- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.721
Canım aynı tartı ile devam etmek esas olan benim bildiğimKızlar bugün A101 e gittim kardeşime baskül alayım dedim benimki 3 yıllık baskül eve geldim denedim aman Allahım 66.7 benim baskül 65.0 hangisine inanayım ben dedim sonra benim minnak oğlunu tartım yeni baskül doğruymuş yani anlayacağınız bedavadan 1.7 kilom daha varmış
Ama benimki yanlışmış yaCanım aynı tartı ile devam etmek esas olan benim bildiğim
Merhaba kızlar
Dün kötü bir gündü giremedim malesef. Kaptanım dünkü menüyü yazmaya gerek yok galiba istersen diğer sayfaya da yazayım
Kahvaltı
2 dilim tam tahilli ekmek üzerine beyaz peynir sürdüm
Başka da birşey yok çay kahve hep
Çok sıkıntılı bir dönemdeyim dualarınıza talibim. Takimi bırakmak istemiyorum ama yazacak ne kafam ne dermanim oluyor
Kaptanım karar sizin ne derseniz öyle yapayım
Hesap ayarlarından yapılıyor canım kilo boy bilgilerini yazarsan cıkarBir de bazı arkadaşların mesajlarının altında VKI kilosu felan yazıyor onu nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar
Canım baskül markaları arası 1 2 kg oynama oluyor aynı tartı bile ara ara şaşıyor :) mevcut tartında pil zayıflaması vs yok ise farklı tartmasıdır o.sen bundan sonra hangi tartı ile devam edeceksen onu baz alalım öyle devam edelim..Ama benimki yanlışmış ya
Yarın Cuma ya yarın tam kilom belli olur belirtirim olur muCanım baskül markaları arası 1 2 kg oynama oluyor aynı tartı bile ara ara şaşıyor :) mevcut tartında pil zayıflaması vs yok ise farklı tartmasıdır o.sen bundan sonra hangi tartı ile devam edeceksen onu baz alalım öyle devam edelim..
Olur canımYarın Cuma ya yarın tam kilom belli olur belirtirim olur mu
Ağzıma lokma koymak gelmiyor içimdenÜzüldüm canım sorun ne ise yıpratma kendini Allah iç ferahlığı versin 2 tane küçük evladın var öyle aç aç gezilir mi bütün gün
Takımdan çıkmak istemiyorsan da bizde istemeyiz zatenn bırakmamenü uzun süreli yazamam dersen sadece o kısımdan şimdilik muaf tutabiliriz ama bence tutmayalım hani onu yazmak bile toparlanman için bir teşvik olabilir sana
Sonuç olarak sen nasıl istersen öyle olsun
Allah yardımcın olsun Fatmacım dua ederiz ❤ menüler için tmmdır sorun değilAğzıma lokma koymak gelmiyor içimden
Konu baya zor sadece dua ederseniz sevinirim
Buradan gitmek istemiyorum ama bi süre menü konusunda esnek olursanız çok sevinirim
Mehfam benim jeton geç düştü canım kusura bakma çok geçmiş olsun inşallah geçer tamamen.
Anneler de 2 ay önce oldu ama hala belirli halsizlik oluyor diyorlar. Bir de kardeşimde koku kaybı kaldı hala almıyor ve böyle okm ihtimali yüksekmiş inşallah sende olmaz hangi hastaneye gidiyorsun
Ah cnm bu yazz kimin hayali oldu ki
Doğrudur inanırım bizde de 2 tane var dizi izliyoruz ama kaça bölünüyor bilmiyorumYok yabancı dizi cnm
Tv dizilerini izleyecek durum nerdeee bende oğlanın kaçta yatıp kaçta kalkacağı belli olmuyor :)
:) biz teşebbüs bile edemiyoruz yaa bazen belli olmuyor erken yatıyor o ara izliyoruz işte :)Doğrudur inanırım bizde de 2 tane var dizi izliyoruz ama kaça bölünüyor bilmiyorum
Cherry Mom Mehfam before after fotoları paylaşımı yapılıyor mu başkalarına ait web den yani? Yapılırsa guzel olur şuan benim gibi sıkıntılı ve bırakmaya müsait günlerde motive ediyor eder.
Bir de bu takım da bayağı kilo vermiş kişiler varCherry Mom im gibi ben sizin neler yaptığınızı okumak isterim ❤
Geldik canım. 14 gün daha izole et kendini sonra tomografi çekicez ve antikor yapcaz dedi. Şuan kanda enfeksiyon çıkmadı şükür. Röntgenimde de emin konuşmadı. 1 ayı bulacak iyileşmen dediMehfam geldiniz mi
Kanda daha öncede negatif çıkmıştı senin zaten değil mi ?Geldik canım. 14 gün daha izole et kendini sonra tomografi çekicez ve antikor yapcaz dedi. Şuan kanda enfeksiyon çıkmadı şükür. Röntgenimde de emin konuşmadı. 1 ayı bulacak iyileşmen dedi
Yok o negatif çıkan antikor idi.Kanda daha öncede negatif çıkmıştı senin zaten değil mi ?
Kötüye gidiş yok ama çok şükür kuzum iyi olacak herşey ❤❤
Annen için bakıldı mı?
Annemin de yarın net sonuçlar çıkacak cnm. Ona geniş kapsamlı yapılıyorKanda daha öncede negatif çıkmıştı senin zaten değil mi ?
Kötüye gidiş yok ama çok şükür kuzum iyi olacak herşey ❤❤
Annen için bakıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?