Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok geçmişler olsun şaşkın. Büyük bir şey atlattınız. Geçmiş gitmiş olsun, Allah korusun artık.
Hepimizi korusun
Ben geçemediğim için halen riskim var ama hastalığımdan dolayı bu şekilde atlatamam sanırım o yüzden her zaman dikkat ediyordum şimdi + daha fazla dikkat etmem lazım

EceZ ben aldığım karnıtınden cok memnun kaldım canım ya acaba ara ara karnıtın markasını degıstırmek mı gerekıyor. Her aldıgım karnıtınden ılk seferde cok memnun kalırken sonralarda etki etmiyor gb geliyor. sımdı bıraz cayımı demlıyeyımde bedava gelen dergımı okuyayım. Sızde bılgılerı yazarım ılgıncı bısıler okursam. Aaa bır tane vardı aslında vucudun 1 gunde belli bir enerjı harcama kapasıtesı varmıs ne yaparsan yap belli bir farkın ustune cıkamıyormussun. Bı arastırmada hareketlı ve cok hareketlı ınsanlar ıncelenerek bu sonuc elde etmıs. Vucutun homostetik dengesını saglamak ıcın yaptıgı kendını koruma kalkanıymıs bu. Yanı arkadaslar 1 gunde olumune spor yapmak cokta bırsey fark etırmedıgı gb bırde vucut kendını korumaya alıyormus. Bu yuzden duzenlı ve guzel bır dengede spor yapmalıyız sanırım. (son cumleler kendı yorum oldu ama)

çok şükür canım ..o yoğunluğumuz devam ediyor.3 aydı ..her ay uzatılıyo...bunada şükür...başlayalım artık daha ciddi....daha istikrarlı....eskisi gibi bizimle oluursun değil mi?

Yaşlı varsa onlar için ciddi problem eşimin akciğerinde sadece 2.5 mm bir su toplamış çoğunda buzlu cam görüntüsü oluyormuş
Maske korudu cidden. Sürekli maske maske demelerini anladım onunla da bulaşabiliyor ama virüs yükü az olunca rahat atlatiliyormuş
Insanların bizden cüzzamlı gibi kaçmasına üzülüyordum cunki hepimizin basından geçip hepimize uğrayacak bu. Yemin ederim ihtiyacın var mı diye soran bir akrabam olmadı. Kardeşim karantina da ailem öyle çünkü temasliydik. Şimdi herkese yaklaşımım farklı olacak çünkü sütten ağzımız yandı.

Hepimizi korusun
Ben geçemediğim için halen riskim var ama hastalığımdan dolayı bu şekilde atlatamam sanırım o yüzden her zaman dikkat ediyordum şimdi + daha fazla dikkat etmem lazım
varya canım bazen o kadar uzakmısız gb geıyor kı sonra bırden yakından bırınden duyuyorum pozitif. Aslında cok yakınımızda dıyorum. ki birde diyosun ki eşim dikkatlıydi. hepimizin daha dikkatli olması lazım sanırım. ama insanlar anlamıyorlar insanın içine içine giriyorlar. Allah korusun herpimizi. Mesela arkadaslarım bana ksutuler bulusmuyorum dıye. Bu zamanda neden bu bulusmaları yapıyoruz anlamıyorum. Esım desen o da aynı sureklı arkadaslarıyla gorusmek ıstıyor tamam sosyal olabılırsın ama bıraz daha dayan nolcak ki. Sosyallesmemek ınsanı oldurmez. ben mi bu kadar buyutuyorum anlamıyorum. Canım sıkkın baya bu konuda ınsanlara bahane uydurmaktan bıktım. Valla pınokyo oldum bu surecte aman kırılmasınlar dıyede atmadıgım takla kalmıyor.

buda sacma tamam temas etmek ıstemezsınde kacmanın anlamı yok ara bı sor ıhtıyacınız varsa dısardasın gor temas etmeden ılet. bu surec cok zor hem olana hem olmayana

Gerçekten gerçekten olaganustu dikkatliydik
Çevrede duyan yok canım test yanlıştır dedi ama olacak
Dun bir arkadaşımın annesinin bir arkadaşımın da anneannesininjn covid sebepli ölümünü öğrendim
Arayamadim
Konuşacak siz bulamıyorum

ama iste böyle zamanlarda kopmamak en önemlisi. hep paylasim yapip tutunmak gerek yoksa daha beter oluyor. regliden sisecegiz de hastalanacagiz da davetlere de gidecegiz zaman zaman ama yilmayacagiz ve kilolari verecegiz.
evet haklısın valla cabaladımda olmadı. NEyse yınede gıtmıs bıraz. Koyun farklı bır havası var ordayken kilo almıyorum nedense ben. Bu sefer rıske gırmedım tabı ama eskıden tabak tabak kızartma yerdım bana mısın demezdı yer ocagında mıs gb kızartma. Evde bırak tabak tabagı 3 tane yesem yapısır bır yerıme kılo olarak. Havası mıdır suyu mudur nedır bılemedım

yaa cok uzuldum bende. bu kadar dıkkatlıyken bıle bulasabılıyorsa hepımıze olabılır ((

Kisirlastirmistim dikis kismi alindi. Karma vs asilarini oldu bir de
Gecmiş olsun kuzumaaa bızımde annemınlerın kopegı kısırlastırıldı kerata hala dıkısı aldırmamıs bu veterınerde neden bır ıgne yapıp alıvermedı anlamıyorum. Benle gdıcez bırde ben denıcem tutmayı gercı ası aldırcagı zaman babamın bıe kolunu yoklamıs annemlerde senı unutmustur senı dahada ısırır dıyorlar ama.

Anlıyorum cnm. Biz tam tersi sürekli aradık. Yemek getirelim diye. Çünkü hiç kalkamıyoruz diyorlar. Annemle ikimizde hastayız ama onlara daha çok içimiz yanıyor.
Baba anne hastanede şuan. Diğerlerinin ciğerde demelerine rağmen almadılar hastaneye. Anneyi de yalvar yakar aldırdılar. 70li yaşta ikiside. Konyanın hastaneleri dolu diyorlar. Teyze kızım da Dr. Gelmeyin buralara çok kötü değilseniz dayanabilirseniz diyor. Bilmiyorum artık ne olacak böyle böyle
Ama herkes yaşayacakmış..

vavvvvavvvvvvv tebrık ederımmm. darısı basıma ınssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…