Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin bayıldım gerçekten ve istediğine kavusmussun bu çok güzel olmus herşey senin de uyguladığın gibi inançlı ve güçlü devam etmekten geçiyor.benim 2 zaafimi keşfettim 1 spor olayina üşeniyorum ki ben bekarken spor salonlarından çıkmıyordum. 2 nefsim güçlü olmasına rağmen canımı sikanlarda yeme isteğim artıyor ki çoğuna yenilmedim bunların üstesinden gelirsem yilsonuna 63 e kavuşacağım inşaallah

KIZLAAAAR yarın tartı var herkes yediklerini toparlasın yeme işini erken kapatsın hadi bakalım yarın derece alacağız inşallahhh
Allah mı söyletti bencede gelir geçen hafta bildirimsiz ve sabitlere artılara rağmenn 4. İdik hiç zorlanmadan bunları yapıyorsak herkes üstüne düşeni yapsa 1.lik bile garanti

Sinir anlarında yemeğe sarılmak yerine kendini başka birşeye yönlendirmen lazım ben imkan varsa spor yapıyordum yoksa temizlik o da yoksa oğlumla kendimi dışarı atıyordum

Ay ne garip bende bilemedim tomografi PCR kan antikor hepsi karıştı Allah öğretmesinde diyim yaşayınca öğreniyor insan bunların detayını çünkü az daha sabır kuzum

Yok yabancı dizi cnm
Tv dizilerini izleyecek durum nerdeee bende oğlanın kaçta yatıp kaçta kalkacağı belli olmuyor :)
Yaa hangi dizi kaptanım ben de bayılırım yabancı dizi izlemeye
Geldik canım. 14 gün daha izole et kendini sonra tomografi çekicez ve antikor yapcaz dedi. Şuan kanda enfeksiyon çıkmadı şükür. Röntgenimde de emin konuşmadı. 1 ayı bulacak iyileşmen dedi
Canım çok geçmiş olsun kendine çoook dikkat et hemen iyileş

Sinir anlarında yemeğe sarılmak yerine kendini başka birşeye yönlendirmen lazım ben imkan varsa spor yapıyordum yoksa temizlik o da yoksa oğlumla kendimi dışarı atıyordum
Evet temizlik kesinlikle çok iyi geliyor değiştirmeye çalışacağım yoksa genlerim konuşacak 100 lü kilolar hep baba tarafı

asfarovski ya ben senin 2. Mezuniyet yada izin bilgine ulaşamadım yaa girmediiin takım kalmamış ya kızzzzz senin 3 9 10 13 gördüklerim arasında takımlar arasında top oldum
En son etap bilgisi olarak bunu buldum
16.02 .2018/ 557.etap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…