- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.241
Ay valla iyi antrenmanDün önceki gün bugun ev bakma bahanesine o sıcağın bağrında 10 bin adımdan fazla yürümüşüm. Daha da gitmezse bu kilolar hiç gitmez.
Çookk iyiiii TebriklerGünaydın herkese başlangıcım 59 du 56.70 olmuşum
Hedef cuma 72,5 değil migünaydin kizlar
tartida daha büyük bir eksi bekliyordum cünkü dün de tartilmistim ve cuma günkü (bugünkü) hedefime ulasmistim. bugün nedense daha fazla ciktim düne göre
güncel 73,3 gecen haftaya göre -600 gr
gelecek cuma 82,5 diyorum
Cherry Mom
EceZ
çocuk yıkama -300 he:)) herkess çocugunu yıkasınnnnn bkalımmm hiç yoktan iyidirrSabah sabit olunca çocukları falan yıkadım eksileyim diyebu vakte kaldım
Geçen cuma 55.2
Güncel 54.9
Hedef 54.6
Cherry Mom EceZ
Tebrikler, o zaman biz iddialıyız bu haftaCherry Mom güncel kilom 61 :) hedef 60.
Evet fazla ama kabızlık olup yediklerini vucutta kalınca bıde ödemli olunca çokta zor olmuyorama isteyince şükürler olsun veriliyor
Hemen tarifi veriyorumçocuk yıkama -300 he:)) herkess çocugunu yıkasınnnnn bkalımmm hiç yoktan iyidirr:)))
Aslında sana baktım canım izin kilona dönmene gerek yüzde 5 üzeri kg almışsınCherry Mom kaptanım benim de liste şansım var mı, izin kilosuna kadar aşağıda mı takılayım?
Hemen tarifi veriyorumiki çocuğu leğene banyoya islatiyorsunuz,onların kiri yumusarken ay pardon onlar oynarken siz bı taraftan evi topluyorsunuz ve iki dk da bir aneeeaaaee CİGİRİSİYLA banyoya kosuyorsunuz hem ev toplaniyo hem de çocuklar yikaniyo gelen eksiler de can baş üstüne
Cumartesi 3000
Günaydın 5. Takım
Cherry Mom
EceZ
Güncel kilo 55.9
Cuma hedef 55.4
56.3/55.9/0.4/%0.71
Eki Görüntüle 2675110
Gunaydinnn
Daha da fazla eksi olabilirdim ama malum regl inanılmaz su toplamışım vücut analizinde gördüm
Geçen hafta 82.4
Bu hafta 82
Kayıp 400 gr
0.49 (ben bu yüzdeleri doğru mu hesaplıyorum acaba)
Cherry Mom
EceZ
Hedefim 81.8 olsun
hedefim 80.9EceZ
Günaydın kızlar
Normalde aynı tartıda tartılmak gerekir bence ne kadar kilo verip vermediğimizi anlamak için ama sabah erken ve koştura koştura çıktığım için evde tartılmayı unuttum, az önce eczanede tartıldım 54.4 olmuşumAma üzerimde inanılmaz bir şişkinlik var çaylar da işe yaramıyor artık ödem atmak için nedense. Bir de kıyafetli tartıldım malum. Normalde daha çok verirdim ama 2 haftadır aşırı şişkinim.
geçen haftaya nazaran -400 gr vermişim
Oran = %0,7299
Umarım doğru hesaplamışımdır oranı.. Cuma hedefim 54 olsun
Cherry Mom EceZ
günaydin kizlar
tartida daha büyük bir eksi bekliyordum cünkü dün de tartilmistim ve cuma günkü (bugünkü) hedefime ulasmistim. bugün nedense daha fazla ciktim düne göre
güncel 73,3 gecen haftaya göre -600 gr
gelecek cuma 82,5 diyorum
Cherry Mom
EceZ
Cherry Mom güncel kilom 61 :) hedef 60.
Evet fazla ama kabızlık olup yediklerini vucutta kalınca bıde ödemli olunca çokta zor olmuyorama isteyince şükürler olsun veriliyor
Hedefleri aldım kızlar tabloyu bugün hazırlayacağım.Sabah sabit olunca çocukları falan yıkadım eksileyim diyebu vakte kaldım
Geçen cuma 55.2
Güncel 54.9
Hedef 54.6
Cherry Mom EceZ
Tamam kaptanım, nasıl uyarsa size. Yüzde 5 kuralı için herhalde 55 sınır bende, bu hafta fazla kilo vermeyeyim o zamanAslında sana baktım canım izin kilona dönmene gerek yüzde 5 üzeri kg almışsınbu iyi mi kötü mü sadece bekleyen 2 eski üye var Sibal57 ama o da bugün sabit geldi alamam gibi mavimli var o da ortalamaya -0,27 olacak girerse sende girersen -0,35 oluyor duruma göre ekle çıkar yapacağım en sonda canım etap sonu çünkü nazar boncuğu gitmesin son hafta olmazsa etap başında alırım olur mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?