- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.521
Ömründen ömür gitmiştir tahmin ederim.cok geçmiş olsun canımCherry Mom rozet geldi evet ❤
Ben yazamadım bana yazanlara kızımın boğazına yiyecek kaçtı çok kötü dakikalar geçirdik anneme geldim şimdi onunla ilgileneyim biraz çok korktu
Gelmeyeceksin sandım yahu nerdesinEceZ valla yalan olmasin bu hafta karin agrilarim yoklamaya basladi benim hedef kilo almamak olursa 75.6 fln da beni sevindirir. Regl kapıda. Cherry Mom kaptan ben bgn artık bi meyveye bogabilir miyim kendimi kısmetse ya yarın ya pazar yolcuyum.
Çok geçmiş olsunCherry Mom rozet geldi evet ❤
Ben yazamadım bana yazanlara kızımın boğazına yiyecek kaçtı çok kötü dakikalar geçirdik anneme geldim şimdi onunla ilgileneyim biraz çok korktu
Doğru cnmCherry Mom ortalamatıda hesapladım ama umarım doğrudur.
Ömründen ömür gitmiştir tahmin ederim.cok geçmiş olsun canım
SagolunÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm. Rabbim korusun inşallah. Bi daha yaşatmasınDeli kuvveti dedikleri doğru sanırım kızım 9 kilo zayıf aslında anneme nasıl cevirdigimi gösteremedim kaldıramadım ama o an kuş gibi hafifti sanki birden cevirdik kizi
ne attı ki ağzına meyve mi vardı ? İnsan unutuyor ister istemez ama sogukkanlilik onemli bizim akrabanın çocuğu 3 yaşındayken erik yutmuş annesi herşeyi denemiş en son bitti derken parmağını çengel gibi kullanarak alabilmiş ama kanatmiş mecbur. Ters yatay ilk yardım da çok etkili. Allah hiç bı kuzumuza yaşatmasın çok ürkütücü bı daha olmasın inşaallahSagolun
En son apartmanda çocuğum gidiyor diye bagirdigimihatırlıyorum
Parmagimi ağzına götürdüğümde almak üzereyken kafasını hareket ettirince iyice ittim herhalde
Bütün bildiğim acil mudahele hamlesini unuttum birden
Ters çevirip parmağımı sokup kusturdumöyle cıktı
Off aklıma geldikçe fena oluyorum su an çok kötüyüm zaten cok
Özür dilerim iş çıkınca unuttum. hemen gönderiyorum.
Sagolun
En son apartmanda çocuğum gidiyor diye bagirdigimihatırlıyorum
Parmagimi ağzına götürdüğümde almak üzereyken kafasını hareket ettirince iyice ittim herhalde
Bütün bildiğim acil mudahele hamlesini unuttum birden
Ters çevirip parmağımı sokup kusturdumöyle cıktı
Off aklıma geldikçe fena oluyorum su an çok kötüyüm zaten cok
Geçmiş olsun cnm. Rabbim korusun inşallah. Bi daha yaşatmasın ☹
P
ne attı ki ağzına meyve mi vardı ? İnsan unutuyor ister istemez ama sogukkanlilik onemli bizim akrabanın çocuğu 3 yaşındayken erik yutmuş annesi herşeyi denemiş en son bitti derken parmağını çengel gibi kullanarak alabilmiş ama kanatmiş mecbur. Ters yatay ilk yardım da çok etkili. Allah hiç bı kuzumuza yaşatmasın çok ürkütücü bı daha olmasın inşaallah
Teşekkürlergeçmiş olsun
Amin canım. Çok üzüldüm. Sen böyle yazınca Bi başka yandı içim. Rabbim hep korusun evladını ve tüm evlatlarıAllahım kimseyi evlatsiz bırakmasın 7 yıllık yoldan geldi. Ne evlerden evlat kokusu eksik olsun ne de evladımızın gözünden yas aksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?