- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.641
Alıntı yapmışım ama cevap yazmaya fırsatım olmamış . Çok teşekkür ederim canımm inşallahCalypso95 hayırlı olsun tekrar canım. Çok sevindim.
"Zayıflat ve sağlıklı yap bizi hocam" diyenlerin çok olsun inşallah
Aynı dert bende de var eşim yanımda olunca asla giremiyorumİyi hafta sonları kızlar giremedim bugün hastanedeyim şimdide kadın doğumcuma geldim. bu hafta çok sık giremeyebilirim eşim izinli o evdeyken pek giremiyorum
Evet yerleşme ile uğraşıyorum hepEcez olmayinca dengelemisiz
İş güç mü yoksa yerleşme mi? Kolay gelsin canımm her şekilde.
Benim hedef 67.4 olsun canımHedeflerimiz havada kalmasın odaklanalım lütfen kızlar genelde 300 Gr hedefler zaten haydi
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ Calypso95 67,7 ??? U UmutluBen 75,9 75,6 SaskinAnne 81,7 ??? kirmizigitar 64,1 63,5 mavimli 82,2 81,9 ayvacicegi 54,8 54,4 seyrekyagmur 76,1 75,5 A AKREPcg 77,9 77,5 Hedef60kgolmak 75,1 74 Amor-a 53,9 53,5 cgdmk 67,3 ??? portkatal9 55,5 53
Tmm cnmBenim hedef 67.4 olsun canım
Depo mepo kalmadı herşey boşZayıflatmak değil de etlerin sarkmasında ve spora rağmen toplanamamasında kolajen eksikliğinden kaynaklanıyor.30 yaşından sonra depomuz ne kadarsa o kadar kullanıyoruz azsa fena yani. Benim gıdım da biraz var göbek sarkması var o yüzden kolajen kullanmam gerekiyor muhtemelen seninde öyledir kaptan
Çocuklardan sonra bizDepo mepo kalmadı herşey boş
Sahalara Dönüş Menüsü (Tatlılı)
Tatlı dediysem korkmayın, en başta söyleyeyim de. Birkaç tatlı kaşığı aşure yedim.Ne zamandır söylüyordum anneme. Komşuluk ölmüş kimse aşure getirmedi diye. Bugün birisi getirdi. E o kadarcık da olsun, di mi
Kahvaltı (11.45): 40 gr light peynir, 25 gr tb ekmek, 5 zeytin, domates, salatalık, kırmızı biber, çay
Ara: Birkaç tatlı kaşığı aşure
Akşam (19a geliyordu. Tam hatırlayamıyorum): 1 kepçe mercimek çorbası, 25 gr tb ekmek, 100 gr yoğurt, 4 yk kuru fasulye, 1 tane köfte
Ara: Yeşil çay
Su: 1 lt
Minik not: Su az içtim. Yeni düzene alışmaya çalışıyorum kolay değil.Yarın bol su da eklerim.
Cherry Mom oldu mu menüm kaptancım?
Çok iyi canım afiyet olsunKahvalti
2 dl ekmek
1 h yumurta
2 erik (liste disi ama aralardan birindeki meyveyi yemedim)
Domates zeytin peynir
Ara 1
Bu arayi kahvaltidaki meyveden dolayi iptal ettim
Ara 2
1 fincan leblebiyi yemedim
2 erik
Aksam
2 yk taze fasulye
2 yk yogurt
Salata
7 yk mas fasulyesi
1 fincan kahve
2 lt su
Cherry Mom Mehfam
Canım bu hafta takibimdesin lütfen geçen hafta sabit bu hafta -100 ve kaçamaklar devam mı sanmıyorum yapmazsın bunu bize kendinede yapmaslm kizlar
kahvalti 9 da bir adet peynirli pancake, kahve
aksam 17 de barbekü yaptik sucuk, sosis, salata, ekmek (cok yedim galiba)
Cherry Mom
Mehfam
Wuhuuu süpersinBu güne kadar en az yediğim menumleee geldiim
Detoks suyum
Sabah: 1 kase incirli sütlü yulaf lapası (11:00)
Ara: 4 gün kurusu,1 avuç kuru üzüm, 3 ceviz(15:00)
Akşam: 5 yk princ pilavı (17:00)
Dokuzlu Çay, türk kahvesi
Su : 2 lt
Spor özelden geliyooor
Yoo fena değil iyi bence sporlarda var çünküBugünkü menüm
*bugün reglim başladı ve iştahım çok açılıyorama yarın toparlıcam
Kahvaltı kaşarlı tam buğday tost, yumurta zeytin yeşillik 2 kaşık reçel
Ara türk kahvesi,2 züber bar
Öğlen hindi sote, tam buğday ekmek salata ayran
Akşam nohutlu pilav salata
Sporum 1 saat leslie, 20 dk kol,10 dk bacak ve 10 dk karın videosu yaptım yürüyüş is azz sonraaa
AynenÇocuklardan sonra biz
İyi akşamlar canım sorun ne ise çözersin inşallah sıkma canınıSabah : (09.00)
2 yemek kasigi suzme yogurt
2 adet kuru kayisi
Ara öğün
3 fındık, 2 badem
Öglen (12:00)
Tarhana corbasi
Akşam (17:00)
Tarhana corbasi
1 hurma
Biraz stresli bir gun geciriyorum spor yapmadim içtiğim suyu da takip edemedim
Ben varimKızlar başka walk için msj atacak yoksa açıklıyorummm
Keşke artsa ama bazen bu kadarı bile yoruyorEevt o önceki hafta dünkü cumanın sporu orada yok yeni tabloda olacak
Ağrın yoksa biraz arttırabilsen kilona çok fayda edecek aslında
2 haftadır olan hedefim 81.5Hedeflerimiz havada kalmasın odaklanalım lütfen kızlar genelde 300 Gr hedefler zaten haydi
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ Calypso95 67,7 ??? U UmutluBen 75,9 75,6 SaskinAnne 81,7 ??? kirmizigitar 64,1 63,5 mavimli 82,2 81,9 ayvacicegi 54,8 54,4 seyrekyagmur 76,1 75,5 A AKREPcg 77,9 77,5 Hedef60kgolmak 75,1 74 Amor-a 53,9 53,5 cgdmk 67,3 ??? portkatal9 55,5 53
Herkese iyi geceler kızlar açım ben hemen yatayım
4-11 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ✖ ☑
SaskinAnne ✖ ✖
U UmutluBen ✖✖
Amor-a ☑ ✖
mavimli ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑
seyrekyagmur ☑ ☑
A AKREPcg ✖ ☑
cgdmk ☑✖
Hedef60kgolmak ☑ ☑
portkatal9 ☑ ☑
pacman ☑ ✖
BenGünaydın herkese
Menü yazmayanlar var kızlar
Allah kolaylık versin canım. Zor işler bunlar anlıyorum seniBencuma günü kızımın sıkıntısından unuttum dün yazmaya çok hevesliydim eve geç geldik eşim bey ile yine annesi yüzünden bir açıkoturum olduğu için sağolsun sinirimden yine yazamadım dikkat etmeye çalışırım ama kafam dağıldı mi unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?