- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.781
Boy 155Boyun kaç
Üzülmene gerek yok çünkü kessin döneceğim.Aaa pacgirlcim üzdün. Ben de izne ayrılıyorum ama takipteyim, 2 haftaya kadar yıldırım gibi döneceğim. Sen de arayı çok açma lütfen. Takımın neşesisin, tatlısısın sen.
Vay be... İçimde bir burukluk oldu şimdi.
Günaydın canımGünaydınnn herkese. Kızlar bir sorum var Eliptik binmek regl için sorun mu? Ece bizi güzel bilgilerinle aysınlatır mısın ben regl dönemi çok gel git yaşıyorum spor konusında özellikle ilk 2 gün için. Spor yapsam azalır mıs gb hisediyorum yapmasam içim rahat etmiyor. Napıyım ben?
7-14 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
S Suskunhanim
0zlem
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Amor-a
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
ayvacicegi
turab571
M MoongirlAndSerenity
P peri3032
İnşallah canım listeye böyle giriş yapmak herkese nasip olmaz çok güzel birşeyAyyyyy ♥ Şimdi görüyorum. Çok teşekkürler. Umarım bu haftada bu motive ile kendimi tutabilir ve yine derece yaparım
Üzülmene gerek yok çünkü kessin döneceğim. ♥ bomba gibi inşallah ben de... Sen de hemen dön. Ben yine aralarda giriyor olurum.
Vay be... İçimde bir burukluk oldu şimdi.Neyse çok uzun sürmeyecek merak etmeyiniz. Enerjimi toplayıp geleceğim.
Benim karın kaslarım kasılınca kesiliyor.o yuzden sanki karın kaslarımı kasmadan bişi yapmam lazım belki yuruyus fln ama acaba eliptikte kasıyor mudur karın kasını hiç bilemedim. Öesela mekik cekemiyorumbu donemde o barız kasıyor karın kaslarınıGünaydın canım
Sporun regliyi olumsuz etkilediğini hiç düşünmemiştim aksine yapın regli ağrılarınada iyi gelir derler olumsuz bir yanı olsa yapmayın derler ben 1 yıldır aktif bisiklet yapıyorum evde öyle birşey gözlemlemedim canım
Listede adım yok7-14 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
S Suskunhanim
0zlem
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Amor-a
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
ayvacicegi
turab571
M MoongirlAndSerenity
P peri3032
Yolculuk ne zman belli miListede adım yok
Ben hiç duymadım öyle bir şey hiç karşılaşmadım yani spor'un olumsuz etkilediği konusunda hiçbir fikrim yok. Ben de olumsuz bir etki yaratmadı yani öyle bir şey hissetmedimGünaydınnn herkese. Kızlar bir sorum var Eliptik binmek regl için sorun mu? Ece bizi güzel bilgilerinle aysınlatır mısın ben regl dönemi çok gel git yaşıyorum spor konusında özellikle ilk 2 gün için. Spor yapsam azalır mıs gb hisediyorum yapmasam içim rahat etmiyor. Napıyım ben?
Yarın akşam. Dönüşte 29 Ağustos falan olur büyük ihtimal.Yolculuk ne zman belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?