- 23 Mart 2016
- 30.731
- 91.754
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.761
Sorma aynen öyle hamburger şöyle dursun normal yemeğimizi bile yiyemiyoruzGenler sağolsun iki ağız tadıyla hamburger yedirmiyor
Sorma aynen öyle hamburger şöyle dursun normal yemeğimizi bile yiyemiyoruz
Acaba nedir nedir???
YARIN TARTIDA ZAYIF ÇIKMANIN FORMÜLÜNÜ VERİİİİİCCİİİMMMM
AZZ SONNNNRAAAAA
Benim tavsiyeler dark, the rainİzlemişsindir :) ben geriden geliyorum çünkü :) la casada papel 4.sezona geçtim bu biitnce neye geçsem:)
Bu bitsin hemen bakayımBenim tavsiyeler dark, the rain
Şimdi gördüm olsun ağır değilsin entube değilsin grip gibi düşünmeye calis kendini üzme moral çok önemliGeldik canım. 14 gün daha izole et kendini sonra tomografi çekicez ve antikor yapcaz dedi. Şuan kanda enfeksiyon çıkmadı şükür. Röntgenimde de emin konuşmadı. 1 ayı bulacak iyileşmen dedi
Kan testi negatifmiş ama tomografi belirsizmiş 14 gün dhaa karantina demiş doktoru 1 aya anca düzelirsin demiş :/Mehfam geldin mi hastaneden görmedim sonuç ne acaba
Bu bitsin hemen bakayımsanki vakit var giib birde araya bunu sıkıştırıyorm eskiden gece spor oluyordu şimdi boşa kaldım ya
Yok izlemedim ya ben genelde devam eden dizileri izlemiyorum bekleyemediğim içinİzlemişsindir :) ben geriden geliyorum çünkü :) la casada papel 4.sezona geçtim bu biitnce neye geçsem:)
Yaa ben de ciddi bişey sandım soruyorum tam ne yaptıracak bizi ishal falan mi edecek diye düşündüm
Canım selam taşındım ama kötü bir süüreçti nakliyeciler dolandırdı eşyalar mahvoldu evi yeni yeni toparlıyorum 1haftayı geçti nerdeyse şimdi teli elime aldım kk ya bi bakiyim dedimtoplight kaptanım taşındınız mı Konya'ya ❤
Eyvahhh ayvaahhhh yapılır mıı bu bannaaaCherry Mom
Ben bugün pasta börek yedim
Ama azıcık
Bugün doğumgünüm du
Sürpriz yapmış ailem
Zaten o artı kiloyu bugün eski halinde görmüştüm bu hafta pek eksi beklemiyordum antibiyotik içiyorum o genelde bende biaz şişkinlik yapıyor da inşaallah artı gelmem yarına
Tamda perşembeye denk geldi
4000 adım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?