Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldik canım. 14 gün daha izole et kendini sonra tomografi çekicez ve antikor yapcaz dedi. Şuan kanda enfeksiyon çıkmadı şükür. Röntgenimde de emin konuşmadı. 1 ayı bulacak iyileşmen dedi
Şimdi gördüm olsun ağır değilsin entube değilsin grip gibi düşünmeye calis kendini üzme moral çok önemli

Yarınki listemiz kızlar öğlene kadar tamamlayalım lütfen
Güncel kg
Cuma hedef kg
Cherry Mom EceZ olacak şekilde yarın bildirimleri bekliyoruz
***5.Takım 689. Etap ***

0zlem (73,3/)
Calypso95 (68.4/
UmutluBen(77,1/
Ozgenurrrr (63,8/) bildirimde bulunmadı
redsonja87 (53,5/
SaskinAnne (81,7/
kirmizigitar (65,5/
mavimli (82,3/
ayvacicegi(55,3/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
EceZ ( 53.1/) mezun üye hedef kg 52
Sibal57(81,3/597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Amor-a (55.1/) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (79,7/) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
seyrekyagmur ( 77,7/yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 78,8 hedef kg 63
asfarovski ( 72,3 ) mezun üye geri döndü. ???Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
kendihalinde02 ( 65) başlangıç tarihi 25.08.20 başlangıç kg 65 hedef kg 58
Gamzeliyar123 (98 ) başlangıç tarihi 25.08.20 başlangıç kg 98 hedef kg 70

Mehfam tekrar gecmis olsun.

Bu hafta son 3 gundur deneme, gozlemle gecti ve emin oldum ki yediklerimden daha fazla kismak iyi olmayacak. Kalori takibi yaninda daha fazla spor yapmam gerek diye dusunuyorum. Spor adina arastirma yapiyorum, duzenli ne yapabilirim diye... Covid olmasa spor salonu dusunecegim ama o zor gorunuyor. Disarida yuruyus konusunda havaya bagli olmak sorun yaratiyor, aksamlari bu saatlerde cocuk uyurken evde yalnizken yapilabilecek bir sey dusunuyorum, ya kurek cekme aleti ya da bisiklet/kosu bandi ama hangisi iyi olur, ev kucuk nerede duracak vb... Leslie olabilir sabah veya aksam, onumuzdeki hafta bunu deneyebilirjm...

Cherry Mom
Ben bugün pasta börek yedim
Ama azıcık
Bugün doğumgünüm du
Sürpriz yapmış ailem
Zaten o artı kiloyu bugün eski halinde görmüştüm bu hafta pek eksi beklemiyordum antibiyotik içiyorum o genelde bende biaz şişkinlik yapıyor da inşaallah artı gelmem yarına
Tamda perşembeye denk geldi
4000 adım var benim

Eyvahhh ayvaahhhh yapılır mıı bu bannaaa
İçimm kan ağlaya ağlaya iyikiii doğdunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…