- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.181
Biraz önce oğlum tartildi o da bı kilo fazla çıktıAmann Allah'ım affet +1.5 da kaldım
Şaka şaka geçmiş olsun canım sabaha birşeyin kalmaz sıcak şeyler iç ayaklarını belini sıcak tut bakalım
Ayy kaptan bende cardio yapıcam o zaman bu cardio nedir?aa bunu mu bekliyordun tmm bütün cardiolar 5 :)
Bugünde biraz pide var kaptan. Şimdi tartıldım 77.7 yarına halolur inş. Spor yapıcam soor sonrası yazıcam kaptan. Ben 12 ye kadar bildiririm ama geç kalırsamda bekleyin kaptan beniArttırma canım bugün hafif geçirdiysen iyi yarında imkanın olursa geç tartıl hatta spor sonrası tartıl var mı imkanın yarın için ?
16100 dü 161 puandan 171 puan oldu canım eklendi yaniKaptan benim cumartesi walktan gelen +100 puanım vardı sanki buraya eklenmemiş galiba kaptan.
Bekleriz tabi canım tamamdırBugünde biraz pide var kaptan. Şimdi tartıldım 77.7 yarına halolur inş. Spor yapıcam soor sonrası yazıcam kaptan. Ben 12 ye kadar bildiririm ama geç kalırsamda bekleyin kaptan beni
Cardioların artık hepsi 5 puan canlar :))Ayy kaptan bende cardio yapıcam o zaman bu cardio nedir?
Senin tartı annendekinden farklı değil mi ? Aynı tartı değil yani ?Biraz önce oğlum tartildi o da bı kilo fazla çıktıusutmeden değil de tartıdan galiba, yerinden mi oynadı nedir şimdi ağrım var da yarın su şişesiyle falan test ederim olmadı gider komşuda tartilirim ama çok geç kalkıyorlar
evet lahana canim cok alemsinyaaaa var yaaaa fesatlığımdan ölcem itiraf edeyim bariii
Neymiş buuu coleslaww hıııı hamburger yanii kesin patates kızartmasının alengirli adıdırdedimmmmm baktımmmmm utandımmm affett beniiiiii lahana salatası çıktı ya la hahaha
evet lahana canim cok alemsin
gecmis olsunCnm tanıdık Dr var ona sordum da covid yaşamışsın ama negatife dönmüş, iyileşme sürecindesin. Zamanla koku da alacaksın dedi.
benim bu hafta agrilarim coktu kaptan o yüzden spor yok. ama tartida iyi bir eksi cikacagima eminim
spor puan tablomuz
bu hafta çok tembel vardı çok bakalım yarın bu tembel arkadaşlar tartıda nasıl çıkacak karşımıza
Eki Görüntüle 2674842
İnşallah ekibiin genel durumuda iyi olurda senide alırız bu hafta listeye canımbenim bu hafta agrilarim coktu kaptan o yüzden spor yok. ama tartida iyi bir eksi cikacagima eminim
Nerede kalıyorsun canım misafirhane gibi bir yer mi inşallah aradığını bulursungeldim ev ariyorum yok arkadas aradigim gibi bir ev. Insallah yarina bulabilirim. Tarti gunu yarin bu evde var mi onu da bilmiyorum umarim vardir. Hava cok sicak ve nemli sirf terden 2 kg vermisimdir diye umuyorum
Bende sürpriz var sabahı bekleyin anacimS Suskunhanim0zlem Calypso95 U UmutluBen O Ozgenurrrr redsonja87 SaskinAnne kızlar özellikle sizden yarın öğlen 1 e kadar bildirim bekliyorm uzaması durumunda yazarsanız yine bekleriz sorun değil ✌ama ne yapın edin + gelmeyin lütfen yüzdük yüzdük kuyruguna geldik nazar boncuğu gitmesinnnnnn ♥
***5.Takım 687. Etap ***
Suskunhanim(55.2/
0zlem (73,3/
Calypso95 (69.2/
UmutluBen(76.6/
Ozgenurrrr (65,8/
redsonja87 (54,8/
SaskinAnne (82.4/
5.takim ortalaması: %0
Alt liste:
EceZ ( 53.1/) mezun üye hedef kg 52
ayvacicegi(56.3 ) 668.etapta 52,4 kg ile izne ayrılan üye
Fancynancy (84,4/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (81,8/)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Asya2600 (62,0/) yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (65,6) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
mavimli (83.9/) 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65
Amor-a (55.1/) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
kirmizigitar (67,1/ yeni üye başlangıç tarihi 27.07.20 başlangıç kilo 67,6 hedef kilo 53
peri3032 (59/ ) yeni üye başlangıç tarihi 04.08.20 başlangıç kg 59 hedef kg 52
moongirlandserenty ( 62,5/62/0.5/0,8 ) yeni üye başlangıç tarihi 04.08.20 başlangıç kilo 62,5 hedef kg 56,3
vorones (58,2/ )* izinli üye geri döndü başlangıç kg 58,2 hedef kg 56,5
Meryminty (106/ ) yeni üye başlangıç tarihi 13.08.20 başlangıç kg 106 hedef kg 65
Yani ailemin yanina geldim bir haftaligina var diye biliyorum. Bizimkiler uyudu yarin uyaninca sorayim nereye kaldirdilar. Ben 15 sene once almistim o tartiyi hala calisiyordu diye biliyorum umarim dogru gosterir :)Nerede kalıyorsun canım misafirhane gibi bir yer mi inşallah aradığını bulursun
Hımm o 10 puan mıydı kaptan. Bende sandim ki işte 261 yapcak fln. Tamamdır kaptan16100 dü 161 puandan 171 puan oldu canım eklendi yani
Ohhhh puan için kardio yapıcam valla. Resmen puan için spor yapıyorum sapor amacımı. Bu olmaması lazım belkide ama demek bı sistem en azından benim üzerimde işe yarıyor demek kiCardioların artık hepsi 5 puan canlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?