Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dun gece 2ye kadar kızıma alışveriş yaparken bayam bölümüne de bakayım dediğim h&m de bir bluz ve pantolonu kendimin 65 kilo olduğunu hayal ederek giydiğimi ve okula gittigimi hayal ederek uyuyamadım
Ben pek hayal kurmam gerçek olmazsa üzülürüm ama dün kurdum
Allahım su virüs bitsin ben kilo vermiş olayım okul açılsın sınıfta ileri geri yürürken ders anlatayım üzerinde çalıştığın bir konu olursa heyecanlanayim akşam yorgunluktan her yerim ağrısa da evime huzurla döneyim diye dua ettim

insallah canim bende cok istiyorum gercekten

Günaydın kızlar
Normalde aynı tartıda tartılmak gerekir bence ne kadar kilo verip vermediğimizi anlamak için ama sabah erken ve koştura koştura çıktığım için evde tartılmayı unuttum, az önce eczanede tartıldım 54.4 olmuşum Ama üzerimde inanılmaz bir şişkinlik var çaylar da işe yaramıyor artık ödem atmak için nedense. Bir de kıyafetli tartıldım malum. Normalde daha çok verirdim ama 2 haftadır aşırı şişkinim.

geçen haftaya nazaran -400 gr vermişim
Oran = %0,7299
Umarım doğru hesaplamışımdır oranı.. Cuma hedefim 54 olsun

Cherry Mom EceZ

Günaydın 5. Takım
Cherry Mom
EceZ

Güncel kilo 55.9
Cuma hedef 55.4

56.3/55.9/0.4/%0.71

Eki Görüntüle 2675110
Günaydınlarrr tebrikler kızlar çok iyi -400 ler :)(

seni o kadar iyi anliyorum ki. benim de hedefim 65 benzer kilodayiz senle zaten. ben de dün kendime bir sort aldim umarim bunu gelecek yaza giyemem 20 kilo zayiflamis olurum dedim icimden.

Yaaa eevt bazı şeyler ne değerliymiş değil mi hepsi olur inşallah

Cherry Mom güncel kilom 61 :) hedef 60.
Evet fazla ama kabızlık olup yediklerini vucutta kalınca bıde ödemli olunca çokta zor olmuyor ama isteyince şükürler olsun veriliyor

dun 66.0 dim
bugun sabahtan beri 66.4 cikiyorum aklimi kaciricam!

neyse oglen oluyo 66.4 mus gibi dusunelim

gecen hafta:67.1
bugun:66.4
-700 gr

yuzde hesabini sanirim beceremiyorum
Tebrikler aynen dahada bekleme bence
Deneme süren bugün doldu alayım mi listeye canım seni ? Senden düzenli eksi sözü beklemiyorum hepimiz insanız 3 5 şaşar ama düzenli paylaşım ekip içinde olma diyeti bozmama sözü bekliyorum :)) artık listeye karşıda ekstra sorumlu oluyoruz o yüzden ayrı bir yükü oluyor tamm dersen alayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…