Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın cnm. Nasılsın, açtın demi sen iş yerini?
Canım her şeyimiz hazır başlamayı bekliyoruz 1 hafta en fazla bekleriz sonra başlıyorum
vala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum
Valla bizim burda da öyle yeniyor hala

Faranjit zaten
Burnum kuru kuru tıkanır benimde
Aklıma ne geldi şimdi dersler başlayınca ilk hafta siz görün beni
Ses gider boğaz ağrısı akıntı bazen ateş
Çok bagirarark anlatıyorum bazen de çok sevdiğim bir konu olursa heyecanlaniyorum anlatım diye

vala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum
Kaynanan nereli

Bende kaynanamdan beddua yediğim için sürekli bi gittik geldik adam covid oldu. Şimdi bu hafta sonu annesi başladı yine gelin demeye. Gelmem diyorum anlamıyor. Eşime dedim sen nereye gidersen git ama ben gitmem. O gidecek hafta sonu ben gitmeyeceğim. Rahatsizim ben atlatmam o kadar kolay olmayabilir babam 3 defa kriz geçirdi halen 2 damarı tıkalı. Yaşlı var evde kronik hasta var. En büyük korkum onlara bulasmasi neden bu riski alayım

Aaa kalpler ne güzel olmuş. Bende Menü listesinde kalp kullanayım biraz

Sen nerde öğretmensin cnm. Branşın ne? Yazmışsan da ben görmedim

kac kilo verdin toplamda kuzu? ben 1 ayda bel ve kalcadan 5 cm incelmisim 3,6 kilo ile

ic bacak dis bacak hatirlamiyorum. ama bel 82-77 kalca 112-107 olmus
vavvvv harikasın canım benım baslangıcım 82'ydı ama 1 hafta 78 cıvarına dusmustum ve o hafta ıncelmemde olmamıstı. hatta esımle madem odemlıydım nıye ınmedım dıye bıle konustuk. yanı bu sonuclar 78 kusurdan 77'e kadar olan sonuclar dıyebılırım. Senle ben nerdeyse aynıyız. Senin BKI benımkınden yuksek ama demek baya kaslısın zaman baya ınce duruyorsundur sen. ben bu halıme bıle oyle sısman durmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…