- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.813
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.221
Aaa bende yapılıyor biliyorum vay be yaşamadan bilmeyeceğiz bazı şeyleriYapmıyorlar canım boşuna virüsün göbeğine gitmeyin
Ama senin zor geçti diye belki yaparlar halk sağlığını ara sor ya da hastaneyi öyle git boşuna gitmeyin yoksa
Alllah yolunu açık etsin canımAy inşallah canımm çok hevesliyim başlamak için
Az kalmış inşallah canımm atlattın sayılır artık14 gün dolunca gideceğiz inşallah. Şuan 8.gündeyim
İnşallah canımmm çok teşekkür ederimAlllah yolunu açık etsin canımişlerin hep yolunda gitsin inşallah ♥
Sormadın ki
Aklım makalede kalıyor o yüzdendirEvet ekipte elimizi çarpsak akademisyene denk geliyoraklı başında insanlarsınız nasıl kilo alıyorsunuz böyle hiç yapmadığım şeyler
yeah:) esimin evlat edinilmis durumlari var. cok karmakarisikIki tane mi
Aynı sehirdeyiz galiba değil mi?Ünv.de görevliyim ben
Ben de ankaradayımmÜşüdüm yahu Ankara baya soğudu
Öyleymiş hem az hem pahalıymış canımda niye istediyseya bamya sezonu bitti sanirim, yani ben de esim bamya asla yemez evde pismesine bile izin vermez ama kendim icin birazcik difrize aticaktim, annemlerin memlekette bir komsusu yetistiriyor, kurban bayraminda gittigimde almayi dusunuyordum cok lezzetli adamin bamyalari, annem "bizde alamadik bu sene ya bitti bamya" dedi...
İnşaallah güzel haberlerini alacağız14 gün dolunca gideceğiz inşallah. Şuan 8.gündeyim
İnşallahİnşaallah güzel haberlerini alacağız
Özel hastaneye gideceğiz galiba cnm. Devlet hastaneleri yapmıyormuş tekrarYapmıyorlar canım boşuna virüsün göbeğine gitmeyin
Ama senin zor geçti diye belki yaparlar halk sağlığını ara sor ya da hastaneyi öyle git boşuna gitmeyin yoksa
izmirde değilmiydin canım senAynı sehirdeyiz galiba değil mi?
Özelde pcr yapıyorlar miÖzel hastaneye gideceğiz galiba cnm. Devlet hastaneleri yapmıyormuş tekrar
Bu adamların ayarını bozup sonra da evlendiriyorlaryeah:) esimin evlat edinilmis durumlari var. cok karmakarisikadamin gencligini zehir etmisler iste simdi psikolojisini duzeltmek bana kaldi ne yazikki
Galiba yapıyorlarmış bazılarında. Ama ben tomografi isticemÖzelde pcr yapıyorlar mi
Inşaallah geçmiştirGaliba yapıyorlarmış bazılarında. Ama ben tomografi isticem
Yok seninle aynı şehirde :) izmirde ailesi vardı :)izmirde değilmiydin canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?