- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.041
Tebrik ederim U UmutluBen süpersin
10.08 walk Challenge sonuçları
1. U UmutluBen 21700 adım
2.@ calypso95 10278 adım
3.Cherry Mom 6500 adım
4.0zlem 3541 adım:)
Buna da şükür inşallah daha da iyi olacaksın ❤Sağol cnm. Şuan daha iyiyim şükür. Eklem ağrım bitti. Öksürük de bitti gibi bişey. Sadece tat ve koku kaybı devam ediyor.
Maşallah ya böyle azimli insanları görünce çok seviniyorumKaptanım hilal tam bir azim örneği aslında çok zor kilo verdi çok sağlam cardiolar yaptılar her pazartesi + 2 3 kg artı gördü fazla spor yüzünden hep ödem tuttu sanıyoruz incelmesi hep şahane oldu bu sebeple ♥ azimle tartı kısmınıda öyle böyle bırakmadı başardı valla@Cagrihilal1
Ben yine yolculuk sonrası 8-9 saate çıkardım uykuyu, kafamı kaldıramıyorumGünaydın kızlar.. Dün kırgınlık vardı üzerimde yarım saat zorla yürüdüm. Buraya da uğrayamadım. Hep uyukladım gün içinde. Bugün de ilk defa saat 11 de uyandım..
Sen de mi konyadasin canım? Ksrantinaniz niye uzadı
Test yaptıkları günden sonra ilave süre yazılmış sanirimSen de mi konyadasin canım? Ksrantinaniz niye uzadı
Koşun koşunCherry Mom 'in karnesi yayınlanmış
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Gittik cnm. Devlete götürmem kalabalık dedi. Özele götürdü. Kan aldılar. Antikor testi yapılıyormuş. 2 veya 3 güne çıkacakmış sonuç.
Yaparım 3 gün 5 den ise :)Valla ben bilmem ezelden beri gelen puanlar onlarne önemi var üçün beşinn maksat spor olsun canım sen haftada 3 gün yap seninkini 5 den hesaplayalım 6 kurtarmaz
İshal olurum benBirşey soracağım özel olacak ama
Regl döneminde diyare ya da kabızlık yaşayan oluyor mu
Vücudumda su kalmadı çok fenayim
Sağolun kızlar. 1 haftadır hastayım. Şüphelendik de sabah test verip geldik covid için. Dua edin inşallah
Kesin belli oluyormuymus ondaGittik cnm. Devlete götürmem kalabalık dedi. Özele götürdü. Kan aldılar. Antikor testi yapılıyormuş. 2 veya 3 güne çıkacakmış sonuç.
Metformin ikiye çıkardıİshal olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?