- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.741
Süpersin bayıldım gerçekten ve istediğine kavusmussun bu çok güzel olmus
Canım tabi paylaşılabilir
Kilo vermemde bana en yardımcı olan şey spordu bıkmadan usanmadan düzenli yaptım canım
Çocuktan dolayı hep geceye kaldı ama yinede bırakmadım haftada 6 gün gece 10dan 12 ye kadar sürerdi. Kondisyon bisikletim var genelde onu yaptım dönem dönem değişti tabi bir ara zumbaya gittim bir ara evde cardio videoları yaptım,zıplama olurdu.. ortalama 2000 3000 zıplama yapardım .. yürüyüş hep oldu.
Menülerim çok kısıtlı değildi normale yakındı hatta sadece ilk aylar 0 kaçak gittim çok dikkat ettim hamur işinin simidin dondurmanın vs ucundan bile yemedim sonra biraz yaylar gevşedi :))
Menülerde akşamı salata çorba halinde yapardım genelde çay yanı olayını tamamen kaldırılmıştım.
Sadece sabır gerekiyor başka bir sırrı yok inanın sabırda öyle aman aman birşey değil hani gözünüzde büyümesin :) karşılığında aldığınız şeye göre çok ufak birşey bu :) inanın ne psikolojik sıkıntı kalıyor ne mutsuzluk
Ben 60 küsür kiloyum boyum 163 şuanda da zayıf durmuyorum aslında bakmayın mezun olduğuma sadece şişmanlık gitti ama önemli olan kendimi iyi hissetmem ve iyiiym yinede bırakmıyorum 55 aslında idealim çaktırmadan onada varırsam ne ala
:) biz teşebbüs bile edemiyoruz yaa bazen belli olmuyor erken yatıyor o ara izliyoruz işte :)
Allah mı söyletti bencede gelir geçen hafta bildirimsiz ve sabitlere artılara rağmenn 4. İdik hiç zorlanmadan bunları yapıyorsak herkes üstüne düşeni yapsa 1.lik bile garantiKIZLAAAAR yarın tartı var herkes yediklerini toparlasın yeme işini erken kapatsın hadi bakalım yarın derece alacağız inşallahhh
Çekirdek çok zararlı aman diyim :))))O tatlı geliyo ama hep imkan olsa olmaz öyleçocuklar uyudu baktik biz dizi izleyebileceğiz zula da çocuklardan sakladığımız çekirdek var hemen indiriyoruz
Sinir anlarında yemeğe sarılmak yerine kendini başka birşeye yönlendirmen lazım ben imkan varsa spor yapıyordum yoksa temizlik o da yoksa oğlumla kendimi dışarı atıyordumSüpersin bayıldım gerçekten ve istediğine kavusmussun bu çok güzel olmus ❤ herşey senin de uyguladığın gibi inançlı ve güçlü devam etmekten geçiyor.benim 2 zaafimi keşfettim 1 spor olayina üşeniyorum ki ben bekarken spor salonlarından çıkmıyordum. 2 nefsim güçlü olmasına rağmen canımı sikanlarda yeme isteğim artıyor ki çoğuna yenilmedim bunların üstesinden gelirsem yilsonuna 63 e kavuşacağım inşaallah
Hadi hayırlı neticeler gelsin inşallah cnmAnnemin de yarın net sonuçlar çıkacak cnm. Ona geniş kapsamlı yapılıyor
Ay ne garip bende bilemedim tomografi PCR kan antikor hepsi karıştıYok o negatif çıkan antikor idi.
İlk teşhis konulduğu gün kanda enfeksiyon da yapılmış ve iyi çıkmamıştı şuan yine aynısını yaptı ve iyi dedi.
Antikor yapmayacak mısınız dedim o 1 ay dolsun tomografi ile birlikte yapalım dedi.
Rabbim göstermesin inşallah kuzumAy ne garip bende bilemedim tomografi PCR kan antikor hepsi karıştıAllah öğretmesinde diyim yaşayınca öğreniyor insan bunların detayını çünkü az daha sabır kuzum ♥
Amin inşallah cnm.Hadi hayırlı neticeler gelsin inşallah cnm
İnşallah cnmRabbim göstermesin inşallah kuzum
Yaa hangi dizi kaptanım ben de bayılırım yabancı dizi izlemeyeYok yabancı dizi cnm
Tv dizilerini izleyecek durum nerdeee bende oğlanın kaçta yatıp kaçta kalkacağı belli olmuyor :)
Canım çok geçmiş olsun kendine çoook dikkat et hemen iyileşGeldik canım. 14 gün daha izole et kendini sonra tomografi çekicez ve antikor yapcaz dedi. Şuan kanda enfeksiyon çıkmadı şükür. Röntgenimde de emin konuşmadı. 1 ayı bulacak iyileşmen dedi
İzlemişsindir :) ben geriden geliyorum çünkü :) la casada papel 4.sezona geçtim bu biitnce neye geçsemYaa hangi dizi kaptanım ben de bayılırım yabancı dizi izlemeye
BenKIZLAAAAR yarın tartı var herkes yediklerini toparlasın yeme işini erken kapatsın hadi bakalım yarın derece alacağız inşallahhh
B bilmez miyim O yüzden bugün yemicem pazartesi aksami artikÇekirdek çok zararlı aman diyim :))))
Evet temizlik kesinlikle çok iyi geliyor değiştirmeye çalışacağım yoksa genlerim konuşacak 100 lü kilolar hep baba tarafıSinir anlarında yemeğe sarılmak yerine kendini başka birşeye yönlendirmen lazım ben imkan varsa spor yapıyordum yoksa temizlik o da yoksa oğlumla kendimi dışarı atıyordum
Senin iyi sadece baba tarafı benim hem anne hem babaEvet temizlik kesinlikle çok iyi geliyor değiştirmeye çalışacağım yoksa genlerim konuşacak 100 lü kilolar hep baba tarafı
Senin iyi sadece baba tarafı benim hem anne hem baba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?