Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptan o zaman sana bir soru. Bu gün hiç spor yapmadım yarın muhtemelen en geç 7-8 gb spor yapıcam öyle tartışıp gelicem. Şimdide yatmadan çnce bir eliptik yapayım mı? Tartımı güzel yansır mı? Hem biraz mide ağrım var gittiğim yerde 3 büyük bardak çay içtim nedendir bilinmez içtim o çayları valla bişmiyorum hiç içmemde normalde mideme vurdu birazda uykum var ama dersen ki güzel olur gidip yapıcam yinede eliptik. Bgn hiç sporum yok ve sadece 6 bin adımım var

Senin tartı annendekinden farklı değil mi ? Aynı tartı değil yani ?
Farklı tartı canım,annemin Beko benimki garip isimli bı şey geçen cuma foto attım sanırım. Tartı farkı yoktu ama geldiğimde,bugün birden fazla gösterince ben karnımın sisligine vermiştim ama oğlumu da fazla tartinca şüphelendim,yarın ne gösterecek bakalımyoksa eksideydim yani az da olsa merak etme
Hımm o 10 puan mıydı kaptan. Bende sandim ki işte 261 yapcak fln. Tamamdır kaptan
Bence sen doğru hesapların +100 olmalı değil mi Cherry Mom

Yarın sabah ödemi atarım spor kesin yaparım diyorsan yap canım vakit bulamazsan yapma yoksa kesin + kalkarsın

Yarın eksi olursam ben takıma gırwcek miyim bal kız Cherry Mom ??
Sadece yarınlk bir iş değil ama düzenli bildirim paylaşım ve öyle anormal artılar olmaz ise olur tabi niye olmasın ama sende arada +2 Lee flan oluyor ya onu bu yürek kaldırmaz listeye karşı sözünü verir yarında güzel bir eksi ile gelirsen listede yerin hazır onun dışında regli oluruz denk gelir cumaya +200 300 vs oynama olur

Bayram seyran olunca oluyor artı 2

Bayram seyran olunca oluyor artı 2
Ama + 2 de çok değil mi ya uğraşsam alamam gibii geliyor nasıl bir ipleri koparmadır o :)) vallahi tatlım sen düşün taşın benim için okeysin zaten artık seni tanıdık bildik sevdik :)) listeye girdiğinde 2 ay izin hakkın olmuyor :/ tek çıkış imkanı yarışmadan ayrılmak oluyor onuda kullanırsak 6 ay bir daha geri gelemiyorsun falan filan ... Biraz ipleri sıkı tutup mezun olabilirsin aslında çok fazla bir kilon yok ama karar senin dediğim gibi alt listede olmak demotive ediyor olabilir kimisi etkilenmiyor kimisi etkileniyor değişiyor kişiden kişiye

Cherry Mom
Benim geçen hafta ekstra sporum yoktu malum durumdan ama günlük çoğunlukla 3000 ile 4000 arası adım atmışım tel yanındayken
Onları yazayım mı sana günlük yazmayı unutmuşum

Günaydınlar herkeseeee
Artık son 2! Pazar günü evime dönüyorum. Yeniden listelerde boy göstermeye başlamam an meselesi! şu an kilomdan hiiiiççç haberim yok. Tartılmakta istemiyorum. Eve gittikten 1-2 gün sonra tartılacağım. Yol yorgunluğu ve ödem oluyor. Bence tatili iyi geçirdim. Ancak tartı ne diyecek bakalım. Sizler nasılsınız?

Cherry Mom cim mezuniyet karnen için ayrıca tebrik ederim, çok özendim yaa... şu karneye bir ulaşabilseydim! Ama bırakmayacağım, reamen rol modelimsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…