- 23 Mart 2016
- 30.729
- 91.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.841
E -1 yapalım şunu yaaaaaa hadiiiiHaftaya cuma : 75.7 e talibim
Tabii ki buradayım. Şimdi kilo koruma moduna da geçtiğim için aralıklı oruç diyetini uygulamayı planlıyorum. Yani 8 saat boyunca istediğini ye 16 saat boyunca oruç tut taktiğini deneyeceğim. Bakalım işe yarar da kilomu korursam sizinle de tecrübelerimi paylaşırım burada.Teşekkür ederiz canım 1 ayda gerek verdiğin kilo gerek kattığın motivasyon gerekse aksatmadan yaptığın paylaşımların için çok sağol ♥ bu hoşçakal mesajı değil ama yanlış anlama hep buralarda ol
Kaptan döndüm ben. Yazmayalım.
DemişşştimmArkadaşlar tam 1 kilo olmasada bu içli köfte şeysi işe yarıyor tavsiye ediyorumakşama tüm yazısmalara bakıcam şimdi ev temizliğine giriştim. Ailemde son zamanlar yakında kendi evime dönüyorum dönmeden en azından evi temiZliyeyim diye istedim. Şimdilik öpüyorum sizi
ben de sabit kaldimaynı ama gerçekleştiremedim ben bu hafta
Tam gogus ustu mu kol altina dogru mu olcuyoruz gogus olcerken. Bi diyetisyenim kol altina dogru demisti, burada da oyle gorunuyor sanirim. Ben hep gogus ustunden olcuyordum
valla kaptanim bu hafta mahcupum takima karsi, bu onumuzdeki hafta cok calisacagimGünaydın cnm
:) Kaçak göçek yok ise mahçup olma canım varsada yolumuza devam edeceğiz olur öyle diyet yolunda ne yapalım :) haftaya sözümü aldımvalla kaptanim bu hafta mahcupum takima karsi, bu onumuzdeki hafta cok calisacagim
Bende göğüs üstü ölçüyorum aslında canım sen kendine bir standart belirle hep o kısmı ölç öyle takip et önemli olan ikisi arasında ki fark sonuçta neresinin doğru olduğı önemli değilTam gogus ustu mu kol altina dogru mu olcuyoruz gogus olcerken. Bi diyetisyenim kol altina dogru demisti, burada da oyle gorunuyor sanirim. Ben hep gogus ustunden olcuyordum
Hoşgeldin canım gel tabiMerhaba arkadaslar
8 haziranda gittigim memleketimden sali gecesi dondum nihayetinde
Temizlik, yerlesme vs derken bugun kilo bildirimiyle artik tamamen sahalara donmek istedimCherry Mom kaptanim da kabul ederse
En son kac oldugumu bilmiyorum ama bu haftaki kadar olmadigimi bilmiyorum
67.5
Haftalik hedefler devam ediyorsa haftaya 66.5 gormek isterim, bu hedefi yazarken son hedefim 64.5 yazdigimi hatirladim
Maple soslu pankeklerin suçu senin değil üzülmeben de sabit kaldim
var var bu hafta ipin ucunu kacirdim:) Kaçak göçek yok ise mahçup olma canım varsada yolumuza devam edeceğiz olur öyle diyet yolunda ne yapalım :) haftaya sözümü aldım
Şuan naptigimi bilsen kaptanım tatlı yapıyorumE -1 yapalım şunu yaaaaaa hadiiii
Pardon Corona var el sıkıştık ama kolonya sık
Ay kaptanım cuma listesi derkenn gözümden kaçmış affedinCanım selam taşındım ama kötü bir süüreçti nakliyeciler dolandırdı eşyalar mahvoldu evi yeni yeni toparlıyorum 1haftayı geçti nerdeyse şimdi teli elime aldım kk ya bi bakiyim dedim
Ne tatlısı kızŞuan naptigimi bilsen kaptanım tatlı yapıyorumTamam buçuk olsun düz -1 de anlaştık bu tatlıdan sonra hayırlısı diyorum ve kolonya mi alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?