- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.481
Nasıl yaa. Bu kadar mı cezalı yanlış yere konu açmakmavimli sormuştun kırmızın banı 10 Eylülde kalkacak yanlış yere konu açmayın sakın hele listedeki üyeler sakın sakınnn hele bdv de paylaşım bile beğenmeyin
Çoğu salon öyle almıyor ama ya 6 aydan başlıyor abonelikler birde daha uygun oluyor zalımlar biliyorlar işiYa o spor üyeliklerini hiç uzun vadede yapmamak lazım zaten giden olmuyor Ben de 6 aylık yapmıştım 2 yıl önce hem reformer istasyon çalışmaları 3 ay gittim gerisi yandı parası boşa gitti.sen sadece yarım saat hafta da 3 gün zumba yapsan bile yeter zaten aman aman bı kilon yokki
Ya ah o bdv var yamavimli sormuştun kırmızın banı 10 Eylülde kalkacak yanlış yere konu açmayın sakın hele listedeki üyeler sakın sakınnn hele bdv de paylaşım bile beğenmeyin
Daha öncede yapmışNasıl yaa. Bu kadar mı cezalı yanlış yere konu açmak
Çok düzenli olmasa da gidiyordum. En azından yazın kesin giderim demiştim okullar tatilken. Ben biraz pimpirikliyim. Virüs yüzünden hayatta gitmiyorum.Ya o spor üyeliklerini hiç uzun vadede yapmamak lazım zaten giden olmuyor Ben de 6 aylık yapmıştım 2 yıl önce hem reformer istasyon çalışmaları 3 ay gittim gerisi yandı parası boşa gitti.sen sadece yarım saat hafta da 3 gün zumba yapsan bile yeter zaten aman aman bı kilon yokki
Ben sadece cevab vermekle yetineyim en iyisi. İnşallah birgün konu açmak zorunda kalmamDaha öncede yapmışbu ikinci olunca ceza süresi kademeli artıyor ya o sebepten ama çok tabi bencede
Ben sadece okuyorum.mavimli sormuştun kırmızın banı 10 Eylülde kalkacak yanlış yere konu açmayın sakın hele listedeki üyeler sakın sakınnn hele bdv de paylaşım bile beğenmeyin
Cevabı da bdvye değil aman korkuyorum ordan.Ben sadece cevab vermekle yetineyim en iyisi. İnşallah birgün açmak zorunda kalmam
sagolasinYok aşkolsun :)
Haklısın ben bile Ankara'da o triplere giriyorm ki arabaya atlasam 3 4 ssaate İstanbul'dayım Allah kolaylık versin sen okuldayken çoıcuklar kreşte mi oluyor ?
Eve kaptanım denedim aynı ölçüyor zaten sıkıntı yokTamm cnm Eski baskülün değil mi bu
evet maalesefNasıl yaa. Bu kadar mı cezalı yanlış yere konu açmak
Çok düzenli olmasa da gidiyordum. En azından yazın kesin giderim demiştim okullar tatilken. Ben biraz pimpirikliyim. Virüs yüzünden hayatta gitmiyorum.Reformer yapmak istedim bi ara ama çok pahalı. Ona öğrenci halimle para yetiştiremem. O yüzden dediğin gibi normal pilates ya da zumba falan devam etmeye çalışıcam.
Çok kilom yok gibi görünüyor ama öyle değilBoyum 158 benim o yüzden azıcık kilo alsam hooop tombik bir kız oluyorum.
Ben b fit e gidiyordum İstanbul da çok var 6 ay olanlar seans başı gidenlerden daha karlı oluyordu ama aylık olarak da yapılabiliyordu ki reformere haft da 3 1 saat gitmeme rağmen enfes bı fitlik olmuştu ki tartı degismemisti.bilmezler mi işi ooo güzel para alıyorlar vallaÇoğu salon öyle almıyor ama ya 6 aydan başlıyor abonelikler birde daha uygun oluyor zalımlar biliyorlar işi
Çok düzenli olmasa da gidiyordum. En azından yazın kesin giderim demiştim okullar tatilken. Ben biraz pimpirikliyim. Virüs yüzünden hayatta gitmiyorum.Reformer yapmak istedim bi ara ama çok pahalı. Ona öğrenci halimle para yetiştiremem. O yüzden dediğin gibi normal pilates ya da zumba falan devam etmeye çalışıcam.
Çok kilom yok gibi görünüyor ama öyle değilBoyum 158 benim o yüzden azıcık kilo alsam hooop tombik bir kız oluyorum.
Bende bekarken oraya gidiyordum grup dersleri de çok iyiydi ya dersin adını unuttum ama cycling miydi gittiysen bilrsin offf öyle bir spor yok bittiğinde bacaklarım yeni doğmuş ceylan gibi titriyordu korkuluklara tutunup yürüyordumBen b fit e gidiyordum İstanbul da çok var 6 ay olanlar seans başı gidenlerden daha karlı oluyordu ama aylık olarak da yapılabiliyordu ki reformere haft da 3 1 saat gitmeme rağmen enfes bı fitlik olmuştu ki tartı degismemisti.bilmezler mi işi ooo güzel para alıyorlar valla
Tebrikler canım çok çok iyiGünaydıın kilom 75.1 , öbür cuma hedefim 74 :)
Eki Görüntüle 2685105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?