Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin kızlar herkesin hafta sonu güzel geçiyordur umarım. Haftalık hedefleri toplamaya girmiştim ama kaptanım Cherry Mom sağolsun halledecekmiş Allah razı olsun pacman pacooooooom geri dönmüşsün hoşgeldin tekrardan bende 2. bir işte çalışıyorum şuan günün 15 saati aktifim pert oldum 1 haftadır yiyorum yiyorum ama o kadar hareket ediyorum ki kilo almıyorum bakalım vücut daha ne kadar dayanacak böyle

Soğuk duş şok ve kolajen iyi gelebilir kaptanım ben şok yaptığım için vücudum sert ama yumuşak deri sarklamalari kolajenle alakaliymis
Kolajen mi cidden mi ama bu bölgem benim çok yağlı ondan olsa gerek ya
Bir araştırayım bu konuyu zayıflasamda kol pek incelmedi benim

Allah kolaylık versin cnm ya çok da yıpratma kendini

Ya çok ilginçtir ra düzelmiş yerine oturmuş sorun yok dedi zaten bendeki ağrı sızıda bitmişti başka sorun çıkarmaz ise şimdilik böyle devam bakalım :))
Ooo çok iyi çok sevindim canım, şükür. İnşallah başka sıkıntı olmaz

Kolajen mi cidden mi ama bu bölgem benim çok yağlı ondan olsa gerek ya
Bir araştırayım bu konuyu zayıflasamda kol pek incelmedi benim
Zayıflatmak değil de etlerin sarkmasında ve spora rağmen toplanamamasında kolajen eksikliğinden kaynaklanıyor.30 yaşından sonra depomuz ne kadarsa o kadar kullanıyoruz azsa fena yani. Benim gıdım da biraz var göbek sarkması var o yüzden kolajen kullanmam gerekiyor muhtemelen seninde öyledir kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…