Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım kaç gün oldu ne gibi sıkıntıların var. Inşaallah birseyin yoktur
5 gündür hastayım cnm. Eklem ağrısı yaşadım aşırı. Bugün daha hafif gibi ama belli de olmuyor . Bu arada antibiyotik ve soğuk algınlığı hapı alıyorum.
Öksürük vardı ama o da hafifledi bugün şükür. Dünden beri koku kaybı ve tat kaybım var. Bilmiyorum belki de antibiyotikten olabilir bu kayıplar yani öyle umut ediyorum

Ah canım muhtemelen girdi sizin haneyede bu illet dikkat edin babanı koruyun en azından rabbim yardımcınız olsun dua ediyorm hep

Sonuna geldiniz inşallah canım dahada büyük sıkıntılar olabilirdi bunada çok şükür biraz daha sabır

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU

5. TAKIM ÇITIRLARI
CUMA TARTISI
PAZARTESİ TARTISI
FARK
55.2​
55.4​
+200​
73.3​
73.3​
SABİT​
69.2​
BİLDİRİMSİZ​
76.6​
78​
+1400​
65.8​
66.8​
+1000​
@EceZ
53.1​
53.1​
SABİT​
86.1​
86.1​
SABİT​
@cgdmk
65.5​
65.5​
SABİT​
56.3​
56.5​
+200​
81.8​
82.4​
+600​
82.4​
82.4​
SABİT​
62.0​
61.0​
-1000​
83.9​
83.5​
-400​
@Amor-a
55.1​
54.5​
-600​
54.8​
55.0​
+200​
67.1​
66.8​
-300​
56.8​
57.3​
+500​
59.0​
BİLDİRİMSİZ​
62.0​
BİLDİRİMSİZ​
58.2​
BİLDİRİMSİZ​

canm ıns oyle degıldır. Rabbım korusun dua edicem cok

lstenın yine en agır topu benım

Eline sağlık canım teşekkür ederiz inanıyorum ki tabloda cumaya kadar hiç + kalmayacak fazlasıyla eksiye bile geçeriz

Bi Video falan bulsam diorum. O da internet sikinti hani leslie gbi . Bana söyle hedef koyup hesaplama takip yapacak bi orti olsa süper olurdu
Leslie telefonuna indir internetsiz kullan istersen canım
Bugünün pazartesi olduğunu bile unutmuşum ben

Hayır antibiyotik değil acilen hastaneye başvur bekleme
Annen kaç yaşında
Kimseyle temas kurmayın %90 covid gibi
Eşimde böyleydi
Sabah erken saatte gitmeniz lazım 8 gibi yoksa pcr yaptıramazsınız

Ama telaş yapma bende yaptım ilaç verecekler zaten 5 güne kadar koku almaya da başlarsın 5 gündür hastaysan yolu yarilamissin zatenböyle de atlatırsın gibi geliyor ama tani koyulsun ilaca başlayacaklar ya

Hayır antibiyotik değil acilen hastaneye başvur bekleme
Annen kaç yaşında
Kimseyle temas kurmayın %90 covid gibi
Eşimde böyleydi
Sabah erken saatte gitmeniz lazım 8 gibi yoksa pcr yaptıramazsınız
Bencede Mehfam ikna et aileni canım tedbirinizi alın gidin herkes diyor kullanılan ilaçlar etkili ilaçlarmışb varsa bir şey boşuna bu ağrıları çekmeyin kuzum annen sendende önce rahatsızlandı yazık SaskinAnne yi dinle sen tatlım yakın zamanda yaşadı o da devamlı prosedürler değişiyor hastanede covidle ilgili erkenden gidin ertelemeyin tedaviyi varsada

Anne yaşlı ise kapıya da gelirler beklemeden yapılır testleri
Ailesi mi ikna olmuyor yazık bu eziyet çekilmez verdikleri ilacı ben 1 yıldır romatizma için kullanıyorum ağrıları kesiyor eşim ilacı alınca koku almaya başladı.
Akciğer grafisini göndersem şaşırırsınız tek bir yerde ve 2.5 mm lezyon o bile öksürük olmadığı ateş olmadığı halde adamı yürüyemez hale getirdi
Zaman geçtikçe lezyonlar artar artmadan müdahele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…