- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.001
Yok kaptannn dün 79.1 idi bu kadar spor sanki iyi bile geldi.Regli + bu kadar sporda ödem yapmış olabilir tabi :) bravo canım sana tartıya aldırma doğru yoldasın
60 yaşlarındadır sanıyorum anacığıAnne yaşlı ise kapıya da gelirler beklemeden yapılır testleri
Ailesi mi ikna olmuyor yazık bu eziyet çekilmez verdikleri ilacı ben 1 yıldır romatizma için kullanıyorum ağrıları kesiyor eşim ilacı alınca koku almaya başladı.
Akciğer grafisini göndersem şaşırırsınız tek bir yerde ve 2.5 mm lezyon o bile öksürük olmadığı ateş olmadığı halde adamı yürüyemez hale getirdi
Zaman geçtikçe lezyonlar artar artmadan müdahele
Evet hastane intaniye covid berbat ben eşimi beklerken sadece 1 dk kadar doktora kullandığım ilaçları söylemek için girmiştim ama itiyseniz gelmeyin demiş bana da kotulesorsen gel dediler o gün test yapıl.adi sonradan evde yaptılar.60 yaşlarındadır sanıyorum anacığıbir akrabaları doktormuşta iyiyseniz gelmeyin buralar çok kötü demiş gözleri korkmuş ama dediğin gibi bir imkan var ise ne güzel olur bir çağrı merkezini aramak lazım esasında..Allah korusun dediğin gibi kötülemeden
Anne yaşlı ise kapıya da gelirler beklemeden yapılır testleri
Ailesi mi ikna olmuyor yazık bu eziyet çekilmez verdikleri ilacı ben 1 yıldır romatizma için kullanıyorum ağrıları kesiyor eşim ilacı alınca koku almaya başladı.
Akciğer grafisini göndersem şaşırırsınız tek bir yerde ve 2.5 mm lezyon o bile öksürük olmadığı ateş olmadığı halde adamı yürüyemez hale getirdi
Zaman geçtikçe lezyonlar artar artmadan müdahele
60 yaşlarındadır sanıyorum anacığıbir akrabaları doktormuşta iyiyseniz gelmeyin buralar çok kötü demiş gözleri korkmuş ama dediğin gibi bir imkan var ise ne güzel olur bir çağrı merkezini aramak lazım esasında..Allah korusun dediğin gibi kötülemeden
Yarın ben gidiyorum teste inşallah. Sonra da annemi götürcez. Annem 65 yaşında. Annemle aynı belirtileri yaşadık. 4 gün eklem ağrıları ve öksürük sonra tat ve koku kaybı.Evet hastane intaniye covid berbat ben eşimi beklerken sadece 1 dk kadar doktora kullandığım ilaçları söylemek için girmiştim ama itiyseniz gelmeyin demiş bana da kotulesorsen gel dediler o gün test yapıl.adi sonradan evde yaptılar.
Tanısı konması lazım çünkü ilaç almalılar
Annesinde daha çok belirti vardır yazık teyzeme. Kronik hastalığı varsa 112 yi aradılar mı gelirler
Belkide hiç belirti göstermeyen bir taşıyıcı vardı bilemiyor ki insan kuzum hep öyleYarın ben gidiyorum teste inşallah. Sonra da annemi götürcez. Annem 65 yaşında. Annemle aynı belirtileri yaşadık. 4 gün eklem ağrıları ve öksürük sonra tat ve koku kaybı.
İlginç olan şu ki eğer var ise nerden bulaştı hiç anlamadık ☹
Market ya da hiç bir yere gitmediniz miYarın ben gidiyorum teste inşallah. Sonra da annemi götürcez. Annem 65 yaşında. Annemle aynı belirtileri yaşadık. 4 gün eklem ağrıları ve öksürük sonra tat ve koku kaybı.
Eşimin ilk eklem ağrısı olsu halsizlik öksürük olmadı sonra birden koku gitti başka birseyi olmadı kolay atlattı sizinde öyle olacak insaallahYarın ben gidiyorum teste inşallah. Sonra da annemi götürcez. Annem 65 yaşında. Annemle aynı belirtileri yaşadık. 4 gün eklem ağrıları ve öksürük sonra tat ve koku kaybı.
İnşallah cnm. Bizim de öyle oldu. Müthiş eklem ağrısı yaşadık. Bu arada öksürük de oldu sonra ikisi de hafifledi ve en son işte koku ve tat kaybı. Yemeğin tadı hiç gelmedi yiyemedim bu yüzden akşam. Sadece su içtim o bile tuhaf. Avucuma tuzu döktüm ve damağımı yaktı tuz ama dilim hiç hissetmedi tadını. Eşimin ağır parfümü var onu sıktım ama hiç gelmedi kokusuEşimin ilk eklem ağrısı olsu halsizlik öksürük olmadı sonra birden koku gitti başka birseyi olmadı kolay atlattı sizinde öyle olacak insaallah
Bunlarıda görüp yaşayacağımız varmış senin için rahat olsun canım annende sende düzeleceksiniz böyle böyle inşallah biraz sabır bol duaİnşallah cnm. Bizim de öyle oldu. Müthiş eklem ağrısı yaşadık. Bu arada öksürük de oldu sonra ikisi de hafifledi ve en son işte koku ve tat kaybı. Yemeğin tadı hiç gelmedi yiyemedim bu yüzden akşam. Sadece su içtim o bile tuhaf. Avucuma tuzu döktüm ve damağımı yaktı tuz ama dilim hiç hissetmedi tadını. Eşimin ağır parfümü var onu sıktım ama hiç gelmedi kokusu☹
İnşallah inşallahEşimin ilk eklem ağrısı olsu halsizlik öksürük olmadı sonra birden koku gitti başka birseyi olmadı kolay atlattı sizinde öyle olacak insaallah
Aaa bende walk gününde senden bir 20 bin bekliyordum halbukiBugün akşama kadar çok iyiydi ama sonra meyvenin ucu biraz kaçtı sanırım.
10.08.2020
Sabah 0900 avokado, salatalık, domates, peynir, tavuk dilimi
Öğle 1400 yemişli yulaf lapası, 2 tk fıstık ezmesi
Akşam 1800 peynir, salatalık, şeftali
Ara 2000 1 kase yoğurt, 2 şeftali, 1 avuç kaju, 1 erik
Su 1.5 litre
Spor yok
Eki Görüntüle 2673658
1. Sayfada var canım en çok cardio 4 puan mesela:)Cherry Mom spor puanları nasıl hesaplanıyor :) en çok puan ne kazandırıyor?
Ben de istiyordum sabah söyledim hatta ev halkına bugün yürücem diye ama çok kaotik geçti iki gün. Bulaşık makinesi bozuldu içini açtık sorunu bulalım diye onu sök bunu sök. Sonra bugün yeni mi alsak ikinci el mi alsak dolaştık durduk. En son şimdi bulaşıklar bitti ben de bittim sporsuz yatıcam maalesef. Sabah leslie güzel olur yapabilirsem.Aaa bende walk gününde senden bir 20 bin bekliyordum halbuki
Menü sayfasında sohbet yazışma yapmıyoruz canım alıntıla diyerek bu sayfaya gelip alıntı paylaş kısmından yazışma yapabilirsin :)Merhaba Hindistan cevizi yağı ne işe yarıyor acaba adını çok duyuyorum da
İnşallah cnm inşallahBunlarıda görüp yaşayacağımız varmış senin için rahat olsun canım annende sende düzeleceksiniz böyle böyle inşallah biraz sabır bol dua
Ayy ne benzer bir gün geçirmişizBen de istiyordum sabah söyledim hatta ev halkına bugün yürücem diye ama çok kaotik geçti iki gün. Bulaşık makinesi bozuldu içini açtık sorunu bulalım diye onu sök bunu sök. Sonra bugün yeni mi alsak ikinci el mi alsak dolaştık durduk. En son şimdi bulaşıklar bitti ben de bittim sporsuz yatıcam maalesef. Sabah leslie güzel olur yapabilirsem.
Size de geçmiş olsun, benimki de suyu ısıtmıyor, soğuk suyla dönünce tabi yağlar tıkamış açmak kolay oldu ama ısıtıcının sorununa parça gerek, astarı yüzünden pahalı. Tüketim toplumunda dayanıklı mallar pek dayanmıyor daha yeni sayılır 7 yıllık..Ayy ne benzer bir gün geçirmişizbende köydeyim köydeki çamaşır makinesini çalıştıralım dedik annemde korkusuna 1 haftadır çalıştırmamış daha önceki senelerdede hep aynı sorun olmuş boru patlıyormuş devamlı Allah'ım alttan su geliyor makine su aldıkça alıyor aldıkça alıyor :))) biz kova kova su döküyoruz balkondan :)) tam komedi yaşadık bende yürüyemedim doğru düzgün :/ iyi dinlenmeleer canım 🖐
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?