- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.581
Bu tabloda ben olsam terazi belirgin bir biçimde aşağı kayardı. Benim olmadığım tarafa.
Vee spor tablomuzzzz şokk farkk ileeee sadece ve sadece +2 puan ile YES FİT kazandı
bireyselde U UmutluBen toplam 1950 spor puanı ile 1. Tebrikler
Eki Görüntüle 2685406
Benim kollarım çok sarkık o yüzden dambılla kol egzersizleri yaptım YouTube üzerinden bir video ile :)Ne tur bir calisma ? Bende iki tane 1.5 kiloluk var kilerden cikardik bakalim nasil kullanacagim...
farketti mi benim aşırı değil ama var ya kol zayıflayınca insan zayıf duruyoBenim kollarım çok sarkık o yüzden dambılla kol egzersizleri yaptım YouTube üzerinden bir video ile :)
kolayliklar dilerim zordur bu isler ama hallolunca rahat edersin.Bugun tum gun ustanin basinda bekledim. Yeni tuttugum evdeki tadilat icin. Hava da sicak bunaldim o kadar saat zaten esyalar hepsi ust uste. Neyse sukur bu is de halloldu. Aksilikler yavasliklar her sey yasaniyor. Hayirlisiyla su elektrik dogalgazi da ustume alaydim bitecek isim. Ondan sonrasi temizlik esya yerlestirmr vs.
Geçmiş olsunTelefonda şifre falann yoksa öğrenir aslında ana ekrana babasının kısa yol aramasını da yapabilirsiniz nasıl daha kolay olacaksa bizden daha yatkınlar teknolojiye öğrenir onlar
Bizim başımıza gelen Mehmet emre için değilde eşime oldu Ankaraya ilk geldiğimiz ay birden kahvaltı masasında sandalyeden küt yere bayıldı öyle böyle bir bayılma değil ama yerde çocuğun oynadığı çelik tencere kapağı faln vardı direk gözüne geldi uyanmadı sonrada bir titreme hık hıkkkk hıkk sesi kafasını yere çarpıyordu yastık koydum telefona koştum ambulansı ararken komşulara o ara fırladım çünkü yeni ev ya adres bile aklımdan uçmuştu adres sorcaklar yok ... Biride çıkmadı
Eve girdim eşimin titreme gitmiş tam baygın hali dilini çıkardım baktım flan nabzına o ara ambulansla konusuyorm sakinleştirdilr beni denilenleri yaptım eşim atılmaya başladı ambulans 10 dkada geldi şükür yavruyla bir olmaz tabi ama o anda bende gitti dedim yani o şeyi yaşadım içimde .. bunları yaşatan neymiş tükürük bezi taşıtabi teşhisi çok zor oldu bin tane şey yapıldı
İşe yarıyor mu. Ben dede var o problem. Birde hangi videoBenim kollarım çok sarkık o yüzden dambılla kol egzersizleri yaptım YouTube üzerinden bir video ile :)
Günaydın
GünaydınGünaydın
Benimki limonlu su içerek başladıHepinize güü nay dııın.☀
Gününüz nasıl başladı?
Üşüyerek basladi, yaz bitti diye canim sıkılarak uyandimHepinize güü nay dııın.☀
Gününüz nasıl başladı?
Benim yemek konusunda günüm başlamadıBenimki limonlu su içerek başladı
Yahu ben de yanarak başladım resmen. Ankara birkaç gündür çok çok sıcak.Üşüyerek basladi, yaz bitti diye canim sıkılarak uyandimTatil diye falan degil ama kışı hiç sevmem
Aynen galiba zayifladiktan sonra da alışkanlık olacakBenimki limonlu su içerek başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?