- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.281
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
S Suskunhanim | 54.9 | 54.6 | ||
| 73.3 | 72.9 | ||
| 68.6 | 68.3 | ||
U UmutluBen | 76.6 | |||
O Ozgenurrrr | 63.8 | |||
| 53.1 | 52.9 | ||
| 85.9 | 85.0 | ||
| 66.0 | |||
| 55.9 | 55.4 | ||
| 81.8 | 80.9 | ||
| 82.0 | 81.8 | ||
A Asya2600 | 61.0 | 60.0 | ||
| 83.3 | 82.5 | ||
| 55.1 | |||
| 54.4 | 54.0 | ||
| 66.4 | |||
| 106.0 | |||
P peri3032 | 56.7 | |||
M MoongirlAndSerenity | 62.0 | |||
| 58.2 |
Çıkarabilirsin canımCherry Mom kaptanım vorones ve moongirl en son pazar pazartesi günü giriş yapmışlar onları listede tutmaya devam edelim mi çıkaralım mı ne yapalım
Tamamdır prensesÇıkarabilirsin canım
Koku kaybı var demişti, çok karakteristik. Maalesef testin güvenirliği yüzde 40, yani çok gerçekçi sonuç vermiyor. Umarım kötüleşmeden atlatır bir an önce.Gece kötüleşmiş tomografide çıkmış
56.0 inşallahU UmutluBen
O Ozgenurrrr
cgdmk
Amor-a
kirmizigitar
Meryminty
P peri3032
Cuma günü için hedef kilonuzu bildirir misiniz kızlar
Amin inşallah yaKoku kaybı var demişti, çok karakteristik. Maalesef testin güvenirliği yüzde 40, yani çok gerçekçi sonuç vermiyor. Umarım kötüleşmeden atlatır bir an önce.
Tamam kaptanım o zaman hemen elimdeki dondurma kutusunu yavaşça yerine bırakayım dermişimayvacicegi canım senide son dakika aldım listeye canım olumlu olumsuz değişen bir durum yoktu 3.lük gitmişti zaten o yüzden aldım bilgin olsun ♥
Ben hedef 54.2 -54.3Tamamdır prenses
Kan testi doğru sonuç vermiyorKoku kaybı var demişti, çok karakteristik. Maalesef testin güvenirliği yüzde 40, yani çok gerçekçi sonuç vermiyor. Umarım kötüleşmeden atlatır bir an önce.
İnşallah eşin gibi reyyanda toparlar biran önce benim anlamadığım ona annesinden geçti annesi bile gece yarısı böyle rahatsızlanmadı ona film flan çekilmedi diye biliyorum nasıl oluyor Reyyan annesinden çok etkileniyor hem daha genç bünyesi mi daha zayıf acabaKan testi doğru sonuç vermiyor
Eşimin pcrve tomografi pozitif olduğu gün kan testi negatif çıkmıştı ve koku almiyordu
Evet kızlar lütfen dua edelim ne olursa artık hangimizin duası kabul olur bilinmezkiYeni okuyabildim buraları, Reyyan için çok üzüldüm.. hasta haliyle her gün liste tuttu burada kadıncağız, umarım tez vakitte iyileşip aramıza döner. Diğer konuya da bakıp okuyacağım inşallah, kızlar siz de ihmal etmeyin Reyyank arkadaşımız için yapalım duamızı.
Anca gelebildim can ı m tatil dönüşü anca toparladım neyseki uzun süredir açtım da iyi eksi geldimListemizi paylaştım kızlar U UmutluBen başım ağrıyor bekleyemedim liste kafamdan çıksın istedim yatayım biraz sonra yine bakarım kilonda değişme olursa dönersin canım yada böyle kalsın nota sıkıntısı yok sonuçta
Herkesi ayrı ayrı tebrik ederim
Başta O Ozgenurrrr bu hafta çok iyiydi menülerin biraz dikkat etmeyle vücudun hemen karşılığını verdi bu şahane bir şey
redsonja87 SaskinAnne mavimli Calypso95 S Suskunhanim kirmizigitar sizlerde çok iyiydiniz tebrikler
Annesinin durumu nasıl acabaİnşallah eşin gibi reyyanda toparlar biran önce benim anlamadığım ona annesinden geçti annesi bile gece yarısı böyle rahatsızlanmadı ona film flan çekilmedi diye biliyorum nasıl oluyor Reyyan annesinden çok etkileniyor hem daha genç bünyesi mi daha zayıf acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?