- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.301
Ben de henüz haber alamadım ama annesi de epey ağır atlattı doktora gitmeyi kabul etmedi aslında o da gitmeliydi bence. Bi yazayım tekrar dönerse haber ederimAnnesinin durumu nasıl acaba
Virüs yükü diye birşey var yani virüs fazla aldıysa daha ağır geçiriyor az aldıysa hafif
Şu an durumu nasıl acabapawlover yazsa
noldu da hicbirsey yemedinBugün hiçbir şey yiyemedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin, domates, salatalık
Ara
Türk kahvesi bir küçük lokum
öğlen
Yok
ara
Türk kahvesi
ara
Kiraz sapı çayı-2 tane kuru kayısı
Akşam
Yok
spor
Özelllikle spor yapmadım ancak 5 kat inip çıktım, 2.033 adım da yürümüşüm
su
2.5 ltye tamamlayacağım
Cherry Mom Mehfam
O kadar yoğundum ki, işlerimi yetiştireyim sonra yerim diye diye akşam oldu. Ee o saatten sonra yersem kendimi durduramazdım bugün de böyle olsun dedim. Afiyet olsun orticim, bol kas olarak dönsün inşallahnoldu da hicbirsey yemedinben de iki kisilik yedim bugün
kuzu gecen hafta bugun icin hedefim 66.6 diU UmutluBen
O Ozgenurrrr
cgdmk
Amor-a
kirmizigitar
Meryminty
P peri3032
Cuma günü için hedef kilonuzu bildirir misiniz kızlar
Kızlar selam, tanıyosunuz belki katılmak isterseniz diye yazmak istedim.Mehfam da covid pozitif çıkmış. Dua okuyoruz katılmak isterseniz
Arkadaşımız için 70.000 Ya Şafi
Merhaba hanımlar, arkadaşımız @reyyanK da covid çıkmış onun için okuyacağız. Okuyabilecek arkadaşlar sayıdan düşerek yazarsa çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden ❤️ 1000 aldım kalan: 69000www.kadinlarkulubu.com
Ya öyle şaşkınım ki hani arasıra gelip yazıyordu ya buraya ben ya klima çarpmıştır ya da en kötü yaz gribi falandır diye düşünmüştüm. Rehavete kapılmamak lazım gerçekten bana bir şey olmaz dememeliyiz hastalık geldi mi kolay kolay gitmiyor, kadıncağız bayramdan beri uğraşıyodu hastalıkla. Nereden baksan 2 hafta olacak ve anladığım kadarıyla da ağır geçiriyor. Yaşım genç kolay atlatırım dememeli, tedbirleri bırakmamalıyız. İnşallah tez zamanda iyileşir Reyyan ve aramıza döner, çok üzgünüm gerçekten.Kızlar Pawlover yazmış zaten Reyyan gece eve geçmiş yer yokmuş hastanede olsa yatırcaklarmış kızıbol bol dua edelim ağrılarına çare oluruz rahat bir nefes almasına vesile oluruz belki kim bilir
Günaydın herkese
Bende öyle ciğerlere kadar inmş hastalık çok üzüldümYa öyle şaşkınım ki hani arasıra gelip yazıyordu ya buraya ben ya klima çarpmıştır ya da en kötü yaz gribi falandır diye düşünmüştüm. Rehavete kapılmamak lazım gerçekten bana bir şey olmaz dememeliyiz hastalık geldi mi kolay kolay gitmiyor, kadıncağız bayramdan beri uğraşıyodu hastalıkla. Nereden baksan 2 hafta olacak ve anladığım kadarıyla da ağır geçiriyor. Yaşım genç kolay atlatırım dememeli, tedbirleri bırakmamalıyız. İnşallah tez zamanda iyileşir Reyyan ve aramıza döner, çok üzgünüm gerçekten.
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
S Suskunhanim | 54.9 | 54.6 | ||
| 73.3 | 72.9 | ||
| 68.6 | 68.3 | ||
U UmutluBen | 76.6 | BİLDİRMEDİ | ||
O Ozgenurrrr | 63.8 | BİLDİRMEDİ | ||
| 53.1 | 52.9 | ||
| 85.9 | 85.0 | ||
| 66.0 | BİLDİRMEDİ | ||
| 55.9 | 55.4 | ||
| 81.8 | 80.9 | ||
| 82.0 | 81.8 | ||
A Asya2600 | 61.0 | 60.0 | ||
| 83.3 | 82.5 | ||
| 55.1 | 54.2 | ||
| 54.4 | 54.0 | ||
| 66.4 | 65.5 | ||
| 106.0 | BİLDİRMEDİ | ||
P peri3032 | 56.7 | 56.0 | ||
Çok geçmiş olsun, insan böyle zamanlarda yanında bir destekçi istiyor evet. Bu aralar ben de yalnızlığı dibine kadar hissediyorum ama biliyorum ki hayat da hep bir mücadele. İnsan en büyük dert/sıkıntı kendinde sanıyor ama böyle gördükçe ve bu forumdaki hayatları okudukça öyle olmadığını anlıyorum. Nasılsın şimdi daha iyi misin? Geçti mi migrenin?Canım çok sıkkın kızlar Reyyan ın durumundan mı ne bilmiyorum bende hastanedeydim gece migren tuttu getircek götürcek çocuğa bakacak kimse yok taksitle git gel yalnızlığın gözü çıksın takside uyuya kalmışım serumun etkisiyle adam beni alsa götürse ooooo yani Allah'tan iyi birine denk gelmişim
Sağol tatlım geçti sadece bir sersemlik hali var yorgun gibiyimÇok geçmiş olsun, insan böyle zamanlarda yanında bir destekçi istiyor evet. Bu aralar ben de yalnızlığı dibine kadar hissediyorum ama biliyorum ki hayat da hep bir mücadele. İnsan en büyük dert/sıkıntı kendinde sanıyor ama böyle gördükçe ve bu forumdaki hayatları okudukça öyle olmadığını anlıyorum. Nasılsın şimdi daha iyi misin? Geçti mi migrenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?