- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.021
Gördüm de o kadar az olamaz diye düşündüm :)1. Sayfada var canım en çok cardio 4 puan mesela:)
Valla ben bilmem ezelden beri gelen puanlar onlarGördüm de o kadar az olamaz diye düşündüm :)
Sağol canım aynen özellikle 5 6 yıldan sonra başlıyor arızalarSize de geçmiş olsun, benimki de suyu ısıtmıyor, soğuk suyla dönünce tabi yağlar tıkamış açmak kolay oldu ama ısıtıcının sorununa parça gerek, astarı yüzünden pahalı. Tüketim toplumunda dayanıklı mallar pek dayanmıyor daha yeni sayılır 7 yıllık..
Kaptan benimkini azcık daha kırpmıssın 21700
10.08 walk Challenge sonuçları
1. U UmutluBen 20700 adım
2.@ calypso95 10278 adım
3.Cherry Mom 6500 adım
4.0zlem 3541 adım:)
DüzelttimmmmKaptan benimkini azcık daha kırpmıssın 21700cifte yürüyüşe çıktım bgn hatta birde canım sıkıldıkca spor yaptım sanada parcaparca bir suru hesaplama cıkıcak kaptan simdi
Pardon daha dikkat edeceğim :)Menü sayfasında sohbet yazışma yapmıyoruz canım alıntıla diyerek bu sayfaya gelip alıntı paylaş kısmından yazışma yapabilirsin :)
Sibal57 canım sende burdan dönersin sana zahmet
Rica ederim canım haberin yoktur diye söyledim sağolPardon daha dikkat edeceğim :)
Ben dün menü paylaşmıştım sanki ama bi tekrar kontrol edeyim7-14 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
S Suskunhanim
0zlem
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Amor-a
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
ayvacicegi
turab571
M MoongirlAndSerenity
P peri3032
Evet evet yazmışımBen dün menü paylaşmıştım sanki ama bi tekrar kontrol edeyim
Hibiskus ve tarçın buzla blenderdan geçiriyorum 1 çay kaşığı da balGece çayı ne içiyorsun canım ?
Ve yürüyüş ne kadar :)
Ya kusura bakma gözden kaçırmışımEvet evet yazmışım
Kusur olur mu hiç bu kadar zaman hiç birimizi gözden kaçırmadın ben olsam şimdiye yapmıştım bir iki kaçakYa kusura bakma gözden kaçırmışım
Çok teşekkür ederim. Haber ederim inşallah
Sağol cnm. Şuan daha iyiyim şükür. Eklem ağrım bitti. Öksürük de bitti gibi bişey. Sadece tat ve koku kaybı devam ediyor.Mehfam çok geçmiş olsun canımm bi an önce iyileşirsiniz inşallah
Kusur olur mu hiç bu kadar zaman hiç birimizi gözden kaçırmadın ben olsam şimdiye yapmıştım bir iki kaçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?