Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelmeyeceksin sandım yahu nerdesin
Tebrikler boğ boğ bir veda busesi olarak
Ahh kaptannnn eşim gelince unuttum çıktı aklımdan. Valla veda busemi aldım. Cumaya kadar haledicem ama o veda busesini
Cok cok cok gecmiş olsunnn. Okurken benim bile gözlerim doldu. Rabbim yaşatmasın tekrar

Yokkk artik ayip yaaa nolur ki bi baksan. Uzuldum valla kaptan. Insanlar artik cok duyarsizlasti belkide.

Yokkk artik ayip yaaa nolur ki bi baksan. Uzuldum valla kaptan. Insanlar artik cok duyarsizlasti belkide.
Sonra apartman çok çalkalandı hafta sonu diye herkes dışarıdaydık dedi ama yan komşumuz evdeydi sonra gördük işte kapıda meraklı meraklı belirdi .herkes çok üzüldü emre de 1 yaşındaydı onuda bırakacak kimse yoktu ambulansta baygın eşimi tek göndermek bana çok koydu adamı aldılar götürdüler akşama kadar ulaşamadım bile hastane hastane sevk edilmiş .aradan 3 yıl geçti akrabadan yakın dostlar edindik çok şükür eşimin arkadaşları kardeş gibiler şimdi birşey oldu mu direk onlara Allah kimseye yaşatmasın kızlar

Ahh kaptannnn eşim gelince unuttum çıktı aklımdan. Valla veda busemi aldım. Cumaya kadar haledicem ama o veda busesini

Cok cok cok gecmiş olsunnn. Okurken benim bile gözlerim doldu. Rabbim yaşatmasın tekrar
Amin canım hiç birimize yasatmasin

Vee spor tablomuzzzz şokk farkk ileeee sadece ve sadece +2 puan ile YES FİT kazandı

bireyselde U UmutluBen toplam 1950 spor puanı ile 1. Tebrikler

Eki Görüntüle 2685406
Canım tabloda ki cuma günü bir önceki haftanın kilo bildirimi yaptığımız cuma oluyor dimi
Ben dünkü sporumu yazmayı unutmuşum
En az da ben yapıyorum herhalde
Dun 6003 adımım var

Canım tabloda ki cuma günü bir önceki haftanın kilo bildirimi yaptığımız cuma oluyor dimi
Ben dünkü sporumu yazmayı unutmuşum
En az da ben yapıyorum herhalde
Dun 6003 adımım var
Eevt o önceki hafta dünkü cumanın sporu orada yok yeni tabloda olacak
Ağrın yoksa biraz arttırabilsen kilona çok fayda edecek aslında

Harika, darisi bize

İnşallah Nasıl bir vicdan yükü yaptıysam diyeti bırakınca çok mutsuz oluyorm ya o yüzden ömür boyu böyle devam edesim var
Aslında menülerim diyetlik değil tam iyiydi ve kilo verdim normalde olsa veremezdim dmek vücut bunada alıştı çok sevindim o yüzden sadece aksamları hafif yiyorum işin sırrı akşamda galiba kızlar ya hiç yememek yada hafif geçirmek ✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…