Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım aynı tartı ile devam etmek esas olan benim bildiğim

Üzüldüm canım sorun ne ise yıpratma kendini Allah iç ferahlığı versin 2 tane küçük evladın var öyle aç aç gezilir mi bütün gün
Takımdan çıkmak istemiyorsan da bizde istemeyiz zatenn bırakma menü uzun süreli yazamam dersen sadece o kısımdan şimdilik muaf tutabiliriz ama bence tutmayalım hani onu yazmak bile toparlanman için bir teşvik olabilir sana
Sonuç olarak sen nasıl istersen öyle olsun

Yarın Cuma ya yarın tam kilom belli olur belirtirim olur mu

Ağzıma lokma koymak gelmiyor içimden
Konu baya zor sadece dua ederseniz sevinirim
Buradan gitmek istemiyorum ama bi süre menü konusunda esnek olursanız çok sevinirim

Mehfam benim jeton geç düştü canım kusura bakma çok geçmiş olsun inşallah geçer tamamen.

Anneler de 2 ay önce oldu ama hala belirli halsizlik oluyor diyorlar. Bir de kardeşimde koku kaybı kaldı hala almıyor ve böyle okm ihtimali yüksekmiş inşallah sende olmaz hangi hastaneye gidiyorsun

Allah yardımcın olsun Fatmacım dua ederiz ❤ menüler için tmmdır sorun değil

Cherry Mom Mehfam before after fotoları paylaşımı yapılıyor mu başkalarına ait web den yani? Yapılırsa guzel olur şuan benim gibi sıkıntılı ve bırakmaya müsait günlerde motive ediyor eder.

Bir de bu takım da bayağı kilo vermiş kişiler var Cherry Mom im gibi ben sizin neler yaptığınızı okumak isterim

Canım tabi paylaşılabilir

Kilo vermemde bana en yardımcı olan şey spordu bıkmadan usanmadan düzenli yaptım canım
Çocuktan dolayı hep geceye kaldı ama yinede bırakmadım haftada 6 gün gece 10dan 12 ye kadar sürerdi. Kondisyon bisikletim var genelde onu yaptım dönem dönem değişti tabi bir ara zumbaya gittim bir ara evde cardio videoları yaptım,zıplama olurdu.. ortalama 2000 3000 zıplama yapardım .. yürüyüş hep oldu.

Menülerim çok kısıtlı değildi normale yakındı hatta sadece ilk aylar 0 kaçak gittim çok dikkat ettim hamur işinin simidin dondurmanın vs ucundan bile yemedim sonra biraz yaylar gevşedi :))

Menülerde akşamı salata çorba halinde yapardım genelde çay yanı olayını tamamen kaldırılmıştım.

Sadece sabır gerekiyor başka bir sırrı yok inanın sabırda öyle aman aman birşey değil hani gözünüzde büyümesin :) karşılığında aldığınız şeye göre çok ufak birşey bu :) inanın ne psikolojik sıkıntı kalıyor ne mutsuzluk

Ben 60 küsür kiloyum boyum 163 şuanda da zayıf durmuyorum aslında bakmayın mezun olduğuma sadece şişmanlık gitti ama önemli olan kendimi iyi hissetmem ve iyiiym yinede bırakmıyorum 55 aslında idealim çaktırmadan onada varırsam ne ala

Geldik canım. 14 gün daha izole et kendini sonra tomografi çekicez ve antikor yapcaz dedi. Şuan kanda enfeksiyon çıkmadı şükür. Röntgenimde de emin konuşmadı. 1 ayı bulacak iyileşmen dedi
Kanda daha öncede negatif çıkmıştı senin zaten değil mi ?
Kötüye gidiş yok ama çok şükür kuzum iyi olacak herşey
Annen için bakıldı mı?

Kanda daha öncede negatif çıkmıştı senin zaten değil mi ?
Kötüye gidiş yok ama çok şükür kuzum iyi olacak herşey ❤❤
Annen için bakıldı mı?
Yok o negatif çıkan antikor idi.
İlk teşhis konulduğu gün kanda enfeksiyon da yapılmış ve iyi çıkmamıştı şuan yine aynısını yaptı ve iyi dedi.
Antikor yapmayacak mısınız dedim o 1 ay dolsun tomografi ile birlikte yapalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…