- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.261
valla canım spor konusunda yuzme hangısıne gırer en ıyı
valla canım spor konusunda yuzme hangısıne gırer en ıyıEceZ bilir gibi. ama yuzme vucudun bir bolumunu degıl her yerını calıstırıyorsun bu bolgecesel degıl bolgeselden daha guzel bısı :)
Ama 3 gunde 10 bin er adım atsan offf harıka olur nasılda guzel zayıflarsın.
haydi bakalim insallah ortim.
benim belim hep cok inceydi, 62 den fazla oldugunu hatirlamam cok kilolu oldugun donemlerde bile. hamilelikle masallah kendini kaybetti.Nasıl yaa ama bel ınceyse ınce degılmıdır? ıkımız aynıyız bu 77 santim ıkımızde farklı mı duruyor
görüsürüz cuma günüValla biriniz Magnum biriniz baklava hüpletmiiş hadi bakalımgüzel eşleşme
aynen yahu:) gunde kus kadar bir ogun yiyorum ben zaten, fazlasini midem almiyo, o yuzden de bu kucuk odulleri surdurulebilir kilmak adina kendime veriyorum. ortim de oyle yapiyodur eminim...görüsürüz cuma günüben ortime de kendime de güveniyorum
Senin canın sağolsun kaptanım
5.takımın yeni ortakları
**Ortaklar
birbirlerinin menülerini yorumlamalı 🗣
sporda teşvik etmeli
takip etmeli
Kısacası en fazla eksi için ortaklık sağlamalı✌
1.olan ikiliye spor tablomuzda +500 er puan verilecektir ♥♥ (geçen hafta unuttum bu arada helal edinkirmizigitar Calypso95 ) :))
Detoks suları denedin mi cnm? Ben öyle ödem dönemleri çok faydasını görmüştümGünaydın
Galiba gruptan çıkacağım artık ne motivasyon kaldı ne bisey
Her pazar +1 kilo geliyorum
Bugün 83.1 geldim sonra cumaya kadar onu veriyorum
Dün kahvenin yanında küçük 2 parca sakızlı lokum yedim o kadar
Inanılmaz bir şişkinlik var biktim artık
Apartmanda sarımsaklı sos yapıyorlardi canım sarımsak istedi dün sadece 1 dis yedim
Sarımsak bir tek bende mi ödem yapıyor hep böyle
Artık kilo verebilecegime inancım kalmadı
Mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyorum yıprandım ya
Spor yapmadigim için olmuyor. Akşam yapacak oluyorum eşime diyorum siz oturun ben spor yapayım tam odaya gidecek oluyorum bir ses annesiii suyu nerde annesii mendili nerde ne şevk kalıyor ne vakitDetoks suları denedin mi cnm? Ben öyle ödem dönemleri çok faydasını görmüştüm
sporla ilgili oldugunu sanmiuorum, bende yapmiyorum spor. vucudun bazi yediklerini direkt su olarak tutuyor demekki....Spor yapmadigim için olmuyor. Akşam yapacak oluyorum eşime diyorum siz oturun ben spor yapayım tam odaya gidecek oluyorum bir ses annesiii suyu nerde annesii mendili nerde ne şevk kalıyor ne vakit
Bildiğin birşey varsa deneyim
Oturdum ağlıcam her pazar aynı ya her pazar
hayatimda ilk defa spor puani almak nasip olacakti, o da gume gitmis
5.takımın yeni ortakları
**Ortaklar
birbirlerinin menülerini yorumlamalı 🗣
sporda teşvik etmeli
takip etmeli
Kısacası en fazla eksi için ortaklık sağlamalı✌
1.olan ikiliye spor tablomuzda +500 er puan verilecektir ♥♥ (geçen hafta unuttum bu arada helal edinkirmizigitar Calypso95 ) :))
Ben en fazla kilolarımı verirken haftada 3 kez limon nane ve salatalık karışımlı su içtim ve kilo vermemde midemi dolu tutarak etkisi oldu ve tabi bide ödem atmamı sağladı.Spor yapmadigim için olmuyor. Akşam yapacak oluyorum eşime diyorum siz oturun ben spor yapayım tam odaya gidecek oluyorum bir ses annesiii suyu nerde annesii mendili nerde ne şevk kalıyor ne vakit
Ve evet sporun da faydası çok ama yapamıyor isen de yazdıklarım çok etkili.Spor yapmadigim için olmuyor. Akşam yapacak oluyorum eşime diyorum siz oturun ben spor yapayım tam odaya gidecek oluyorum bir ses annesiii suyu nerde annesii mendili nerde ne şevk kalıyor ne vakit
Hiç birini yemiyorum desemsporla ilgili oldugunu sanmiuorum, bende yapmiyorum spor. vucudun bazi yediklerini direkt su olarak tutuyor demekki....
bak ben en cok faydayi pirinc, un, seker, patates, havuc, bugday, misir, meyve keserek buldum. sende de insulin direnci vardi zaten degil mi? bu saydigim gidalari tuketiyor musun? az filan degil tamamen keserek dene bir hafta da mesela. bakalim fark edecek mi?
Maydonoz suyu falan mıVe evet sporun da faydası çok ama yapamıyor isen de yazdıklarım çok etkili.
Maydanoz da yaptım evet onu unuttum yazmayı. 2 türlü yaptım Bi kaynatarak bide rondodan limon ve 1 bardak su ile çekerek. İkisinin de faydasını gördüm ben.Maydonoz suyu falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?