- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.201
Kaptan o zaman sana bir soru. Bu gün hiç spor yapmadım yarın muhtemelen en geç 7-8 gb spor yapıcam öyle tartışıp gelicem. Şimdide yatmadan çnce bir eliptik yapayım mı? Tartımı güzel yansır mı? Hem biraz mide ağrım var gittiğim yerde 3 büyük bardak çay içtim nedendir bilinmez içtim o çayları valla bişmiyorum hiç içmemde normalde mideme vurdu birazda uykum var ama dersen ki güzel olur gidip yapıcam yinede eliptik. Bgn hiç sporum yok ve sadece 6 bin adımım varS Suskunhanim0zlem Calypso95 U UmutluBen O Ozgenurrrr redsonja87 SaskinAnne kızlar özellikle sizden yarın öğlen 1 e kadar bildirim bekliyorm uzaması durumunda yazarsanız yine bekleriz sorun değil ✌ama ne yapın edin + gelmeyin lütfen yüzdük yüzdük kuyruguna geldik nazar boncuğu gitmesinnnnnn ♥
***5.Takım 687. Etap ***
Suskunhanim(55.2/
0zlem (73,3/
Calypso95 (69.2/
UmutluBen(76.6/
Ozgenurrrr (65,8/
redsonja87 (54,8/
SaskinAnne (82.4/
5.takim ortalaması: %0
Alt liste:
EceZ ( 53.1/) mezun üye hedef kg 52
ayvacicegi(56.3 ) 668.etapta 52,4 kg ile izne ayrılan üye
Fancynancy (84,4/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (81,8/)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Asya2600 (62,0/) yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (65,6) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
mavimli (83.9/) 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65
Amor-a (55.1/) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
kirmizigitar (67,1/ yeni üye başlangıç tarihi 27.07.20 başlangıç kilo 67,6 hedef kilo 53
peri3032 (59/ ) yeni üye başlangıç tarihi 04.08.20 başlangıç kg 59 hedef kg 52
moongirlandserenty ( 62,5/62/0.5/0,8 ) yeni üye başlangıç tarihi 04.08.20 başlangıç kilo 62,5 hedef kg 56,3
vorones (58,2/ )* izinli üye geri döndü başlangıç kg 58,2 hedef kg 56,5
Meryminty (106/ ) yeni üye başlangıç tarihi 13.08.20 başlangıç kg 106 hedef kg 65
Farklı tartı canım,annemin Beko benimki garip isimli bı şeySenin tartı annendekinden farklı değil mi ? Aynı tartı değil yani ?
Bence sen doğru hesapların +100 olmalı değil miHımm o 10 puan mıydı kaptan. Bende sandim ki işte 261 yapcak fln. Tamamdır kaptan
Kabus dolu bir geceEvet yarın tartı günü cnm. Takımlar arası yarış ve puanlama günü. Yüzdeler hesaplanacak.
hadi bakalim hayirlisiİnşallah ekibiin genel durumuda iyi olurda senide alırız bu hafta listeye canımnedense gözümü korkuttu bu kızlar benim
İyi geceler canımİyi geceler çıtır kizlar
Yarın sabah ödemi atarım spor kesin yaparım diyorsan yap canım vakit bulamazsan yapma yoksa kesin + kalkarsınKaptan o zaman sana bir soru. Bu gün hiç spor yapmadım yarın muhtemelen en geç 7-8 gb spor yapıcam öyle tartışıp gelicem. Şimdide yatmadan çnce bir eliptik yapayım mı? Tartımı güzel yansır mı? Hem biraz mide ağrım var gittiğim yerde 3 büyük bardak çay içtim nedendir bilinmez içtim o çayları valla bişmiyorum hiç içmemde normalde mideme vurdu birazda uykum var ama dersen ki güzel olur gidip yapıcam yinede eliptik. Bgn hiç sporum yok ve sadece 6 bin adımım var
Hahaha sana 10 bana 100 olmuşHımm o 10 puan mıydı kaptan. Bende sandim ki işte 261 yapcak fln. Tamamdır kaptan
Sadece yarınlk bir iş değil ama düzenli bildirim paylaşım ve öyle anormal artılar olmaz ise olur tabi niye olmasın ama sende arada +2 Lee flan oluyor ya onu bu yürek kaldırmaz listeye karşı sözünü verir yarında güzel bir eksi ile gelirsen listede yerin hazırYarın eksi olursam ben takıma gırwcek miyim bal kızCherry Mom ??
Bayram seyran olunca oluyor artı 2Sadece yarınlk bir iş değil ama düzenli bildirim paylaşım ve öyle anormal artılar olmaz ise olur tabi niye olmasın ama sende arada +2 Lee flan oluyor ya onu bu yürek kaldırmaz listeye karşı sözünü verir yarıda güzel bir eksi ile gelirsen listede yerin hazıronun dışında regli oluruz denk gelir cumaya +200 300 vs oynama olur
Ama + 2 de çok değil mi yaBayram seyran olunca oluyor artı 2
kızlar birde ricayarın kg bildirimi yaparken
güncel kg : ....
cuma hedef kg : ....
Cherry Mom EceZ derseniz ben listeyi yaparım ecezde hedefleri almış olur ikisi bir çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?