- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.801
Tebriklerr cnm çok iyi hiç bozma haftaya listedesin :)))Günaydın herkese
Geçen cuma : 77,7 idi
Bu hafta : 76,5 (-1 200)
Oran:1.5444
Hastalık da bugün bitiyor artı çıkar diye düşünmüştüm
Yani artık kafi bence kaptanım. Sanırım 26 sında başlamıştım, 1 ay olmuş. Hedeflediğim sürede hedeflediğim kiloya indim. Diplomamı hakettim sanırımTebrik ederim canımmm ♥♥
Hedef kilon 52 ama mezun olabiliyorsun bu kilo ilede mezun olmak istiyor yazayım mı
Ettin tabi harikasın vallaYani artık kafi bence kaptanım. Sanırım 26 sında başlamıştım, 1 ay olmuş. Hedeflediğim sürede hedeflediğim kiloya indim. Diplomamı hakettim sanırım
Tebrikler canım süpersin ve galiba mezunsun darısı başımaGünaydınnn♥
Geçen hafta kilom 53.5
Bu hafta kilomu görsele ekliyorum;
oran; %2.2429
umarım doğru hesaplamışımdır. Bir de 53-54 kilolardan hatta 55 kilodan sonra ne kadar az yersek yiyelim spor yapmadan kilo verilmiyor onu gördüm. Ben 55 kilolardayken o hafta 400 gram verebilmiştim sadece, üstelik aç olmama rağmen. Velhasıl, hedefe kitlenince er ya da geç başarıyoruz.Yeni adli dönem başlangıcına girerken -6 kilo ile giriş yapmak güzel bir motive olacak benim için. Kaptanım söz artık sende ♥Cherry Mom Eki Görüntüle 2681550
Bana yazmadın ama son cümleyi anlamadımTebrikler canım süpersin ve galiba mezunsun darısı başımabu arada hesaplamada 1.5444 aynı oranı paylasmamiz lazım
Aynı kilo gramina kadar vermişiz ya,aynı oranı paylaşıyoruz hesaplanan olanı fazlasını kıskanırım dedimBana yazmadın ama son cümleyi anlamadım
Sanırım verilen kilo gramajı ile ilgili değil oran. Kaç kilodan zayıfladığın ile ilgili. Sen söyleyince tekrar hesapladım yine aynı oran çıktı çünkü.Bana yazmadın ama son cümleyi anlamadım
Siz 1.2 yi 76.5 e bölüyorsunuz ben 53.5’e çünküTebrikler canım süpersin ve galiba mezunsun darısı başımabu arada hesaplamada 1.5444 aynı oranı paylasmamiz lazım
Yo doğru canım senin hesabın :)Sanırım verilen kilo gramajı ile ilgili değil oran. Kaç kilodan zayıfladığın ile ilgili. Sen söyleyince tekrar hesapladım yine aynı oran çıktı çünkü.
53.5-52.3=1.2/53,5=0,022429x100=2,2429
Bu şekilde hesaplanıyor diye biliyorum ben, yanlışım varsa düzeltin.
Günaydın cnmgünaydin kizlar
malesef iki kere tartilmama ragmen sabitimhalbuki hafta ici eksiydim. cok sisim cok, tuvalete de cikmadim kac gündür
Cherry Mom sabit
EceZ haftaya cuma 81,5
:) Çok tatlısın bende kıskanırımAynı kilo gramina kadar vermişiz ya,aynı oranı paylaşıyoruz hesaplanan olanı fazlasını kıskanırım dedim
teşekkür ederim canımİyiki doğdun cnm
hiç pişman değilimOlsun ya yılda bir kez doğum günümüz var ne yapalım :) sen pişmanlık duyma yoluna devam et yeter
teşekkür ederim canım
canım yazamadım telefonum suya düştü şimdi pc açtımSaskinAnne sende mi artısın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?