- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.241
:))Bugün çocuğun küçülen elbiselerini/ayakkabılarını eskiyen oyuncaklarını düzenlemeyle geçti. Elimden çıkarabildiğimi çıkarıyorum ama bir hüzün de oldu, ne çabuk büyüyüp gidiyor diye...
Nasıl yaa ama bel ınceyse ınce degılmıdır? ıkımız aynıyız bu 77 santim ıkımızde farklı mı duruyorkasli oldugun icin degil cooooook kisa oldugum icin oyle:) birbucukmetre bir kadinim ben
5.takımın yeni ortakları
**Ortaklar
birbirlerinin menülerini yorumlamalı 🗣
sporda teşvik etmeli
takip etmeli
Kısacası en fazla eksi için ortaklık sağlamalı✌
1.olan ikiliye spor tablomuzda +500 er puan verilecektir ♥♥ (geçen hafta unuttum bu arada helal edinkirmizigitar Calypso95 ) :))
Düşündüm beynim yandıNasıl yaa ama bel ınceyse ınce degılmıdır? ıkımız aynıyız bu 77 santim ıkımızde farklı mı duruyor
Menü sayfasında menü harici yazı olmuyor yaa görmemişim canım burdan alıntıladım
Ceza defteerini açtık madem burayada 70 puan ceza verelimiyi aksamlar kizlar
kahvalti 9da bir recelli pancake, kahve
öglen 2de mercimekli bulgur pilavi ve salata
aksam 6da misafirim vardi 1sigara boregi, 1baklava ( 3 senedir yememistim) ve kahve, cay.
spor yok.
Cherry Mom
@reyyanK
valla benimki tamamen pisbogazlik, yeni bir ülke, yeni tatlar derken gelsin kilolar.Evet ekipte elimizi çarpsak akademisyene denk geliyoraklı başında insanlarsınız nasıl kilo alıyorsunuz böyle hiç yapmadığım şeyler
Ceza yazayım dedim amaa cımbızı geri soktum evet haketmiştin hadi ödül diyelimilavekocamin difrize zulaladigi magnum klasiklerden bi tane goturdum.
meyve soleni daha masumdu ama kalmamis! neyse bi dahaki odule artik
raziyim vallaCeza defteerini açtık madem burayada 70 puan ceza verelim
Pardon buraya yazcaktımMenü sayfasında menü harici yazı olmuyor yaa görmemişim canım burdan alıntıladım
Tatlı için evet 70 puan( yarın 70 Puanlık spor bekliyoruz senden
Valla biriniz Magnum biriniz baklava hüpletmiiş hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?