Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canımm

kaptanim, spor olayi tembelligimden degil. ayaklarimin altinda bir problem var, kac doktora gittim hicbirinin umru olmadi. biraz uzerinde durunca inanilmaz canim yaniyor. o yuzden cok fazla ayaklarimi yoracak hareket yapmamaya gayret ediyorum
Çok ilginç ödem flan mı oluyor acaba ? Tahlil yaptırsna canım Allah korusun ciddi bir durum olabilir böbrek şeker vs ..
Bölgesel bel kol birşeyler bekliyorum vallaaa ben boş olmaz buda diyetin bir disiplini aksi taktirde anca aç kalır kasları eritirsin

meraba kizlar
09:00 1 kucuk avuc leblebi,7-8 tane susamli hafif sekerli olan leblebi
11:30 1 yumurta,15 zeytin,kasar peynir
14:00 2 keci boynuzu
17:45 1,5 tabak patlican yemegi,icinde az patatesde vardi
3 litre su Cherry Mom @reyyanK
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates/salatalık

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
Izgara tavuklu yeşil salata

Akşam
Yok

Spor
4.215 adım
Su
2,5 lt

@reyyanK Cherry Mom
Afiyet olsun kızlar gayet güzel

Adım sayma tabi canım zor olur telefonlarda uygulama var ordan indirebilirsin kolay olur senin için hergün ekstra motivede eder kendine bir sınır koyarsın atıyorum 6000 adım altına düşmeyeceğim diye çok güzel olur

Kızlar yeni bodyleri yapıyorm üst liste otomatik olacak ama alt listeden eş istemeyen takip edemem/ aktif olamam/ diyen var ise dönebilir mi ortisine karşı haksızlık olmasın

**yapılacak olan ikili eşleşme sonrası Cuma günü en yüksek yüzdeyi alan ikili 1. Olur 1.olan eşlere + 500 er spor puanı verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…