- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.501
Bende bekarken oraya gidiyordum grup dersleri de çok iyiydi ya dersin adını unuttum ama cycling miydi gittiysen bilrsin offf öyle bir spor yok bittiğinde bacaklarım yeni doğmuş ceylan gibi titriyordu korkuluklara tutunup yürüyordumacayip mutlu olduğum bir dönemdi ama bitti tabi
3 yıl önce evet :) şimdi Ankara canımCherry Mom İstanbul da.mi oturuyodun Esra kaptanim
Yaa inşallah inşallah. Tekrar buraya döndüğüm için çoook mutluyum. Hepimizin hedeflerimize ulaşacağına eminiim.O zaman 1-2 kilo versen bile fit mi fit bı kız oluyorsun hedefin şuracıkta azcik bi yolun var gerisinde de spor hep olmalı sıkılaşman için.. oooo yolun çok kısa ve bu çok motive edici
Ben genel olarak spor yapmıyorum.Ben kilo verirken kas çalışilmamasından yanayım tartı onemli ise eğer.. önce vücut bı boşalsin sonra sekillensin ki zumba bence enfes terletiyor
Kaptancıım ne güzel olmuşlar. Birden bildirim gelince dedim ki bu ne ola ki?Rozetlerinize gözünüz gibi bakın
Aaa çok güzell. Kimden bu sürprizRozetlerinize gözünüz gibi bakın
Kazen abiden tabiAaa çok güzell. Kimden bu sürpriz
Ya iyileşti mi nasıl oldu acaba ?Kazen abiden tabi ☺
Onu stres atmak olarak düşün Ben Türk şarkıli olanlarla yapıyorum nasıl bitiyo anlamıyorumBen genel olarak spor yapmıyorum.Zumba bir iki kez denemiştim, ölüyorum sanmıştım. Cidden fena bi şey
Ulaşacağız İnşallah ya kör topal bir şekilde olacakYaa inşallah inşallah. Tekrar buraya döndüğüm için çoook mutluyum. Hepimizin hedeflerimize ulaşacağına eminiim.
Hastaneden çıkalı baya oldu iyidir sanıyorumYa iyileşti mi nasıl oldu acaba ?
Aa Türk şarkılı hiç denemedim. Aklıma da gelmedi bulmak. Bir bakayım, daha zevkli olur bence de. Teşekkür ederiim.Onu stres atmak olarak düşün Ben Türk şarkıli olanlarla yapıyorum nasıl bitiyo anlamıyorum
Tebrik ederim canımBaslangic: 57,7
Bugun: 55.5
Oran (2.2÷57.7)×100= 3.81
Bi sonraki cuma hedefim 53
Fitness partnerim YouTube da bak gayet iyi az var seçenek ama 3 şarkı bile yetiyoAa Türk şarkılı hiç denemedim. Aklıma da gelmedi bulmak. Bir bakayım, daha zevkli olur bence de. Teşekkür ederiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?