- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.221
insallah canim bende cok istiyorum gercektenDun gece 2ye kadar kızıma alışveriş yaparken bayam bölümüne de bakayım dediğim h&m de bir bluz ve pantolonu kendimin 65 kilo olduğunu hayal ederek giydiğimi ve okula gittigimi hayal ederek uyuyamadım
Ben pek hayal kurmam gerçek olmazsa üzülürüm ama dün kurdum
Allahım su virüs bitsin ben kilo vermiş olayım okul açılsın sınıfta ileri geri yürürken ders anlatayım üzerinde çalıştığın bir konu olursa heyecanlanayim akşam yorgunluktan her yerim ağrısa da evime huzurla döneyim diye dua ettim
Günaydın 5. Takım
Cherry Mom
EceZ
Güncel kilo 55.9
Cuma hedef 55.4
56.3/55.9/0.4/%0.71
Eki Görüntüle 2675110
Gunaydinnn
Daha da fazla eksi olabilirdim ama malum regl inanılmaz su toplamışım vücut analizinde gördüm
Geçen hafta 82.4
Bu hafta 82
Kayıp 400 gr
0.49 (ben bu yüzdeleri doğru mu hesaplıyorum acaba)
Cherry Mom
EceZ
Hedefim 81.8 olsun
Günaydınlarrr tebrikler kızlar çok iyi -400 lerGünaydın kızlar
Normalde aynı tartıda tartılmak gerekir bence ne kadar kilo verip vermediğimizi anlamak için ama sabah erken ve koştura koştura çıktığım için evde tartılmayı unuttum, az önce eczanede tartıldım 54.4 olmuşumAma üzerimde inanılmaz bir şişkinlik var çaylar da işe yaramıyor artık ödem atmak için nedense. Bir de kıyafetli tartıldım malum. Normalde daha çok verirdim ama 2 haftadır aşırı şişkinim.
geçen haftaya nazaran -400 gr vermişim
Oran = %0,7299
Umarım doğru hesaplamışımdır oranı.. Cuma hedefim 54 olsun
Cherry Mom EceZ
Süpersinnnngünaydin kizlar
tartida daha büyük bir eksi bekliyordum cünkü dün de tartilmistim ve cuma günkü (bugünkü) hedefime ulasmistim. bugün nedense daha fazla ciktim düne göre
güncel 73,3 gecen haftaya göre -600 gr
gelecek cuma 82,5 diyorum
Cherry Mom
EceZ
seni o kadar iyi anliyorum ki. benim de hedefim 65 benzer kilodayiz senle zaten. ben de dün kendime bir sort aldim umarim bunu gelecek yaza giyemem 20 kilo zayiflamis olurum dedim icimden.Dun gece 2ye kadar kızıma alışveriş yaparken bayam bölümüne de bakayım dediğim h&m de bir bluz ve pantolonu kendimin 65 kilo olduğunu hayal ederek giydiğimi ve okula gittigimi hayal ederek uyuyamadım
Allahım su virüs bitsin ben kilo vermiş olayım okul açılsın sınıfta ileri geri yürürken ders anlatayım üzerinde çalıştığın bir konu olursa heyecanlanayim akşam yorgunluktan her yerim ağrısa da evime huzurla döneyim diye dua ettim
Yaaa eevt bazı şeyler ne değerliymiş değil miDun gece 2ye kadar kızıma alışveriş yaparken bayam bölümüne de bakayım dediğim h&m de bir bluz ve pantolonu kendimin 65 kilo olduğunu hayal ederek giydiğimi ve okula gittigimi hayal ederek uyuyamadım
Ama + 2 de çok değil mi yauğraşsam alamam gibii geliyor nasıl bir ipleri koparmadır o :)) vallahi tatlım sen düşün taşın benim için okeysin zaten artık seni tanıdık bildik sevdik :)) listeye girdiğinde 2 ay izin hakkın olmuyor :/ tek çıkış imkanı yarışmadan ayrılmak oluyor onuda kullanırsak 6 ay bir daha geri gelemiyorsun falan filan ... Biraz ipleri sıkı tutup mezun olabilirsin aslında çok fazla bir kilon yok ama karar senin dediğim gibi alt listede olmak demotive ediyor olabilir kimisi etkilenmiyor kimisi etkileniyor değişiyor kişiden kişiye
Canım kız yeni uyandı kahvaltı yaptırıp yazayım
Tmm canım acelesi yokCanım kız yeni uyandı kahvaltı yaptırıp yazayım
Tebrikler aynen dahada bekleme bencedun 66.0 dim
bugun sabahtan beri 66.4 cikiyorum aklimi kaciricam!
neyse oglen oluyo 66.4 mus gibi dusunelim
gecen hafta:67.1
bugun:66.4
-700 gr
yuzde hesabini sanirim beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?