Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

U UmutluBen cnm tatile gidiyoruz pazartesi ve yüzcem inş böylelikle bölgesel de başlamış oluyorum di mi Hiit gibi düşünüyorum yüzmeyi
3 gün de 10 bin adım atsam artık haftalık vay vay vayy
valla canım spor konusunda yuzme hangısıne gırer en ıyı EceZ bilir gibi. ama yuzme vucudun bir bolumunu degıl her yerını calıstırıyorsun bu bolgecesel degıl bolgeselden daha guzel bısı :)
Ama 3 gunde 10 bin er adım atsan offf harıka olur nasılda guzel zayıflarsın.

İnşallah tatlım hep beraber zayıflayalım EceZ belki müsait olunca aydınlatır bizi

Nasıl yaa ama bel ınceyse ınce degılmıdır? ıkımız aynıyız bu 77 santim ıkımızde farklı mı duruyor
benim belim hep cok inceydi, 62 den fazla oldugunu hatirlamam cok kilolu oldugun donemlerde bile. hamilelikle masallah kendini kaybetti.

boyum cok kisa, miniminnacik, o yuzden hamilelikte de bebek icerde yer bulamadigi icin tamamen disarsaydi, gobegimin kalmasi belimin kalinlasmasi surpriz degil toparlasa sasiriridim.

boy bu kadar kisa olunca kocaman popo kalin bacaklar ve gobek varken belin ince olmasi hicbisey ifade etmiyor

Eklentiler

• 518C9EA1-C5E7-47BD-A858-FD1101DC98A4.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
az kalsin yine menu yazmayi unutuyordum. Yedim ama olabildigince az. Yarin daha duzenli menu hazirlayayim bugun isler vardi gec kalktim bi de. Su anda da uyku tutmadi

Senin canın sağolsun kaptanım

Günaydın
Galiba gruptan çıkacağım artık ne motivasyon kaldı ne bisey
Her pazar +1 kilo geliyorum
Bugün 83.1 geldim sonra cumaya kadar onu veriyorum
Dün kahvenin yanında küçük 2 parca sakızlı lokum yedim o kadar
Inanılmaz bir şişkinlik var biktim artık
Apartmanda sarımsaklı sos yapıyorlardi canım sarımsak istedi dün sadece 1 dis yedim
Sarımsak bir tek bende mi ödem yapıyor hep böyle
Artık kilo verebilecegime inancım kalmadı
Mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyorum yıprandım ya

Detoks suları denedin mi cnm? Ben öyle ödem dönemleri çok faydasını görmüştüm

Detoks suları denedin mi cnm? Ben öyle ödem dönemleri çok faydasını görmüştüm
Spor yapmadigim için olmuyor. Akşam yapacak oluyorum eşime diyorum siz oturun ben spor yapayım tam odaya gidecek oluyorum bir ses annesiii suyu nerde annesii mendili nerde ne şevk kalıyor ne vakit
Bildiğin birşey varsa deneyim
Oturdum ağlıcam her pazar aynı ya her pazar

sporla ilgili oldugunu sanmiuorum, bende yapmiyorum spor. vucudun bazi yediklerini direkt su olarak tutuyor demekki....

bak ben en cok faydayi pirinc, un, seker, patates, havuc, bugday, misir, meyve keserek buldum. sende de insulin direnci vardi zaten degil mi? bu saydigim gidalari tuketiyor musun? az filan degil tamamen keserek dene bir hafta da mesela. bakalim fark edecek mi?

hayatimda ilk defa spor puani almak nasip olacakti, o da gume gitmis kismet

Ben en fazla kilolarımı verirken haftada 3 kez limon nane ve salatalık karışımlı su içtim ve kilo vermemde midemi dolu tutarak etkisi oldu ve tabi bide ödem atmamı sağladı.
Sonra pulbiberli ve limonlu yoğurt yatmadan önce yedim. Acayip rahatlatıyor bağırsakları ve metabolizma hızlandrıyor.
Bide 2 cevizi 1 su bardağa ıslatıp sabah içtim ve onun da hem sağlığa ve yine ödem atmaya yardımı çok.
En son da dukan içeceği o da çok fayda etmişti bana.

Ve evet sporun da faydası çok ama yapamıyor isen de yazdıklarım çok etkili.

Hiç birini yemiyorum desem
Dun sadece lokum yedim
Ara öğünde arada dondurma yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…