Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Annesinin durumu nasıl acaba

Virüs yükü diye birşey var yani virüs fazla aldıysa daha ağır geçiriyor az aldıysa hafif
Şu an durumu nasıl acaba pawlover yazsa
Ben de henüz haber alamadım ama annesi de epey ağır atlattı doktora gitmeyi kabul etmedi aslında o da gitmeliydi bence. Bi yazayım tekrar dönerse haber ederim

noldu da hicbirsey yemedin ben de iki kisilik yedim bugün

Mehfam canim cok gecmis olsun, reglim duaya katilamiyorum ama cok merak ettim, insallah biran once atlatirsin.

ozelde yapilan bu test hicbirsey ifade etmiyordu demekki...

Ya öyle şaşkınım ki hani arasıra gelip yazıyordu ya buraya ben ya klima çarpmıştır ya da en kötü yaz gribi falandır diye düşünmüştüm. Rehavete kapılmamak lazım gerçekten bana bir şey olmaz dememeliyiz hastalık geldi mi kolay kolay gitmiyor, kadıncağız bayramdan beri uğraşıyodu hastalıkla. Nereden baksan 2 hafta olacak ve anladığım kadarıyla da ağır geçiriyor. Yaşım genç kolay atlatırım dememeli, tedbirleri bırakmamalıyız. İnşallah tez zamanda iyileşir Reyyan ve aramıza döner, çok üzgünüm gerçekten.

Bende öyle ciğerlere kadar inmş hastalık çok üzüldüm atlacak Allah'ın izniyle anasına bakayım derken oldu tabi ondan da korumadı kendini yavrum

Canım çok sıkkın kızlar Reyyan ın durumundan mı ne bilmiyorum bende hastanedeydim gece migren tuttu getircek götürcek çocuğa bakacak kimse yok taksitle git gel yalnızlığın gözü çıksın takside uyuya kalmışım serumun etkisiyle adam beni alsa götürse ooooo yani Allah'tan iyi birine denk gelmişim

Çok geçmiş olsun, insan böyle zamanlarda yanında bir destekçi istiyor evet. Bu aralar ben de yalnızlığı dibine kadar hissediyorum ama biliyorum ki hayat da hep bir mücadele. İnsan en büyük dert/sıkıntı kendinde sanıyor ama böyle gördükçe ve bu forumdaki hayatları okudukça öyle olmadığını anlıyorum. Nasılsın şimdi daha iyi misin? Geçti mi migrenin?

Sağol tatlım geçti sadece bir sersemlik hali var yorgun gibiyim miniğimde durmuyor kuduruyor sağolsun 4 yaş yaramazlığın zirve yaşında :) çılgınca değerlendiriyor bu yılları :) eşimde yok evde
Sen neden öylesin canım? Sahi tek mi yaşıyorsun ailenle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…