- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.681
65 inşallahÖzgecim haftaya cuma hedefini de şimdi verir misin kaç kilo hedefledin
Sonra 4 gün haber alamıyoruz senden
Hepimizi korusunÇok çok geçmişler olsun şaşkın. Büyük bir şey atlattınız. Geçmiş gitmiş olsun, Allah korusun artık.
çok şükür canım ..o yoğunluğumuz devam ediyor.3 aydı ..her ay uzatılıyo...bunada şükür...başlayalım artık daha ciddi....daha istikrarlı....eskisi gibi bizimle oluursun değil mi?Hoşgeldin canım
Sabit kurallar aynı aslında günlük menü spor paylaşımı ekip içinde olma ilk istediklerimiz bunlar olunca gerisi geliyor ✌detaylı anlatırız tabi liste işlerini halledeyim hemen detaylı döneceğim tatlım nasılsın
Yaşlı varsa onlar için ciddi problem eşimin akciğerinde sadece 2.5 mm bir su toplamış çoğunda buzlu cam görüntüsü oluyormuşGeçmiş olsun cnm. Rabbim tekrar göstermesin. Sende de çıkmamış ayrıca sevindim. Şuan en yakınımda sevdiğim Bi aileden 7 kişiye pozitif dendi. Nasıl ağır Bi süreç yakından takip ediyor, sürekli soruyorum. Bi an önce feraha çıkalım inşallah
varya canım bazen o kadar uzakmısız gb geıyor kı sonra bırden yakından bırınden duyuyorum pozitif. Aslında cok yakınımızda dıyorum. ki birde diyosun ki eşim dikkatlıydi. hepimizin daha dikkatli olması lazım sanırım. ama insanlar anlamıyorlar insanın içine içine giriyorlar. Allah korusun herpimizi. Mesela arkadaslarım bana ksutuler bulusmuyorum dıye. Bu zamanda neden bu bulusmaları yapıyoruz anlamıyorum. Esım desen o da aynı sureklı arkadaslarıyla gorusmek ıstıyor tamam sosyal olabılırsın ama bıraz daha dayan nolcak ki. Sosyallesmemek ınsanı oldurmez. ben mi bu kadar buyutuyorum anlamıyorum. Canım sıkkın baya bu konuda ınsanlara bahane uydurmaktan bıktım. Valla pınokyo oldum bu surecte aman kırılmasınlar dıyede atmadıgım takla kalmıyor.Hepimizi korusun
Ben geçemediğim için halen riskim var ama hastalığımdan dolayı bu şekilde atlatamam sanırım o yüzden her zaman dikkat ediyordum şimdi + daha fazla dikkat etmem lazım
Ne olmuş ben görmedimCalypso95 basınız sagolsun canım mekanı cennet olsun inş
buda sacma tamam temas etmek ıstemezsınde kacmanın anlamı yok ara bı sor ıhtıyacınız varsa dısardasın gor temas etmeden ılet. bu surec cok zor hem olana hem olmayanaYaşlı varsa onlar için ciddi problem eşimin akciğerinde sadece 2.5 mm bir su toplamış çoğunda buzlu cam görüntüsü oluyormuş
Maske korudu cidden. Sürekli maske maske demelerini anladım onunla da bulaşabiliyor ama virüs yükü az olunca rahat atlatiliyormuş
Insanların bizden cüzzamlı gibi kaçmasına üzülüyordum cunki hepimizin basından geçip hepimize uğrayacak bu. Yemin ederim ihtiyacın var mı diye soran bir akrabam olmadı. Kardeşim karantina da ailem öyle çünkü temasliydik. Şimdi herkese yaklaşımım farklı olacak çünkü sütten ağzımız yandı.
Gerçekten gerçekten olaganustu dikkatliydikvarya canım bazen o kadar uzakmısız gb geıyor kı sonra bırden yakından bırınden duyuyorum pozitif. Aslında cok yakınımızda dıyorum. ki birde diyosun ki eşim dikkatlıydi. hepimizin daha dikkatli olması lazım sanırım. ama insanlar anlamıyorlar insanın içine içine giriyorlar. Allah korusun herpimizi. Mesela arkadaslarım bana ksutuler bulusmuyorum dıye. Bu zamanda neden bu bulusmaları yapıyoruz anlamıyorum. Esım desen o da aynı sureklı arkadaslarıyla gorusmek ıstıyor tamam sosyal olabılırsın ama bıraz daha dayan nolcak ki. Sosyallesmemek ınsanı oldurmez. ben mi bu kadar buyutuyorum anlamıyorum. Canım sıkkın baya bu konuda ınsanlara bahane uydurmaktan bıktım. Valla pınokyo oldum bu surecte aman kırılmasınlar dıyede atmadıgım takla kalmıyor.
evet haklısın valla cabaladımda olmadı. NEyse yınede gıtmıs bıraz. Koyun farklı bır havası var ordayken kilo almıyorum nedense ben. Bu sefer rıske gırmedım tabı ama eskıden tabak tabak kızartma yerdım bana mısın demezdı yer ocagında mıs gb kızartma. Evde bırak tabak tabagı 3 tane yesem yapısır bır yerıme kılo olarak. Havası mıdır suyu mudur nedır bılemedımama iste böyle zamanlarda kopmamak en önemlisi. hep paylasim yapip tutunmak gerek yoksa daha beter oluyor. regliden sisecegiz de hastalanacagiz da davetlere de gidecegiz zaman zaman ama yilmayacagiz ve kilolari verecegiz.
yaa cok uzuldum bende. bu kadar dıkkatlıyken bıle bulasabılıyorsa hepımıze olabılırGerçekten gerçekten olaganustu dikkatliydik
Çevrede duyan yok canım test yanlıştır dedi ama olacak
Dun bir arkadaşımın annesinin bir arkadaşımın da anneannesininjn covid sebepli ölümünü öğrendim
Arayamadim
Konuşacak siz bulamıyorum
Gecmiş olsun kuzumaaaKisirlastirmistim dikis kismi alindi. Karma vs asilarini oldu bir de
babane vefat etmıs canımNe olmuş ben görmedim
Anlıyorum cnm. Biz tam tersi sürekli aradık. Yemek getirelim diye. Çünkü hiç kalkamıyoruz diyorlar. Annemle ikimizde hastayız ama onlara daha çok içimiz yanıyor.Yaşlı varsa onlar için ciddi problem eşimin akciğerinde sadece 2.5 mm bir su toplamış çoğunda buzlu cam görüntüsü oluyormuş
Maske korudu cidden. Sürekli maske maske demelerini anladım onunla da bulaşabiliyor ama virüs yükü az olunca rahat atlatiliyormuş
Insanların bizden cüzzamlı gibi kaçmasına üzülüyordum cunki hepimizin basından geçip hepimize uğrayacak bu. Yemin ederim ihtiyacın var mı diye soran bir akrabam olmadı. Kardeşim karantina da ailem öyle çünkü temasliydik. Şimdi herkese yaklaşımım farklı olacak çünkü sütten ağzımız yandı.
vavvvvavvvvvvvGünaydınnn.
3 gündür şişkinlik ve ödemim var. Ayrıca kabızlık sorunu ile uğraşıyorum
Yine de kilo vermiş olmak beni şaşırttı. Ah bir de ödemim olsa..
Güncel kilom; 54.8
Oran: %6,0034
Arz ederim
EceZ Cherry Mom
Teşekkür ederim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?