- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.801
Artık süresi 12 değil tatlım sen yaz ertesi sabah dönüyor Reyyan :)
Uyumuş kalmışım dün yazmayı unutmuşum canım gece bi ara kızla uyandım ama süresi geçti diye yazmadım
Tamam canım yazarimArtık süresi 12 değil tatlım sen yaz ertesi sabah dönüyor Reyyan :)
HobbbaaaCanım nasıl pizza istiyor
Hamilemiyim acaba burnumda tuttu ya
He iyi canım şimdiden iyi yolculuklar dikkat et oralardaYarın akşam. Dönüşte 29 Ağustos falan olur büyük ihtimal.
Yemedim amaHobbbaaa
o zaman kaptan ben birazdan yuruyuse cikaryim/ Zaten canim sikiliyor bgn spor yapamadim diye.
İşteee bugünn doğru günwallkk Challenge
23.00 de özelden adım sayılarınızı bekliyorum canlar ❤
yaa ben daha gormedım ızın donusu aynı gelen hep kılo almıs gelınıyor sankıHobbbaaa
Çık o halde tatlım :)o zaman kaptan ben birazdan yuruyuse cikaryim/ Zaten canim sikiliyor bgn spor yapamadim diye.
İzin değil lütfen mezunyaa ben daha gormedım ızın donusu aynı gelen hep kılo almıs gelınıyor sankı
Hafta sonu ve etap sonrası sessizliğiburalar pek sessiz kalmıs yaaa
Hedefini aldım canım tamamdır :)İnşallah 57 yi görebilmek
Valla yemeyerek ve bol bol sporEceZ tebrikler nasıl verdin öyle :)
Kaydettim teşekkür ederim :)56.00 olsun benim hedefim
Aldım canım kayda çook teşekkürler :)Boyun kaç . Ben de hedefim 57.9 olsunEceZ
Spor yapabilirsin spor ile daha rahat regl dönemi geçirirsin. Negatif değil pozitif anlamda etkiler canım gönül rahatlığı ile yap. :)Günaydınnn herkese. Kızlar bir sorum var Eliptik binmek regl için sorun mu? Ece bizi güzel bilgilerinle aysınlatır mısın ben regl dönemi çok gel git yaşıyorum spor konusında özellikle ilk 2 gün için. Spor yapsam azalır mıs gb hisediyorum yapmasam içim rahat etmiyor. Napıyım ben?
Az önceki mesajı attıktan sonra tabloyu da yapıştıracaktım da o ara patron geldi forumdan çıkmak zorunda kaldım sildim tabloyu yollayamadan.EceZ tatlım müsait zaamanında cuma hedeflerini bir toparlar mısın ya cidden dün çorba oldu senide çok yorduk haftaya herkes kilosunu bildirirken yazıversin kızlar ne çekti şu kız dün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?