Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

60 yaşlarındadır sanıyorum anacığı bir akrabaları doktormuşta iyiyseniz gelmeyin buralar çok kötü demiş gözleri korkmuş ama dediğin gibi bir imkan var ise ne güzel olur bir çağrı merkezini aramak lazım esasında..Allah korusun dediğin gibi kötülemeden

Evet hastane intaniye covid berbat ben eşimi beklerken sadece 1 dk kadar doktora kullandığım ilaçları söylemek için girmiştim ama itiyseniz gelmeyin demiş bana da kotulesorsen gel dediler o gün test yapıl.adi sonradan evde yaptılar.
Tanısı konması lazım çünkü ilaç almalılar
Annesinde daha çok belirti vardır yazık teyzeme. Kronik hastalığı varsa 112 yi aradılar mı gelirler

Sooonnn haftaaaaaaaaaa 5.takımaaa

Yarın ben gidiyorum teste inşallah. Sonra da annemi götürcez. Annem 65 yaşında. Annemle aynı belirtileri yaşadık. 4 gün eklem ağrıları ve öksürük sonra tat ve koku kaybı.
İlginç olan şu ki eğer var ise nerden bulaştı hiç anlamadık

Belkide hiç belirti göstermeyen bir taşıyıcı vardı bilemiyor ki insan kuzum hep öyle
Bizide haberdar et erkenden git

Market ya da hiç bir yere gitmediniz mi
Apartmanda olan varsa korkuluk asansör bunlardan da olabilir
65 yaşındaysa cikarma sen git yaşını söyle getir derslerse götürürsün
Testten korkma benim canım çok tatlıdır hiç acı verem birşey değil
Geçmiş olsun

Eşimin ilk eklem ağrısı olsu halsizlik öksürük olmadı sonra birden koku gitti başka birseyi olmadı kolay atlattı sizinde öyle olacak insaallah

Eşimin ilk eklem ağrısı olsu halsizlik öksürük olmadı sonra birden koku gitti başka birseyi olmadı kolay atlattı sizinde öyle olacak insaallah
İnşallah cnm. Bizim de öyle oldu. Müthiş eklem ağrısı yaşadık. Bu arada öksürük de oldu sonra ikisi de hafifledi ve en son işte koku ve tat kaybı. Yemeğin tadı hiç gelmedi yiyemedim bu yüzden akşam. Sadece su içtim o bile tuhaf. Avucuma tuzu döktüm ve damağımı yaktı tuz ama dilim hiç hissetmedi tadını. Eşimin ağır parfümü var onu sıktım ama hiç gelmedi kokusu

Bunlarıda görüp yaşayacağımız varmış senin için rahat olsun canım annende sende düzeleceksiniz böyle böyle inşallah biraz sabır bol dua

Aaa bende walk gününde senden bir 20 bin bekliyordum halbuki

Aaa bende walk gününde senden bir 20 bin bekliyordum halbuki
Ben de istiyordum sabah söyledim hatta ev halkına bugün yürücem diye ama çok kaotik geçti iki gün. Bulaşık makinesi bozuldu içini açtık sorunu bulalım diye onu sök bunu sök. Sonra bugün yeni mi alsak ikinci el mi alsak dolaştık durduk. En son şimdi bulaşıklar bitti ben de bittim sporsuz yatıcam maalesef. Sabah leslie güzel olur yapabilirsem.

Ayy ne benzer bir gün geçirmişiz bende köydeyim köydeki çamaşır makinesini çalıştıralım dedik annemde korkusuna 1 haftadır çalıştırmamış daha önceki senelerdede hep aynı sorun olmuş boru patlıyormuş devamlı Allah'ım alttan su geliyor makine su aldıkça alıyor aldıkça alıyor :))) biz kova kova su döküyoruz balkondan :)) tam komedi yaşadık bende yürüyemedim doğru düzgün :/ iyi dinlenmeleer canım

Size de geçmiş olsun, benimki de suyu ısıtmıyor, soğuk suyla dönünce tabi yağlar tıkamış açmak kolay oldu ama ısıtıcının sorununa parça gerek, astarı yüzünden pahalı. Tüketim toplumunda dayanıklı mallar pek dayanmıyor daha yeni sayılır 7 yıllık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…