Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayvacicegi canım senide son dakika aldım listeye canım olumlu olumsuz değişen bir durum yoktu 3.lük gitmişti zaten o yüzden aldım bilgin olsun ♥
Tamam kaptanım o zaman hemen elimdeki dondurma kutusunu yavaşça yerine bırakayım dermişim

Umarım bu sefer sonu gelir, mezun olana kadar izin almak yok

Koku kaybı var demişti, çok karakteristik. Maalesef testin güvenirliği yüzde 40, yani çok gerçekçi sonuç vermiyor. Umarım kötüleşmeden atlatır bir an önce.
Kan testi doğru sonuç vermiyor
Eşimin pcrve tomografi pozitif olduğu gün kan testi negatif çıkmıştı ve koku almiyordu

Kan testi doğru sonuç vermiyor
Eşimin pcrve tomografi pozitif olduğu gün kan testi negatif çıkmıştı ve koku almiyordu
İnşallah eşin gibi reyyanda toparlar biran önce benim anlamadığım ona annesinden geçti annesi bile gece yarısı böyle rahatsızlanmadı ona film flan çekilmedi diye biliyorum nasıl oluyor Reyyan annesinden çok etkileniyor hem daha genç bünyesi mi daha zayıf acaba

Evet kızlar lütfen dua edelim ne olursa artık hangimizin duası kabul olur bilinmezki

Anca gelebildim can ı m tatil dönüşü anca toparladım neyseki uzun süredir açtım da iyi eksi geldim

Annesinin durumu nasıl acaba

Virüs yükü diye birşey var yani virüs fazla aldıysa daha ağır geçiriyor az aldıysa hafif
Şu an durumu nasıl acaba pawlover yazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…