belirtiler üzerinden doldu
Test üzerinden 3 gün var
Filyasyon ekiplerinin gelip karantina başlatmasından itibaren 6 gün var ama o resmiyette
Biz evin içindeki karantinayi bitircez 3 gün sonra
Geçmiş olsun cnm. Rabbim tekrar göstermesin. Sende de çıkmamış ayrıca sevindim. Şuan en yakınımda sevdiğim Bi aileden 7 kişiye pozitif dendi. Nasıl ağır Bi süreç yakından takip ediyor, sürekli soruyorum. Bi an önce feraha çıkalım inşallahEvet
Aslında belirtiler üzerinden doldu
Test üzerinden 3 gün var
Filyasyon ekiplerinin gelip karantina başlatmasından itibaren 6 gün var ama o resmiyette
Biz evin içindeki karantinayi bitircez 3 gün sonra
ecezz bu hafta ben hedefımden cok korkuyorum. Ama madem verıyoz cok ucmuyayım 76.3 olsun bu hafta. sanırım zaten ben hc hedef tuturamıyorum.Balım cuma hedefini de verir misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?