- 23 Mart 2016
- 30.857
- 91.970
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.741
tamam fiyuuu yok kaptanim sen yeterki al beni azimle calisip tüm kilolari verecegimSibal57 seni son anda listeye alacaktım sıralamada değişmiyordu ama deli oğlum durmadı zaptedemedim hır gür hesaplamanda karışık olması velhasıl bu hafta alacağım aklımdasın
mavimli sibalı aldıktan sonra ortalama sıkıntısı olmaz ise senide alacağım ama tek bir şartla menülerin daha dengeli olması lazım arada çok gidiyor alkollü günller mezeler fiyuuu onlar kalori bombası olur diyeti çok etkiler bunları dengelerim dersen süper olur bizim için ♥♥
benim dizlerimde sorun var zip yapamam ama walk gününe katilirimZıp yapan var mı gençler
Ay yok bu takım walk a bile zor katılıyor :))))
Alacağım canım bu hafta seninde girmen lazımdı da cidden nota alacağız derken 3.olduk bende anlamadımtamam fiyuuu yok kaptanim sen yeterki al beni azimle calisip tüm kilolari verecegim
Kaptanım bizim taraftan 2 kişi izne gitti sizden bize adam yollar mısınız ama mümkünse spor yapan olsun**Hafta içerisinde sporları çok az olan
Sibal57 kirmizigitar U UmutluBen bu hafta daha iyi performans bekliyoruz kızlar ✌
Eki Görüntüle 2672401
Ben bi iyi olayım da. Spor Canavarı gibi gelicem inşallahKaptanım bizim taraftan 2 kişi izne gitti sizden bize adam yollar mısınız ama mümkünse spor yapan olsun
afise edilmisiz**Hafta içerisinde sporları çok az olan
Sibal57 kirmizigitar U UmutluBen bu hafta daha iyi performans bekliyoruz kızlar
Eki Görüntüle 2672401
Legende cimerdim ben o zaman
Ama yine de katılmazdım demiyorsun işte buuuLegende cimerdim ben o zaman
Evet tekrar bir bakmak lazım C Cagrihilal1 hilal seni çıkaracak mıyız spordan ??Kaptanım bizim taraftan 2 kişi izne gitti sizden bize adam yollar mısınız ama mümkünse spor yapan olsun
Tabiki katılırım ipsiz ip atlıyoruz havuzsuz mu yuzemeyecegizAma yine de katılmazdım demiyorsun işte buuu
sagolasinAlacağım canım bu hafta seninde girmen lazımdı da cidden nota alacağız derken 3.olduk bende anlamadımkusura bakmayın yoksa ekipte devamlılığı olann herkes aklımda verdiği kiloya bakmıyorum kimi az verir kimi çok verir önemli olann istikrar benim için
Ahahah kız dağsız tırmanış nehirsiz rafting bile yaparız bizTabiki katılırım ipsiz ip atlıyoruz havuzsuz mu yuzemeyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?