- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.813
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.181
Amincok ilgincmis o da
allahim su dengesizlerden tum bekarlari koru
Canım her şeyimiz hazır başlamayı bekliyoruz 1 hafta en fazla bekleriz sonra başlıyorumGünaydın cnm. Nasılsın, açtın demi sen iş yerini?
Valla bizim burda da öyle yeniyor halavala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum
Evet griptim çok şükür düzeldim biseyim kalmadı sağol canım
Çok şükür topladım
Maşallah.. Hayırlı olsun cnm. Bereketli olsun. Bol bol zayıflatacağın danışanların olsunhafta en fazla bekleriz sonra başlıyorum
Özür dilenecek ne var rica ederim aşk olsunÖzür dilerim canım geçmiş olsun
Hay maşallah sana. Ama yine de kendine dikkat et. Çok yorma. Halsiz kalma.Çok şükür topladımMehfam dün ayaktaydim bugün Superman gibiyim düşün Menemenlik aldım hiç ortam yok ya kalkamıyorum ya oturmuyorum
Faranjit zatenkuzu bende kronik faranjit var ogretmenlik hediyesi:) yaz kis asla dolaptan cikan bisi yiyemem. gecen hafta bir iki kasik dondurma yedim 3 gun boyunca burun akintisi ve bogaz agrisi yasadjm, gecen hafta esimin sinavi filan sokaklardaydik bir kac saat virus mu kaptim diye panikledjm bile ama gecti hemen. senin de oyledir muhtemelen
Kaynanan nerelivala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum
Bende kaynanamdan beddua yediğim için sürekliAy sonu eşimin köyüne gideceğiz kızlar hiç mi hiç istemiyorm köy sonuçta eve giren çıkan belli olmuyor köylerde kimse maske takmıyor hadi burda oğlumu kendi evimde tutabiliyorum ama orda istediği eve o da giriyor çıkıyor öyle görüyor sonuçta çocuk çok endişeliyim ve eşim laf anlamıyorşurada kaldı 1 hafta devamlı birşey olsa da gitmesek diyorum aslında oluyorda ama adam pes etmiyor
Sağ olasın dikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı ter atıyorum zaten iyi mi kötü mü bilmiyorum normalde hiç terlememHay maşallah sana. Ama yine de kendine dikkat et. Çok yorma. Halsiz kalma.
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
S Suskunhanim | 54.9 | 54.6 | ❤ | |
| 73.3 | 72.9 | ||
| 68.6 | 68.3 | ||
U UmutluBen | 76.6 | 75,6 | ||
O Ozgenurrrr | 63.8 | BİLDİRMEDİ | ||
| 55.9 | 55.4 | ❤ | |
| 81.8 | 80.9 | ||
| 82.0 | 81.8 | ❤ | |
| 83.3 | 82.5 | ❤ | |
| 55.1 | 54.2 | ||
| 54.4 | 54.0 | ❤ | |
| 66.4 | 65.5 | ❤ | |
İyi birşey bence ama sen yinede kendine çok yüklenme fazla yorulmamaya çalış canımSağ olasın dikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı ter atıyorum zaten iyi mi kötü mü bilmiyorum normalde hiç terlemem
Ter atmak iyi ama dikkat et üzerinde kurumasın. Sürekli çamaşırını değiştir cnm. Bide takviye gıdalar tüket. Meyve ye bol bol.Sağ olasın dikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı ter atıyorum zaten iyi mi kötü mü bilmiyorum normalde hiç terlemem
Aaa kalpler ne güzel olmuş. Bende Menü listesinde kalp kullanayım birazEceZ ben yapayım canım müsaitken
Bakalım kimler dün hedefleri tutturmuş kızlar
����CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ S Suskunhanim 54.9 54.6 ❤ 0zlem 73.3 72.9 Calypso95 68.6 68.3 U UmutluBen 76.6 75,6 O Ozgenurrrr 63.8 BİLDİRMEDİ ayvacicegi 55.9 55.4 ❤ Sibal57 81.8 80.9 SaskinAnne 82.0 81.8 ❤ mavimli 83.3 82.5 ❤ Amor-a 55.1 54.2 redsonja87 54.4 54.0 ❤ kirmizigitar 66.4 65.5 ❤
Sen nerde öğretmensin cnm. Branşın ne? Yazmışsan da ben görmedimFaranjit zaten
Burnum kuru kuru tıkanır benimde
Aklıma ne geldi şimdi dersler başlayınca ilk hafta siz görün beni
Ses gider boğaz ağrısı akıntı bazen ateş
Çok bagirarark anlatıyorum bazen de çok sevdiğim bir konu olursa heyecanlaniyorum anlatım diye
vavvvv harikasın canımkac kilo verdin toplamda kuzu? ben 1 ayda bel ve kalcadan 5 cm incelmisim 3,6 kilo ile
ic bacak dis bacak hatirlamiyorum. ama bel 82-77 kalca 112-107 olmus
Çok teşekkür ederim canım yapmaya caliisyorum miniklerden kendime vakit bulduğumdaTer atmak iyi ama dikkat et üzerinde kurumasın. Sürekli çamaşırını değiştir cnm. Bide takviye gıdalar tüket. Meyve ye bol bol.
İyi birşey bence ama sen yinede kendine çok yüklenme fazla yorulmamaya çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?