- 23 Mart 2016
- 30.878
- 92.014
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.701
Teşekkürler ayvaçiceğimm bu sefer her zamankinden iyi gidiyorsun sankiCherry Mom C Cagrihilal1 tebrikler sabredenler hedefine ulaşıyor Çok motive edici hedefine ulaşıp mezj olanları görmek
Ben de ancak verdim geri aldım, bu işi çözmem lazım artık.
Çok teşekkür ederim canlarım inşallah .Calypso95 basınız sagolsun canım mekanı cennet olsun inş
Buralardayım inşallah canımçok şükür canım ..o yoğunluğumuz devam ediyor.3 aydı ..her ay uzatılıyo...bunada şükür...başlayalım artık daha ciddi....daha istikrarlı....eskisi gibi bizimle oluursun değil mi?
Tabikiiii herkesss canımBugün biz kilo bildirimi yapacak mıydık ? Ben yeni geldim diye yapmadım ama
Pamukcum teşekkür ederim kısa zamanda seni yanıma davet ediyorumCherry Mom kaptanım mezuniyetin hayırlı olsun. Hep aynı aralıkta başabaş giderken beni sollayarak geçtin ve hedefine ulaştın ben hala yerimde sayıyorum. Çok tebrik etmekle beraber üzüldüm artık listede olmayacağın için. Mezuniyetin hayırlı olsun.
C Cagrihilal1 Mezuniyetin hayırlı olsun. Resmen örneksin. Çok didindin, azmettin, sporu hiç bırakmadım, nerelerden geldin sen bu kiloya... Bunu düşününce utanıyorum.Çok tebrik ederim, mezuniyetin hayırlı olsun.
Allah sabırlar versin canım başınız sağolsunÇok teşekkür ederim canlarım inşallah .Cherry Mom Kaptanım sana da çok teşekkürler yazamadım sana da
Sağol canım 11 ayda 21 kilo verdim benCherry Mom C Cagrihilal1 tebrikler darisi basimiza,saglikla koruyun kilolarinizi,merak ettim ne kadar surede kacar kilo verdiniz
Ben ne yaptım ki kuzum maşallah sende ki bu azimKaptanımmm özledik yainşallah ordada işleriniz hep yolunda gider
Mezuniyet için teşekkür ederim sayenizde ♥♥
Teşekkürler bu azimle ulaşıcam ama ben ulaşsam da kendine güvenmiyorum, geri alırım diye. Tabi bu şekildeki olumsuz iç konuşmayı görmezden gelmek gerek.Teşekkürler ayvaçiceğimm bu sefer her zamankinden iyi gidiyorsun sankiumarım sende kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Çarpı iki fittirmaBen 1 tane ile fıttırıyorumneyse geçti gitti :))
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 685. & 686. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %0,740
2. (6.takim) ==> %0,726
3. (5.takim) ==> % 0,529
BİREYSEL DERECELER
1.redsonja87 ==>%2,76==> 5. TAKIM
2. @LoveAndMarriage ==> %2.42==> 9. TAKIM
3. @Namaria ==> %1,93==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Elifff80 ==> -%5,59==> 13.TAKIM
Vayy süperr nota fln derken dereceye bile gürmişizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?