Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrik ederim canımmm ♥♥
Hedef kilon 52 ama mezun olabiliyorsun bu kilo ilede mezun olmak istiyor yazayım mı
Yani artık kafi bence kaptanım. Sanırım 26 sında başlamıştım, 1 ay olmuş. Hedeflediğim sürede hedeflediğim kiloya indim. Diplomamı hakettim sanırım

Tebrikler canım süpersin ve galiba mezunsun darısı başıma bu arada hesaplamada 1.5444 aynı oranı paylasmamiz lazım

Bana yazmadın ama son cümleyi anlamadım
Sanırım verilen kilo gramajı ile ilgili değil oran. Kaç kilodan zayıfladığın ile ilgili. Sen söyleyince tekrar hesapladım yine aynı oran çıktı çünkü.

53.5-52.3=1.2/53,5=0,022429x100=2,2429
Bu şekilde hesaplanıyor diye biliyorum ben, yanlışım varsa düzeltin.

Yo doğru canım senin hesabın :)

seyrekyagmur yüzde hesabı bu yüzden zatenn canım 50 kilonun vermesi ile 100 kilonun vermesi bir değil bu sebeple oranlara bakılıyor

İyiki doğdun cnm
teşekkür ederim canım
Olsun ya yılda bir kez doğum günümüz var ne yapalım :) sen pişmanlık duyma yoluna devam et yeter
hiç pişman değilim
Mutlu mutlu yaşlar SaskinAnne yeni yaşın hayallerini getirsin inşaallah canim.
teşekkür ederim canım
SaskinAnne sende mi artısın canım ?
canım yazamadım telefonum suya düştü şimdi pc açtım
geçen hafta 81.7
bu hafta sabit
dün sabah öğlen dikkat ettim yoksa artı gelirdim ama benim yemeden değil antibiyotikten böyle. herkeste aynı mı bilmiyorum ama bende kilo yapıyor yine iyi direndim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…