Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok gece kalmıyordu Allah'tan. Ama sabah 8'de geliyordu, akşam 10'a doğru gidiyordu. Benim de pertim çıktı. :KK70: Annesi de babası da çalışıyorlar. Kreşe başlamadan önceki birkaç gün bakacak kimsesi de yoktu. Kıyamadık. :KK66: Sıpa beni de seviyor çok. Ben de onu tabii ki. Ama ne kadar sevgi olsa da bir yerden sonra gerçekten yorulduğumu hissettim. :KK70: Tamamen gittikten sonra bir ohhh çekmiş olabilirim. :KK70:
Hımmmm tmm şimdi oldu bende 5 6 gündür gece gündüz sizde zannettimde yaşıtı olduğunu sezdim o yüzden meraklandım 🙈 bazen bende mi gariplik var diyor insan :)
Alışkın olmayan insana daha bir zor geliyor ben senin yaşlarında hiç çekemezdim yeğenlerimi 🙈 bazen yazlığa hepsi birden gelirdi bir daha teker teker gelin derdim :confused: :)) neyse geçmiş olsun iyi yapmışsınız tabi sevaptır ♥️ anne baba için çok kıymetli böyle şeyler

Hımmmm tmm şimdi oldu bende 5 6 gündür gece gündüz sizde zannettimde yaşıtı olduğunu sezdim o yüzden meraklandım 🙈 bazen bende mi gariplik var diyor insan :)
Alışkın olmayan insana daha bir zor geliyor ben senin yaşlarında hiç çekemezdim yeğenlerimi 🙈 bazen yazlığa hepsi birden gelirdi bir daha teker teker gelin derdim :confused: :)) neyse geçmiş olsun iyi yapmışsınız tabi sevaptır ♥ anne baba için çok kıymetli böyle şeyler
Teşekkür ederim emnis kaptanım. ;) Ben artık yarından itibaren daha nizamlı beslenip günlüğe yazarım. Cumadan cumaya da ne kadar eksi gelirsem fark olarak yazarım. Kim bilir ne zaman ana listeye girerim görürüz. :D

kızlar menülerinizi bugün özellikle didikleyeceğim geçen haftaki gibi akşam akşam hamur işi alkol kola vs olmasın lütfen :sinirli: keşke hiiç olmasa ama bugün asla asslaa 😳😳😳
Nayir nolamazzz o gun bugun muydu ? Neyse islerden kosusturmaktan 8000 adim atmistim :) Adana bugun 53 dereceyi gordu ve ben uzun sure dogalgaz actirmak icin sira bekledim. Sonra ne oldu bizim emlakci yanlis doldurmus ki zaten kiralayan kisi baska mulk sahibi baska o yuzden bosa giden bir gun. Yarinda evde isler var. Tartimi gelirken bavulda getirmistim o yuzden sukur tarti problemi olmayacak. Iyice koparim diye korkumdan elbise yerine tarti koymustum su an annemlerde kaliyorum :D

Eğer hamur işi tatlı vs olmadan devam edemem dersen evet haftada 1 günü kaçamak günü yapmanda fayda var canım diyetin hem daha uzun soluklu olur hemde zmansız krizlerin önüne geçmiş olursun 🤗
😍 Yetişti gene Esra kaptanım. Bı gün değil bir öğün bile yeter valla saat koşuluyla 🤭

Açlık sekeri 90 çıkan birisi için metformin dozunu arttırmaz canım
Insuline bağlı o yükselmiş olabilir
Homa düzeyi yükselmiştir
Ya da sıcaklara bağlı olabilir. Sıcaklarda genelde şeker düzeyleri oynama yapar. Gece acikmasi bastırılması zor olan tatlı isteği varsa insülini yükselmiştir. Ama gece uykusu nasıl dinlenebiliyor mu bunlar da etkiler. Bence birkaç gün en azından sıcaklar hafifleyenekadar bekleyip aynısı oluyorsa doktoru ile görüşsün. Ama akş degerine gore normal
Reaktif hipoglisemi mi var? Benimde açlık sekerim 75-80 tokluk 91 çıkar hep. Ama eğer insulin değerlerim oynama yaparsa benim vücutta sinyal veriyor
Bak ne yaP birkaç gün ölçme kendini dinle unut onu inan 90 da iyi bir değer bu kadarcık oynama seni haksız bırakmaz rahat ol bakalım düzelecek mi

Benimki eklem ağrısı ama magnezyum almiyorum lupus diye bir hastalik var onun bir turu var bende sjogren sendromu. O da çok ağrı yapıyor birde malesef ki sıcak havalar düşmanım sıcak ve nem arttırıyor

Birde öyle deneyim canım ❤

Tamam öyle de denerim durdum ilerlemiyorum 🙄

Demedi 1 tanesi ile kapattım 😋
Sen o zaman tatlicisin ben hamurcu 🤭

seyrekyagmur seyrekyagmur merhaba. Biz farklı zamanlara denk geldik sanırım. Tanışalım. Ben pacman. Pac, paco istediğini söyleyebilirsin. :KK66: Umarım hemencik hedefine kavuşursun diyeceğim ama pp'ye göre baya baya spor sevyiro gibisin. Benim aksime... :KK70:
Merhaba pacman evet farkettim yatanspor diye namın yürümüş 🤭 sporu severim kas calismaktan ziyade yürüyüş koşu reformer pilates ve zumba beni rahatlatıyor 💃 ama gel gör ki istediğim kadar gene yapamıyorum iki kuzicukla tüm günüm zaten ayakta geçiyor fırsat buldukça artık. Ama yürüyüş koşu ve zumba haricinde şu an spor yapmamaya çalışıyorum tartıda eksileri görebilmek için bakam nolcek :KK55: sen bekarsin sanirim ne zamandır burdasın hiç kilo verdin mi

Nayir nolamazzz o gun bugun muydu ? Neyse islerden kosusturmaktan 8000 adim atmistim :) Adana bugun 53 dereceyi gordu ve ben uzun sure dogalgaz actirmak icin sira bekledim. Sonra ne oldu bizim emlakci yanlis doldurmus ki zaten kiralayan kisi baska mulk sahibi baska o yuzden bosa giden bir gun. Yarinda evde isler var. Tartimi gelirken bavulda getirmistim o yuzden sukur tarti problemi olmayacak. Iyice koparim diye korkumdan elbise yerine tarti koymustum su an annemlerde kaliyorum :KK70:
Adanaaaaa off o tatlılarrr hayalim 2 yıldır:mad:.Hedefime ulaşıp gidip yicem diyorum ama bakalım ne zmn olcak ama çok özlediiim orda diyet yapmak nasıl zordurrr Allah kolaylık versin:confused:

Merhaba pacman evet farkettim yatanspor diye namın yürümüş 🤭 sporu severim kas calismaktan ziyade yürüyüş koşu reformer pilates ve zumba beni rahatlatıyor 💃 ama gel gör ki istediğim kadar gene yapamıyorum iki kuzicukla tüm günüm zaten ayakta geçiyor fırsat buldukça artık. Ama yürüyüş koşu ve zumba haricinde şu an spor yapmamaya çalışıyorum tartıda eksileri görebilmek için bakam nolcek :KK55: sen bekarsin sanirim ne zamandır burdasın hiç kilo verdin mi
Evet yatanspor benim. :D Ben de en çok pilatesi seviyorum ama bir kere bırakınca devamı gelmiyor bende. Allah bağışlasın, çocukların peşinde koşmak zaten en büyük spor bence. ;) Evet bekarım ben, öğrenciyim. Ben yazın başında gelmiştim buraya. Sprosuz baya verdim yine. :D Takımdan önceki birkaç haftayla birlikte 10 kilo kadar verdim. Ama birazını geri aldım şimdi. :(((

Birkaç gündür dikkat ediyorum ama yarından itibaren sıkı yapıcam işte. Artık hep görüşürüüz. ;)

😍 Yetişti gene Esra kaptanım. Bı gün değil bir öğün bile yeter valla saat koşuluyla 🤭
Tabiki bencede yeter herşey beynimizde ya cidden abartıyoruz bazen
Daha önce 48483737 kez yediğimiz poğaçada niye aklımız kalıyor mesela 🙄😁 ye 2 dakikada bitti eee sonra al sana vicdan azabı birde onu vermek için 2 gün uğraş hiç akıl kârı değil nasıl kilo alıyoruz biz :))

Evet yatanspor benim. :KK70: Ben de en çok pilatesi seviyorum ama bir kere bırakınca devamı gelmiyor bende. Allah bağışlasın, çocukların peşinde koşmak zaten en büyük spor bence. :KK66: Evet bekarım ben, öğrenciyim. Ben yazın başında gelmiştim buraya. Sprosuz baya verdim yine. :KK70: Takımdan önceki birkaç haftayla birlikte 10 kilo kadar verdim. Ama birazını geri aldım şimdi. :KK43:((

Birkaç gündür dikkat ediyorum ama yarından itibaren sıkı yapıcam işte. Artık hep görüşürüüz. :KK66:

Çok sevindim gel gel zaten güzel vermişsin gene verirsin 😍 bırakınca insanın gözünde büyüyor başlamak tekrar ama yapicam diyince bisekilde yapılıyor hepimiz birbirimize yardımcı olacaz eksiklerimizde el mahkum :KK48:

Tabiki bencede yeter herşey beynimizde ya cidden abartıyoruz bazen
Daha önce 48483737 kez yediğimiz poğaçada niye aklımız kalıyor mesela 🙄😁 ye 2 dakikada bitti eee sonra al sana vicdan azabı birde onu vermek için 2 gün uğraş hiç akıl kârı değil nasıl kilo alıyoruz biz :))
İşte o bazı saniyeler var ya 🤭 ya kaptanim babam aşçı 8 sene öncesine kadar dönerli yemekli lokantamiz vardı 20 yıllık çocukluktan bol yemeğe alışkınım şükür de işte bu büyük bağımlılık 🙈

:KK43: Allah'ım bu yaşta niye sardı bu hastalıklar seni böyle genetik faln mı ilk defa duyuyorum bu hastalığıda çok geçmiş olsun
Bir insan büyük konuşmayacak valla
Senelerce çocuğum olsun diye tedavi gördüm birinde hastalandim direnç falan kalmadı tabi bi hoca arkadaşıma dedim ki çocuğum olsa da öyle olsa bu hastalıklar 😞 hamileliğimin 7.ayında başladı el bilek ağrıları sonrası böyle geldi işte. Ama hasimato önceden varmış gözden kaçmış insulin direnci de vardı

Back
X