Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabii ki buradayım. Şimdi kilo koruma moduna da geçtiğim için aralıklı oruç diyetini uygulamayı planlıyorum. Yani 8 saat boyunca istediğini ye 16 saat boyunca oruç tut taktiğini deneyeceğim. Bakalım işe yarar da kilomu korursam sizinle de tecrübelerimi paylaşırım burada.

Arkadaşlar tam 1 kilo olmasada bu içli köfte şeysi işe yarıyor tavsiye ediyorum akşama tüm yazısmalara bakıcam şimdi ev temizliğine giriştim. Ailemde son zamanlar yakında kendi evime dönüyorum dönmeden en azından evi temiZliyeyim diye istedim. Şimdilik öpüyorum sizi

Demişşştimm

Merhaba arkadaslar
8 haziranda gittigim memleketimden sali gecesi dondum nihayetinde
Temizlik, yerlesme vs derken bugun kilo bildirimiyle artik tamamen sahalara donmek istedim Cherry Mom kaptanim da kabul ederse
En son kac oldugumu bilmiyorum ama bu haftaki kadar olmadigimi bilmiyorum
67.5
Haftalik hedefler devam ediyorsa haftaya 66.5 gormek isterim, bu hedefi yazarken son hedefim 64.5 yazdigimi hatirladim

Tam gogus ustu mu kol altina dogru mu olcuyoruz gogus olcerken. Bi diyetisyenim kol altina dogru demisti, burada da oyle gorunuyor sanirim. Ben hep gogus ustunden olcuyordum
Bende göğüs üstü ölçüyorum aslında canım sen kendine bir standart belirle hep o kısmı ölç öyle takip et önemli olan ikisi arasında ki fark sonuçta neresinin doğru olduğı önemli değil

Hoşgeldin canım gel tabi en son 66ydin tatil yaramış
Senden ricam geçen seferki gibi sürüncemede kalmasın burası bende sende arada kalıyoruz gel ve 1 2 hafta devamlılık göster seni listeye alayım öyle devam edelim olur mu canım aksi taktirde inan yorucu oluyor bzim için
Dönmene sevindim

Canım selam taşındım ama kötü bir süüreçti nakliyeciler dolandırdı eşyalar mahvoldu evi yeni yeni toparlıyorum 1haftayı geçti nerdeyse şimdi teli elime aldım kk ya bi bakiyim dedim
Ay kaptanım cuma listesi derkenn gözümden kaçmış affedin şimdi gördüm ve çok çok üzüldüm nasıl dolandırıldınız ya maalesef bu konu tam bir başa bela çok dikkat etmek lazım şikayet siteleri nakliyeciler tarafından mağdur olanlarla dolu S Suskunhanim sen taşındınmı bak seninde konya çok dikkat et aman diyim.. birde kızlar alakasız ama şöyle birşey var bazen x şirket Google puanlarına yorumlarına bakıyoruz ya tamamen aldatmaca inanmayın. Bizim başımıza geldi mafyaya kadar gitti olay tehditle kaldırttılar kötü puan ve yorumu.. sonuç şirketin puanı şuan 9.8 görünürde şahaneler değil mi Allah korusun böyle insanlardan..
Kaptanım taşındınız madem bundan sonrasını halledersiniz bir şekilde önce can sağlığı sıkmayın canınızı çok özledik sizi kendinize iyi bakın müsait zamanda uzun uzun yazın ne oldu ne bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…