Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn herkese. Kızlar bir sorum var Eliptik binmek regl için sorun mu? Ece bizi güzel bilgilerinle aysınlatır mısın ben regl dönemi çok gel git yaşıyorum spor konusında özellikle ilk 2 gün için. Spor yapsam azalır mıs gb hisediyorum yapmasam içim rahat etmiyor. Napıyım ben?

Aaa pacgirlcim üzdün. Ben de izne ayrılıyorum ama takipteyim, 2 haftaya kadar yıldırım gibi döneceğim. Sen de arayı çok açma lütfen. Takımın neşesisin, tatlısısın sen.
Üzülmene gerek yok çünkü kessin döneceğim. bomba gibi inşallah ben de... Sen de hemen dön. Ben yine aralarda giriyor olurum.
Cherry Mom C Cagrihilal1 ve pacman
Menü listesinden sildim sizi
pacman geldiği zaman eklerim yine
Vay be... İçimde bir burukluk oldu şimdi. Neyse çok uzun sürmeyecek merak etmeyiniz. Enerjimi toplayıp geleceğim.

Günaydın canım
Sporun regliyi olumsuz etkilediğini hiç düşünmemiştim aksine yapın regli ağrılarınada iyi gelir derler olumsuz bir yanı olsa yapmayın derler ben 1 yıldır aktif bisiklet yapıyorum evde öyle birşey gözlemlemedim canım

Yaaa nolur cabuk gel pacc cok özleriz seni biz

Benim karın kaslarım kasılınca kesiliyor.o yuzden sanki karın kaslarımı kasmadan bişi yapmam lazım belki yuruyus fln ama acaba eliptikte kasıyor mudur karın kasını hiç bilemedim. Öesela mekik cekemiyorumbu donemde o barız kasıyor karın kaslarını

Ben hiç duymadım öyle bir şey hiç karşılaşmadım yani spor'un olumsuz etkilediği konusunda hiçbir fikrim yok. Ben de olumsuz bir etki yaratmadı yani öyle bir şey hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…