- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.601
5.Cherry Mom kaçıncı olduk belli oldu mu?
Kalça ? Aynı mı göğüs flaan nasılMezura ölçüleri yaptım
Göbek deliği ölçüsü 103 dü - 99 u gördüm
Kol 33 den 31 olmuş
İç bacak 61 de onu önceden olcmemistim
Üst kol sertleşme oldu ama alt hâlâ sallanıyorfarketti mi benim aşırı değil ama var ya kol zayıflayınca insan zayıf duruyo
Yes kilo mu olsun niye sevmedin :)))Neden ismimiz no kiloama bu hafta bizde çünkü ben iyi başladımm destek olcamm takımıma
Ahh kaptannnn eşim gelince unuttum çıktı aklımdan. Valla veda busemi aldım. Cumaya kadar haledicem ama o veda busesiniGelmeyeceksin sandım yahu nerdesin
Tebrikler boğ boğ bir veda busesi olarak
Cok cok cok gecmiş olsunnn. Okurken benim bile gözlerim doldu. Rabbim yaşatmasın tekrarTeşekkürler
Allah herkesin çocuğunu korusun
Hoşbeş biskuviler var ya ondan gördü masada babası çok sever alır arada kaç defa da beraber yediler yani verdim bende. Nasil yapıştı ne oldu anlamadım gofreti kaçmış. Bende panikledim yardım edin diye bağırdım ama kimse çıkmadı bile evinden en son karşıdakinin zilini çaldım. Kalp kötü olmayacak eşim hastayken de ihtiyacınız var mı diye arayan olmamıştı. Ben yasadigimibilirim. Hayat işte en çok korktuğum ek gıdaya gectigimizde buydu. Bebekken yedirirken hazırlanır başımı bağlardım hemen cikayim dışarı bisey kaçarsa diye. Halen elim ayağım titriyor çok fenayım hele ben ağlayinca bana sarılıp göz yaşımı silmesi öpmesi yok mu kalbi pir pir atıyordu yavrumun nasıl korkmuş.
Yokkk artik ayip yaaa nolur ki bi baksan. Uzuldum valla kaptan. Insanlar artik cok duyarsizlasti belkide.Ah canımçok büüyk geçmiş olsun büyük şey atlatmışsınız panikle yapıyoruz ama komşulara koşmak hiç akıl kari birşey değil bende yaptım 2 kat dolaştım kapıları yumrukladım çığlık kıyamet 1 kişi çıkmadı ambulans gelince kapıyı açıp komşu çocuğuna noldu diye merakla sormuşlar ... çok pişmanım o yüzden birdaaha Allah göstermesin başına gelirse nefes alıp yapman gerekenlere odaklan
Ben oğluma bana birşey olur diye babasını aratmayıda öğrettimMehmet emre ben çok çok derin uyurum beni uyandırazmazsan telefonumu al babanı ara ( telefonda babasının resminden rehberde anlıyor ) ne yapalım ya dünya hali
Ecez olmayinca dengelemisiz
Vee spor tablomuzzzz şokk farkk ileeee sadece ve sadece +2 puan ile YES FİT kazandı
bireyselde U UmutluBen toplam 1950 spor puanı ile 1. Tebrikler
Eki Görüntüle 2685406
İş güç mü yoksa yerleşme mi? Kolay gelsin canımm her şekilde.Günaydın kızlar ben de çok yoğunum giremiyorum çok sık malesef
Sonra apartman çok çalkalandı hafta sonu diye herkes dışarıdaydık dedi ama yan komşumuz evdeydi sonra gördük işte kapıda meraklı meraklı belirdi .herkes çok üzüldü emre de 1 yaşındaydı onuda bırakacak kimse yoktu ambulansta baygın eşimi tek göndermek bana çok koydu adamı aldılar götürdüler akşama kadar ulaşamadım bile hastane hastane sevk edilmiş .aradan 3 yıl geçti akrabadan yakın dostlar edindik çok şükür eşimin arkadaşları kardeş gibiler şimdi birşey oldu mu direk onlaraYokkk artik ayip yaaa nolur ki bi baksan. Uzuldum valla kaptan. Insanlar artik cok duyarsizlasti belkide.
MantıklıSaskinAnne cok gecmis olsun, genellikle eli agza sokarak cikarmaktan kacinin deniyor. O tur durumlar icin basit bilgileri, tlf numaralarini vb buzdolabi ustune asmak iyi olabilir.
Amin canım hiç birimize yasatmasinAhh kaptannnn eşim gelince unuttum çıktı aklımdan. Valla veda busemi aldım. Cumaya kadar haledicem ama o veda busesini
Cok cok cok gecmiş olsunnn. Okurken benim bile gözlerim doldu. Rabbim yaşatmasın tekrar
Canım tabloda ki cuma günü bir önceki haftanın kilo bildirimi yaptığımız cuma oluyor dimi
Vee spor tablomuzzzz şokk farkk ileeee sadece ve sadece +2 puan ile YES FİT kazandı
bireyselde U UmutluBen toplam 1950 spor puanı ile 1. Tebrikler
Eki Görüntüle 2685406
Eevt o önceki hafta dünkü cumanın sporu orada yok yeni tabloda olacakCanım tabloda ki cuma günü bir önceki haftanın kilo bildirimi yaptığımız cuma oluyor dimi
Ben dünkü sporumu yazmayı unutmuşum
En az da ben yapıyorum herhalde
Dun 6003 adımım var
Teşekkür ederim cnm geçti gitti şükürGeçmiş olsun
Adiyaman yaniyor hala, oturdugum yerden terliyorum. Ekim 15ten sonra serinlemeye basliyor. Ben de kisi hic sevmem.Üşüyerek basladi, yaz bitti diye canim sıkılarak uyandimTatil diye falan degil ama kışı hiç sevmem
Harika, darisi bize59 kiloyu gördüm hemde regliyim3 gün dikkat ettim ve fazlalıklar gitti kendimi çok iyi hissediyorum
Harika, darisi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?