Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ailemle yaşıyorum. Bir babam bir de annem var. Yaşları risk grubunda olduğu için yasaklar kalkar kalkmaz yazlığa yolladım onları. 2 aydır yüzlerini görmüyorum maalesef. Sürekli dışarı çıktığım için açıkçası onları riske atmak istemedim. Şimdi evde onlar da olmayınca hepten yalnızlığın dibine vuruyorum eski ilişkilerim, attığım nişan vs aklıma gelip acaba yanlış mı yaptım ya hiç yoktan iyidir modundayım anlayacağın ama tabii ki duygusal yaklaştığım için bocalıyorum şu an. Bir müddet sonra dönerim eski halime Eşin işi, görevi gereği mi ayrı sizden?

Ama çok iyi yapmışsın aileni göndermekle hem risk hemde bunalıyorlar apartman dairelerinde yazlıklar bir nebze daha uygun onlar için heleki böyle zamanlarda benim ailemde pandemi başında hemen yazlığa gittiler bağ bahçe zamn iyi geçti onlara yoksa çok sıkılırlardı..
Eşim yok derken bugün için yok kuzum normalde bizimle :) gecede çocuk uyuyor diye malum birde bu dönemde onları hastaneye sürüklemek istemedim kendim gittim geldim hastaneye
Senin içinde Allah'tan hayırlısı buymuş canım olacağı var ise yine olur boşver bizde eşimle sevgili iken ayrılıp 4 yıl hiç konuşmayıp sonra pat diye evlendik olacağı var ise yine olur kader kısmet hayırlısı diyelim

Al benden de o kadar kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum sadece ya kizcagizin eve gönderilmesine canım çok sıkıldı bir de dolu değil diyorlar turizm etkilenmesin diye Antalya'dakileri buraya gönderdikleri söyleniyor her kafadan bir ses çıkıyor
Şimdi nasılsın?konu komşu yok muydu?
Ben de gurbetteyim,yalnızım lakin hep hastane durumlarında komşularım destek oldular sağ olsun yoksa çocukla öyle zor ki
Demek ki boş duruyorsun,aman diyeyim kendini oyala bir seylerle.Sosyal medyada çok da gezmiş olabilirsin hiç yoktan iyidir diyenlerle dolu bdv .hepsi değil elbet ama zamanında alınmayan ayrılık kararları eninde sonunda nice yararla alınıyor, umarım hakkında hayırlısı olmuştur hemen cık o ruh halinden

Evet her şey nasip kısmet biliyorum, hakkımda her zaman hayırlısını diledim zaten. Ay sizin hikaye de tam “her şey kader kısmet canım”lık hikayeymiş vallahi Nasipte varsa yıllar sonra bile yolların bir şekilde kesişiyor. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Aslında haftaiçi kendimi işe güce verdiğim için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve işten başka bir şey de düşünmüyorum. Ama malum pandemi zamanı haftasonları öyle her zaman ve her yere çıkamıyoruz. Annemle babam da evde olmayınca tek başıma evde ister istemez birazcık üzülüyorum. Bir de tek çocuğum ben, annem babam hiç olmasa ne yapacağım korkusu aslında benimkisi. Ara ara yokluyor işte böyle, birazcık duygusallık. Bir müddet sonra geçer Yoksa halime bin şükür tabii ki

Süpersin canım yakında bir mezuniyet geliyor inşallah takımdanda hemenn kopmazsan kilonu bir müddet korumuş olursun çok iyi olur senin için annenler şaşıracak sendeki değişime diyeceğim ama kilo aldığın süreci görmüşler miydi :)))

Çok görmediler. Ya da farketmediler. Kilo aldığımı sadece ben farkediyordum aslında, popo ve gögüsler büyüdüğü için farkeden olmuşsa da söylememişlerdir herhalde Evet bir müddet daha kopmayı düşünmüyorum ben de burdan beslenme düzenimi oturtmak adına. En azından kilomu korumak için aralıklı oruç diyetini yaparım burada diye düşünüyorum.

Canım ya cok geçmiş olsun. Yakınlarda akraba falan yok mu? Güvendiğin bir komşunun olması da önemli.
Allah korusun.. Dünya öyle bir hale geldiki herşeyden korkar herşeyden şüphe eder olduk. Allah'ım kötülerle karşılaştırmasin inşallah.

Aminn canım çok sağol komşu burada öyle gece çocuğu bırakacak kadar samimi olduğum birisi yok ya maalesef eski apartmanım çok iyiydi ama bu lojman ortamı bir garip geldi bana herkes soğuk

Şimdi iyiyimm canım sağol
Komşu samimi olduğum pek yok ya keşke olsa dediğin gibi küçük çocukla zor bu işler Allah yardımcın olsun seninde

bence cok iyi bisey ortilik. hem herkesin birbirini daha iyi tanimasina firsat. her hafta degisiyor ve o kisiyi yakindan takip ediyorsun, önemsiyorsun. bence devam edelim. takim ruhu icin iyidir.

4 yas 3ten de mi beter? deme ya

4 yas 3ten de mi beter? deme ya
aslında konuya göre değişiyor bu durum tabi :) ama artık hiç kandırılmıyor ya o sıkıntı :// birde iyice yetememe durumu başlıyor belki benim oğlum tek çocuk olduğu için bu sıkıntıyı daha çok hissediyor olabilirim :) eskiden oturup oynardık şimdi abi ablalarla oynamak istiyor kardeş istiyormuş ama kendinden küçük istemiyormuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…