Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu sabah öyle sis kalktim ki hic iyi degilim 🙁
hem regl, hem bütün hafta hic tuvalete cikamamam 🥺 bu hafta veremedim eminim. umarim yarin arti cikmam.
Devamlı menülerine müdahil oluyor gibiyim ama kendi kendini zora sokuyor ve bence fark etmiyorsun 😔
Dün nohutlu pilav yedin o da yetmedi içeriğinde yine nohut fasulye bilimum seni şişirecek aşure yedin canım 🤷 hiç kendine uygun şeyler yemiyorsun.zaten regli olduğun için otomatik olarak şiş vücudun :/ geçen hafta sabit bu haftada +gelmen maalesef muhtemel
Redsonjada yok ekibi kim kurtaracak bakalım :)

Benimki eklem ağrısı ama magnezyum almiyorum lupus diye bir hastalik var onun bir turu var bende sjogren sendromu. O da çok ağrı yapıyor birde malesef ki sıcak havalar düşmanım sıcak ve nem arttırıyor
:( Allah'ım bu yaşta niye sardı bu hastalıklar seni böyle genetik faln mı ilk defa duyuyorum bu hastalığıda çok geçmiş olsun

Evet bizim gibi oburlar için hayat bazen zor ki.pogacaya bayilirim 🤭 bir de ben bunu o yiyeceğe bağımlılığından değil de duygusal tatminlik aradığım için de yaptığımı farkettim bu yüzden haftada 1 öğünü serbest bırakmayi duusnebilirim kaçamakları yok eder gibi düşünüyorum ama onunda kıstası olur 500 cal geçmemek saat 4 ten önce yenmesi ve de o gün iki ogunle geçmek gibi en azından o günu hayal edersem kaçamak yapmam diye düşünüyorum bilmiyorum hepsi bı düşünce işte. Kurabiyeyi 1 tane yiyip bütün gün ekmek yemezsen sorun olmaz sanirim ama bu konu da fikir vermesi gereken en son kişi olurum herhal ben 🤭
Eğer hamur işi tatlı vs olmadan devam edemem dersen evet haftada 1 günü kaçamak günü yapmanda fayda var canım diyetin hem daha uzun soluklu olur hemde zmansız krizlerin önüne geçmiş olursun 🤗

Devamlı menülerine müdahil oluyor gibiyim ama kendi kendini zora sokuyor ve bence fark etmiyorsun 😔
Dün nohutlu pilav yedin o da yetmedi içeriğinde yine nohut fasulye bilimum seni şişirecek aşure yedin canım 🤷 hiç kendine uygun şeyler yemiyorsun.zaten regli olduğun için otomatik olarak şiş vücudun :/ geçen hafta sabit bu haftada +gelmen maalesef muhtemel
Redsonjada yok ekibi kim kurtaracak bakalım :)
evet cok haklisin kaptan. asureyi esim getirdi son anda, menümde yoktu 🙄 iradesizlik diz boyu 😔

Evet ilk geldiğim an özledim. O gece falan evi çok yadırgadım uyuyamadım 😟
Çok düşkünüm anneme..
Babama da öyle..
Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah.
Hayat işte...
İnşallah canım olsun yine varlar sağlık sıhhat ile herkes evinde çok şükür üzülme ♥️

Yemeye de vakit bulamamışsındır belki :KK31::KK70:
Dikkat etmedim ama çok yemedim de bu doğru. Yani şu an hayatım öyle bir dengesiz ki anlatsam gülersiniz. :D Çocuğa bakıcılığım uzadı. Daha yeni gitti. Çok hareketli ama aynı zamanda uslu bir çocuk. Yine de sürekli göz kulak olmak çok yoruyor insanı, onu anladım. Allah çocuğu olanın yardımcısı olsun. :D

Yanımda köpekcik olsun birde çay ohh deyme keyfime herhalde kimseyi aramam tam bir huzur. Bize şiödi kilo bildirmeden bir an önce ayrıldığın kiloya mı geliceksin
Yaa öyle düşünüyorum evet. İnşallah hemen verebilirim. :( Çok mutsuzum. Bu yeme bozukluğu olayı da çok sinir bozucu. Moralim kötü olunca bir tek yemekten güç buluyorum. Bunun farkındayım ama engel olamıyorum....

Dikkat etmedim ama çok yemedim de bu doğru. Yani şu an hayatım öyle bir dengesiz ki anlatsam gülersiniz. :KK70: Çocuğa bakıcılığım uzadı. Daha yeni gitti. Çok hareketli ama aynı zamanda uslu bir çocuk. Yine de sürekli göz kulak olmak çok yoruyor insanı, onu anladım. Allah çocuğu olanın yardımcısı olsun. :KK70:
Kaç yaşındaki canım 👀

🙈 Ay konuyu bilmiyorm ama nasıl bırakıyorlar ki ben bizimkiini yatılı anneme bile bırakamam kalamaz yani 4 yaş olmak üzere 🙈🙄
Yok gece kalmıyordu Allah'tan. Ama sabah 8'de geliyordu, akşam 10'a doğru gidiyordu. Benim de pertim çıktı. :D Annesi de babası da çalışıyorlar. Kreşe başlamadan önceki birkaç gün bakacak kimsesi de yoktu. Kıyamadık. ;) Sıpa beni de seviyor çok. Ben de onu tabii ki. Ama ne kadar sevgi olsa da bir yerden sonra gerçekten yorulduğumu hissettim. :D Tamamen gittikten sonra bir ohhh çekmiş olabilirim. :D

Back
X