Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim kizlar lenf nodlari duruyor boyunda da var ama boyutları şimdilik sıkıntı değil gibi kan sonucu bekleyeceğiz. 6 ay sonra kontrol tekrar. Kötü düşünmüyoruz öyle olmayacak inşaallah. Şimdi tartilayim mi bı tost çay içtim farkettirir mi

U UmutluBen SaskinAnne menüleri unutmayalım kızlar bugün artık görelim ne yediniz ne içtiniz
Kaptan ben yolcuydum pazar gümü herşey sasırdı tabi. Bu hafta ben çok düzenli bir şey beklemiyorum. Sabit kalırsam şükredicem. Sabah tartıldım 79.0 +3.1 kilom var yolculuk regl çdemi herşey olabilir.

Bir sonraki kontrole dahada iyi olur inşallah canım herşey ❤

Son düzenleme:
EceZ bunuda yaptım tatlım sen yapma
Kızlar cumadan bugüne tablomuz buyrun eksiler artılar ( fena artılar ) mevcut

Ekip genelinde durgunluk hakim lütfen toparlanalım eşim evde olduğu için giremiyorum demiştim ama bakıyorum sayfada yazan yok yine girmek durumunda kalıyorum takımımızı cuma günü sonuncu görmek istemzsiniz sanırım :/

HAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
5. TAKIM ÇITIRLARICUMA KİLOPAZARTESİ KİLOFARK
Calypso95 67,7???
U UmutluBen 75,978,9+3kg
SaskinAnne 81,781.4-300gr
kirmizigitar 64,164.4+300gr
mavimli 82,282.2sabit
ayvacicegi 54,854.7-100gr
seyrekyagmur 76,175,7-400gr
A AKREPcg 77,9???
@amatordiyetci75,174.6-500gr
Amor-a 53,953-900 gr
cgdmk 67,366.75-550 gr
portkatal9 55,5????
[

Son düzenleme:
Sabahki kilom 78.400 dü.

Kızlar iyi akşamlar giremedim . Malesef düğün vardı bizde de maskeyle çok kötüydü. İşe başladım bugün ama çalışamadım dükkanla ilgili işler vardı akşama kadar oralardaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…